WIZZ AIR - 18

• 71 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Билетите са без предимство, така че очевидно не.
Благодаря на Nedy Ivanov за усилието да открие и публикува тази информация за мен. Надявам се е била от полза и за други.  Peace

# 346
МОЖЕ ЛИ ДА НОСЯ ДАМСКА ЧАНТИЧКА ИЛИ ЧАНТАТА С ЛАПТОПА СИ ОСВЕН МОЯ РЪЧЕН БАГАЖ?
............................................
Разрешено е да се носят безплатно в салона стоки, закупени на летището след проверката по безопасността!

Проверка за СИГУРНОСТ , не за безопасност  Peace

Това са много , ама много различни неща ! Колкото и да сме обикновени пътници е важно да ползваме правилна терминология ! Човек се учи непрекъснато!   newsm10 smile3521

# 347
Моля да ме извините за невежеството, bebeOgi, но цитираният текст не е авторски, а от сайта на Уиз - често задавани въпроси: https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/faq#9

# 348
Извинен сте  Peace  bouquet Толкова по-зле , че авиокомпания с претенции използва неточни , да не кажа неправилни изрази и думи  Joy Joy Joy Joy То в България всъщност е все рая .....Ние сме си такива .... Embarassed Cry

# 349
Извинете, ако повтарям въпроса, но може ли в ръчният багаж да нося преса за коса?

# 350
Извинен сте  Peace  bouquet Толкова по-зле , че авиокомпания с претенции използва неточни , да не кажа неправилни изрази и думи  Joy Joy Joy Joy То в България всъщност е все рая .....Ние сме си такива .... Embarassed Cry

какви претенции? моля ти се   Laughing Laughing Laughing

# 351
  • Враца
Извинете, ако повтарям въпроса, но може ли в ръчният багаж да нося преса за коса?

ДА!

# 352
С Уиз за Швейцария има ли ограничения на цигарите?
Трябва да занеса 2 стека.
Мисля да ги сложа в ръчния.
Съвети някакви?

# 353
С 2 стека за където и да е - няма проблем ! Цигарите нямат отношение по проверката за сигурност ...така , че ....всичко е О.К  newsm10

# 354
Благодаря ти!

# 355
Офф, какво общо имат цигарите с проверката за сигурността. Да, цигари могат да се носят в ръчния багаж, но, дали могат да се внесат 2 стека цигари в Швейцария, е въпрос на митническа политика. Пишете си в Гугъл, и ви излиза какво може да внесете там без проблеми, ако е позволено, може да си ги носите и в ръка.

# 356
Може ли да не си "оффффф"- каме , защото е по-добре като не знае човек нещо да премълчи отколкото да пише глупости - проверка в Гугъл Naughty

Написах - проверка за сигиурност , защото тя е единствената , чрез която могат да се видят двата стека цигари ....., но и да стане така - няма проблем ! Дано да съм била по- ясна този пъти и моля да мислиш преди да апострофираш с невежеството си ! Иначе двата стека ще й ги разберат , че ги носи по водосточната тръба  Mr. Green ooooh! Аман от .................... Crazy

# 357
  • София
В коя страна какво и по колко може и не може да се внася го има в сайта на Външно  Wink Ето го за Швейцария  Peace

# 358
  • Луната
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile
От летището има шатъл(и) до Мюнхен, Сент Гален и Цюрих.

# 359
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

Аз Mr. Green...
Пътувах до Меминген. Летището е малко. Намира се на около 110 км от Мюнхен и на 60-70 км от Линдау.  Simple Smile
От летището има шатъл(и) до Мюнхен, Сент Гален и Цюрих.

дай отчет къде какво  Mr. Green
аз мисля на отиване да отпраша към Нюрберг директно, че пристигането ми съвпада с последните дни на Октоберфест и цените в Мюнхен са зверски

Общи условия

Активация на акаунт