WIZZ AIR - 18

• 71 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Плащал ли е някой чрез  банков превод? Какви са приблизително таксите за превода?

Ако пратите в ДСК по сметката на Уиз таксата е 2.50 лв. Вече за междубанков превод таксата зависи от таксите за превод на банката.

ДСК? Тази сметка не ми излиза в списъка, излиза само Ситибанк или аз нещо не съм видяла?

# 571
  • Луната
На имейла трябва да ти е изпратена. Simple Smile

# 572
последен въпрос от мен преди заветното пътуване Simple Smile ако си сложа монетки в джоба на якето после на проверката трябва ли специално да ги вадя или не? и някой възползвал ли се е от т.нар. priority lane? не знам на колко летища го има всъщност, видях го в сайта на лутън и си купих такъв "билет" с цел по-бързо минаване на проверките, пък ще видим какво ще излезе в крайна сметка Simple Smile

# 573
  • бяла спретната къщурка с две...дъги отпред
Може ли дете на 14 навършени години да пътува до Париж само с лична карта? И двамата родители ще са с него.
  Да, може да пътува само с лична карта. Личен опит от преди един месец само че до Рим. Simple Smile

# 574
  • Луната
последен въпрос от мен преди заветното пътуване Simple Smile ако си сложа монетки в джоба на якето после на проверката трябва ли специално да ги вадя или не? и някой възползвал ли се е от т.нар. priority lane? не знам на колко летища го има всъщност, видях го в сайта на лутън и си купих такъв "билет" с цел по-бързо минаване на проверките, пък ще видим какво ще излезе в крайна сметка Simple Smile

Направо ще те накарат да си свалиш якето Wink.
Не съм ползвала priority lane

# 575
  • София
Здравейте,
за първи ще пътуваме с Уизз и днес платих по банка.
На мейла ми дойде мейл s details of the bank transfer с 2 банкови сметки. Едната ДСК, а другата CITI bank. Преведох парите в ДСК. Дали може да има някакъв проблем, като видях назад, че и вие в ДСК плащате(поне някои от вас де)?
Много съм притеснена, ако знаех, че трябва да чакам 5 дни за да ми потвърдят резервацията нямаше да платя по банка..
Купила съм вече втората отсечка , обаче с кредитна карта и там съм ОК.

# 576
не се притеснявай!   Peace

# 577
  • Луната
Здравейте,
за първи ще пътуваме с Уизз и днес платих по банка.
На мейла ми дойде мейл s details of the bank transfer с 2 банкови сметки. Едната ДСК, а другата CITI bank. Преведох парите в ДСК. Дали може да има някакъв проблем, като видях назад, че и вие в ДСК плащате(поне някои от вас де)?
Много съм притеснена, ако знаех, че трябва да чакам 5 дни за да ми потвърдят резервацията нямаше да платя по банка..
Купила съм вече втората отсечка , обаче с кредитна карта и там съм ОК.

Не е проблем, че си платила по сметката в ДСК. Важното е при плащане да си посочила правилно 6 знаковия код. Може би още понеделник-вторник плащането ще бъде отразено в профила ти.

# 578
  • София
значи от другата страна съм запозната(чек ин-а) , обаче като пътник хич. Благодаря Ви момичета   bouquet

# 579
Племенницата ми се е чекирала с данните от стария си паспорт. Те са били запеметени от полета й на идване, тук си сменя изтичащия паспорт и при чекирането не обръща внимание, че автоматично й се предлагат стари данни. Защо системата на Уиз също не забелязва, че предлага чекиране с изтекъл документ е друг въпрос. И съвсем случайно забеляза тази вечер. Mr. Green Полетът й е в неделя. Утре трябва да оправи проблема. Ще звъним на импулсния телефон, това е ясно. Но, все пак, приемам идеи, съвети и опит.

# 580
  • Луната
Щом полетът е в неделя... само с импулсния телефон. По принцип може да им се пише, но отговарят след няколко дни, а тя няма толкова време.

# 581
Благодаря. Мисля, че се оправихме.

# 582
  • Бургас
Здравейте,отправям въпроса си и тук -имам нужда от бърз отговор.Има резервация за Брюксел за двама с Уиз,но се указа,че билета е запазен на лицето,което е пътувало преди.Въпреки,че писахме новите данни,накрая се появява старото име и шах и мат.Моля за някакви опции!Промяната на име отпада като опция за сега.Благодаря предварително!

# 583
Здравейте,отправям въпроса си и тук -имам нужда от бърз отговор.Има резервация за Брюксел за двама с Уиз,но се указа,че билета е запазен на лицето,което е пътувало преди.Въпреки,че писахме новите данни,накрая се появява старото име и шах и мат.Моля за някакви опции!Промяната на име отпада като опция за сега.Благодаря предварително!
Ако резервацията не е платена,не плащайте,тя сама ще изчезне след няколко дни от профила Ви,просто направете нова и вижте какво се случва с името.Ако влизате през My wizz,много вероятно името да се изписва автоматично.Ако обаче резервацията е вече платена,най-удачно ми се струва да говорите на импулсния телефон,не са възможни корекции без заплащане само от профила.Изчакайте обаче до 9.00.Тогава започват да отговарят.

# 584
  • Луната
Ако е купен билета на чуждо име, вижте все пак дали ново закупуване на сам. билет не е по-изгодно от такса промяна на име.

Общи условия

Активация на акаунт