WIZZ AIR - 18

• 71 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • ... рееща се.
Хмм, нещо не си направил като хората Thinking Не би трябвало да ти излиза на 3 листа, а на 1 в А4 формат.

# 556
къде мога да намеря тези прозрачни пликове за течностите? всяко шишенце в отделен плик ли трябва да е? В аптеката дали има празни шишенца от по 100мл , в които мога да си пресипя лосион ?

В Джъмбо продават комплекти от такива шишенца и с това предназначение. Има няколко вида и комплекта.

# 557
Как става свалянето в PDF формат, защото нещо не се справям. Записва ми го в друг формат.

# 558
мартина , аз свалих направо страницата в html формат и после от пдф програмата(foxit reader) отворих хтмл документа.... но при мен се получиха някакви бъгове по файла и отидох в копирния център и го принтираха напаво от сайта , да обаче ми излиза на 2 листа , казаха на 1 нямало как.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 12:09 от crosser

# 559
  • ... рееща се.
@martinay, какъв браузър използваш? При мен във Firefox се намира във File -> Print -> PDF -> Save as PDF. Малко по-късно мога да предоставя и скрийншоти.

# 560
  • Луната
Как става свалянето в PDF формат, защото нещо не се справям. Записва ми го в друг формат.

Влизаш в акаунта през GoogleChrom. Отваряш бордната карта. Кликаш или с десен бутон и намираш  Print или с клавишна комбинация Ctrl+P. Отваря ти се диалогов прозорец Print. След това на Destination се клика на Change и се избира Save as PDF и накрая пак Save. От там можете да си изберете къде да я запазите (на Desktop-a например).

crosser
махни бордната карта!

# 561
Благодаря, за бързия отговор. Ще пробвам.

# 562
  • ... рееща се.
Ето и нагледно – цък

# 563
eeee n.y.x , златна си .....  baloni

# 564
хайде и аз пак с питанка, макар уж да съм ориентирана  Laughing като представя принтираната бордна карта на летището те взимат ли ми я или си режат само там отдолу тяхното копие или ми дават нова бордна карта вече официална? и нали може да си нося пакетирана храна в ръчния багаж? тъй като за пръв път ще летя дали е възможно да ми прилошее? :д казаха ми да си взема дъвки или бонбони за да не ми пукат ушите, но знам ли..

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 12:50 от rainbow4

# 565
  • Луната
хайде и аз пак с питанка, макар уж да съм ориентирана  Laughing като представя принтираната бордна карта на летището те взимат ли ми я или си режат само там отдолу тяхното копие или ми дават нова бордна карта вече официална? и нали може да си нося пакетирана храна в ръчния багаж?

Взамат само отрязъка долу. Горната част я представяш на качване на борда. Тя ти трябва и за местото в самолета, на което се намираш.
Може да си носиш сандвичи, солети, вафли, шоколад и т.н., ако това разбираш под пакетирана храна Simple Smile.
Вода може да си купиш след секюрити контрола от барчето - 2 лв - 500мл. В самолета е 4 лв или 2 евро.

# 566
  • EU
Може ли дете на 14 навършени години да пътува до Париж само с лична карта? И двамата родители ще са с него.

# 567
Да,може.

# 568
Здравейте! Плащал ли е някой чрез  банков превод? Какви са приблизително таксите за превода?

# 569
  • Луната
Здравейте! Плащал ли е някой чрез  банков превод? Какви са приблизително таксите за превода?

Ако пратите в ДСК по сметката на Уиз таксата е 2.50 лв. Вече за междубанков превод таксата зависи от таксите за превод на банката.

Общи условия

Активация на акаунт