WIZZ AIR - 18

• 71 588
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Мимии, искам да купя билети за двама, на мен и на приятеля ми в едната посока, а в обратната посока отново за двама ни, но вече аз ще бъда с нова фамилия. И ей в това  ми е проблема. Днес, от кметството тук в Германия ми казаха, че като ми издадат триезичен формуляр на Удостоверение за скючен граждански брак не би следвало да имам проблем в София, когато летя обратно. Но..... знам ли?! Thinking Сега, как да скалъпя нещата се пита в задачата?! ooooh!

# 256
Здравейте, за пръв път ще летя и познати ми казаха, че нямало проблем освен ръчния багаж да нося фотоапарат около врата ми. Имате ли някакви наблюдения по този въпрос? И ви благодаря за информацията, която споделяте тук ... намерих отговор на почти всичко, което ме интересува. Hug

Да, правилно са ти казали ...За фотоапарата и аз не съм имала проблем и не съм видяла някой да има !

Благодаря! =]

# 257
Мимии, искам да купя билети за двама, на мен и на приятеля ми в едната посока, а в обратната посока отново за двама ни, но вече аз ще бъда с нова фамилия. И ей в това  ми е проблема. Днес, от кметството тук в Германия ми казаха, че като ми издадат триезичен формуляр на Удостоверение за скючен граждански брак не би следвало да имам проблем в София, когато летя обратно. Но..... знам ли?! Thinking Сега, как да скалъпя нещата се пита в задачата?! ooooh!
Я пак, че не разбрах.  Embarassed
Летите от ... до ...
Жените се в ...
Обратно ...
Документите ще бъдат ли смемени веднага след женитбата?

# 258
Я пак, че не разбрах.  Embarassed
Летите от ... до ...
Жените се в ...
Обратно ...
Документите ще бъдат ли смемени веднага след женитбата?

Летя от Дортмунд до София като Иванова с мъжа ми. По бг паспорт съм още Иванова. Връщам се от София до Дортмунд, вече със сменена немска фамилия и нов бг паспорт. Нали затова се прибирам, за да си го сменя. И сега как да направя хватката?! newsm78

# 259
Аааааа.... забравих да кажа, че брака е в Германия, но нали няма значение, защото на летището ме гледат по паспорт, а нищо, че вече съм с немска фамилия още в немско, то не играе роля- стоя си по паспорт с българската фамилия. Как да си купя билетите с 2 фамилии?!

# 260
Аааааа.... забравих да кажа, че брака е в Германия, но нали няма значение, защото на летището ме гледат по паспорт, а нищо, че вече съм с немска фамилия още в немско, то не играе роля- стоя си по паспорт с българската фамилия. Как да си купя билетите с 2 фамилии?!

Купете си ги с една фамилия.
След това вариантите според мен са два:
- обаждате се по телефона(можете да пишете и мейл, в който да приложите документа за брак) - зависи с колко време разполагате.
- изваждате си документ за идентичност на имената от общината(служба ГРАО) по адресната ви регистрация.
Ако искате най-точна информация как да постъпите предварително, то се обадете по телефона предварително.

Много моля, когато мине пътуването да споделите как решихте проблема за да бъдете полезна и на други след вас!

# 261
Моля за помощ. При он-лайн чекирането на единия пътник пропуснах да запиша до кога е валидна личната карта. Какво да направя? И другото имаме чекиран багаж. За него отделно трябва ли нещо да правя он-лайн? Благодаря предварително.

# 262
Моля за помощ. При он-лайн чекирането на единия пътник пропуснах да запиша до кога е валидна личната карта. Какво да направя? И другото имаме чекиран багаж. За него отделно трябва ли нещо да правя он-лайн? Благодаря предварително.
А маркирахте ли  - документа не изтича?
Багажа е отбелязан на б.карта на този, който го има.  Peace

# 263
  • Бургас
Аз намерих в Декатлон чанти с прилични размери - http://www.decathlon.bg/sgavaem-sak-za-rachen-bagaz-duffle-35-l- … t-id_8320823.html. Купих една и ще я пробвам като малък салонен багаж. Размерите са 45 x 33 x 18 см срещу 42x32x25на Уиз. Няма да я пълня плътно и се надявам да вляза в мерките. Ако ли не, ще разхвърлям багажа в раниците на децата.  hahaha

# 264
Аз намерих в Декатлон чанти с прилични размери - http://www.decathlon.bg/sgavaem-sak-za-rachen-bagaz-duffle-35-l- … t-id_8320823.html. Купих една и ще я пробвам като малък салонен багаж. Размерите са 45 x 33 x 18 см срещу 42x32x25на Уиз. Няма да я пълня плътно и се надявам да вляза в мерките. Ако ли не, ще разхвърлям багажа в раниците на децата.  hahaha
Според мен този сак чудесно ще става за малък ръчен багаж!  Peace

# 265
А маркирахте ли  - документа не изтича?
Багажа е отбелязан на б.карта на този, който го има.  Peace
Мисля, че маркирах, че документа не изтича.

# 266
Затова ви е изчезнала датата. Не се притеснявайте, това не е проблем!

# 267

Затова ви е изчезнала датата. Не се притеснявайте, това не е проблем!
Благодаря много.

# 268
Здравейте, мацки Hug
И аз с въпрос: Пътуваме след три седмици София-Рим. За децата ще е първо пътуване и за да не ми скроят някой номер  Sick Sick мисля да не им давам да ядат преди полета. Като ги познавам, мисля, че още няма да сме излезли от Чампино и ще ореват света, че умират от глад. Та, идеята ми е да взема от тук сандвичи и да им ги дам като кацнем. Само с МСБ сме и съответно ще трябва да минат през скенера. Дали ще ни направят проблем? Не са малки децата, за да се обяснявам, че ядат на всеки три часа (ако щете вярвайте, ама тия двуметровите ядат по-често  Naughty)...

# 269
Храна, която не е течна,  може да си вземете и да си я ядете, когато си искате, няма ограничение

Общи условия

Активация на акаунт