WIZZ AIR - 18

• 71 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
здравейте Simple Smile за първи път ще пътувам с wizz air  (и самолет) , та ме интересува ако малкият ми салонен багаж (който го дават ,че е безплатен) надвишава ширината с 2см (34см е) проблем ли е? ще мога ли да мина с него безплатно ?
Важното е да може да се пъхне в клетката за проверка, ако ви поканят да го направите.
Мисля, че ако е мека чанта/сак и не е натъпкана, няма да са проблем тези сантиметри.

# 316
Благодаря, Мими. Да , мек сак е.

Дано няма проблем за 1-2 см.

# 317
Проверката за багаж представлява ето това:

Никой не мери сантиметрите, важното е да се събере в клетката. Laughing

# 318
Не платих резервацията навреме, всъщност въобще не я платих. Отнеха ми предимство на едно кръгово, КАТ, МАТ...... Правя втора, изписва ми някаква грешка, но аз тъпо и упорито продължих. На самия сайт ми даде код за потвърждение, но мейл не получих. Да пращам ли пари или да си седна на д-то. Това е второ предупреждение да не пътувам.

# 319
Видя ли каква точно грешка дава? В профила ти има ли резервации?

# 320
Не платих резервацията навреме, всъщност въобще не я платих. Отнеха ми предимство на едно кръгово, КАТ, МАТ...... Правя втора, изписва ми някаква грешка, но аз тъпо и упорито продължих. На самия сайт ми даде код за потвърждение, но мейл не получих. Да пращам ли пари или да си седна на д-то. Това е второ предупреждение да не пътувам.
Аз чаках пет-шест дни да ми пратят мейл. Може би защото бяха затрупани от резервации заради промоционалните им цени за рождения ден на уиз ер. Иначе проверете и в спам-а. Понякога мейлите влизат там.

# 321
ако резервацията е направена, ще се вижда и в акаунта като непотвърдена
не е нужно да се чака мейл

# 322
  • Milano
Как върви с определени предварително места, по-малка блъсканица ли е?

И от любопитство...на някой, незакупил място и определено му автоматично от системата, случвало ли се е да му го променят, защото някой друг впоследствие го е закупил?

Искам да сравня с другите компании.
Понеже вчера се чекирах, даде ми автоматично местата.
Направих симулация за закупуване на нов билет с избор на места и тези, които ни е отредила системата не могат да бъдат избрани от друг човек.

Това с Изиджет.

# 323
чат пат, някой се качва от погрешния вход и се блъска, за да стигне до другия край на самолета  Laughing
мисля, че не ги променят местата, не може да се продаде мястото, което са ти дали безплатно

# 324
  • Milano
Мерси, Брадли.

В началото, като излезна новината имаше притеснени, че ще бъдат разделени, ако някой впоследствие закупи мястото им и съветите бяха да се закупуват места.

Между другото на мен ми се е случвало с редовна компания да ми променят номера на мястото (Суис) ден преди полета, известявайки ме и на практика щяха да ни разделят...не ни беше проблем за половин час полет от Цюрих, но господина видя, че сме семейство и любезно предложи да се премести на другото място.

пп. не помнех, че Изиджет не изискват да попълваш данните от ЛК.

# 325
Готово, платено. Сега се търси хотел на прилична цена- Joy

# 326
здравейте Simple Smile за първи път ще пътувам с wizz air  (и самолет) , та ме интересува ако малкият ми салонен багаж (който го дават ,че е безплатен) надвишава ширината с 2см (34см е) проблем ли е? ще мога ли да мина с него безплатно ?
Важното е да може да се пъхне в клетката за проверка, ако ви поканят да го направите.
Мисля, че ако е мека чанта/сак и не е натъпкана, няма да са проблем тези сантиметри.

Здравейте и аз  Simple Smile за първи път ще пътувам с wizz air  и моята раница е мека  и надвишава размерите на височина от 4 до 5 см  но е пълна на 50 % и притисната влиза без проблем в клетката,ще ми направят ли проблем?  И за козметика , кремчето за лице ми 50 мл  и пастата а зъби  от 10мл,  максимален обем имаше  , на тези неща какъв е ? Благодаря  Hug

# 327

Здравейте и аз  Simple Smile за първи път ще пътувам с wizz air  и моята раница е мека  и надвишава размерите на височина от 4 до 5 см  но е пълна на 50 % и притисната влиза без проблем в клетката,ще ми направят ли проблем?  И за козметика , кремчето за лице ми 50 мл  и пастата а зъби  от 10мл,  максимален обем имаше  , на тези неща какъв е ? Благодаря  Hug

няма проблем за раницата
имаш право на 10 опаковки с течност/крем от по 100 мл всяка, добре е да са в отделен прозрачен плик

# 328
здравейте , направих си резервация (за първи път). Сега какво трябва да направя ,че нещо се оплетох ? на емайла ми изпратиха код за потвърждение , сега трябва да си направя чек-ин ли ? Полета е за 19ти август. Мерси Simple Smile

# 329
здравейте , направих си резервация (за първи път). Сега какво трябва да направя ,че нещо се оплетох ? на емайла ми изпратиха код за потвърждение , сега трябва да си направя чек-ин ли ? Полета е за 19ти август. Мерси Simple Smile
От 30 зни до 3 часа преди полета трябва да се регистрирате/чекирате и да си разпечатате бордната карта.
Багажа да бъде съоразен с избрания вид и размер, течностите да са отделени в пликче, като всяка отделна бройка не надвишава 100мл.
С добро настроение + багажа, бордната карта и документ за самоличност(лична карта или паспорт) отивате на летището и летите за избраната дестинация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт