WIZZ AIR - 18

• 71 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
последен въпрос от мен преди заветното пътуване Simple Smile ако си сложа монетки в джоба на якето после на проверката трябва ли специално да ги вадя или не? и някой възползвал ли се е от т.нар. priority lane? не знам на колко летища го има всъщност, видях го в сайта на лутън и си купих такъв "билет" с цел по-бързо минаване на проверките, пък ще видим какво ще излезе в крайна сметка Simple Smile

Ние ползваме priority, когато летим с децата. Навсякъде, където се чака по опашки, отварят специален вход за priority boarding и пускат първо пътниците с такъв билет, а те са не повече от 10-ина човека. В автобуса до самолета също се качват и сллизат първи, в самия самолет също и могат да ползват местата на първите редовете след първа класа. Това са предимствата.

# 631
  • Луната
priority boarding и priority lane са две различни неща. Първото е обсужване и качване с предимство в самолет, а другото е използване на специален коридор и отиване директо на секюрити контрол (избягване на опашките на секюрити контрола).

# 632
  • Пловдив
Хаха, това е интересна инфо:) веднага ще ги чекна. А това за Ларнака наистина е попадение, защото точно там ще бъдем. Няма смисъл да си го набием за глупости:) Благодаря за инфото:Р)

Доста често пътувам с Wizzair от и за Ларнака и прави впечатление,че са стриктни,но по-скоро за броя чанти. Куфарчето ми е със почти същите размери и не са ме карали нито веднъж да го меря,докато в София всеки път ме карат. Според мен е въпрос на какъв служител ще попаднеш  Peace

# 633
Wizz имат разпродажба в края на лятото - Само ако резервирате на 31 август и 1 септември членовете на wizz discount club получават 20% отстъпка за всички полети, всички дестнации.  Sunglasses Дерзайте! Rolling Eyes

* Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса, ако полетът ви се оперира от Wizz Air Hungary Kft (W6). Тази промоция важи от 31 август в 00.00 ч. до 1 септември в 24.00 ч. централно европейско време. Отстъпката е валидна само за нови резервации за до 6 пътника.

# 634
  • Враца
Wizz имат разпродажба в края на лятото - Само ако резервирате на 31 август и 1 септември членовете на wizz discount club получават 20% отстъпка за всички полети, всички дестнации.  Sunglasses Дерзайте! Rolling Eyes

* Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса, ако полетът ви се оперира от Wizz Air Hungary Kft (W6). Тази промоция важи от 31 август в 00.00 ч. до 1 септември в 24.00 ч. централно европейско време. Отстъпката е валидна само за нови резервации за до 6 пътника.

Браво, най-после!
Успешни покупки!

# 635
По случай намалението - цена около 90-100 лв. еднопосочно до Барселона или Мадрид за април,май добра ли е? Не съм гледал досега за тези дестинации, но ми се струва,че цени от 40-50 лв. за този период няма или пък да?

# 636
ок е, мисля
гледам и към 50 има на отиване през април за Барса, но ми е далече за планиране от сега...

# 637
По случай намалението - цена около 90-100 лв. еднопосочно до Барселона или Мадрид за април,май добра ли е? Не съм гледал досега за тези дестинации, но ми се струва,че цени от 40-50 лв. за този период няма или пък да?

по-добре изчакай, последно до Мадрид ми излезе 120 лв отиване и връщане, само със стандартно намаление за discount club, около 2 месеца преди полета купих билетите

# 638

по-добре изчакай, последно до Мадрид ми излезе 120 лв отиване и връщане, само със стандартно намаление за discount club, около 2 месеца преди полета купих билетите

за какъв сезон?

# 639
  • София
Здравейте,
Имам следния казус.
Искам да купя 2 билета отиване и връщане и като дам за 1 човек цената е както следва:
отиване - 52 лв
Връщане - 67 лв.
Като сменя за двама човека цената става
отиване - 52 лв.
Връщане - 83 лв.
Това е цена на човек. т.е. ако купя само 1 билет О/В 118 лв.
Ако купя 2 билета цената е 268, т.е. по 134 лв ми излиза билета.

Някой с подобен проблем да сподели защо така се случва.

# 640
защото няма 2 билета на по-ниската цена
и ти дава 2 на по-високата

# 641
  • София
Странна работа, сутринта билетите до Малта бяха 102 лева на човек двупосочни за април. След това в рамките на един час цената стана коренно различна/говорим за разлика от порядъка на 40-50 лева/. И другото, което ме впечатли е, че цената за двама е по-ниска отколкото цена за четирима/говоря за цената на билет, не като тотал/.

# 642
  • София

Извинявам се, но това не го разбрах. Има намаление, а като сме двама не мога да го ползвам. Странна работа са тия Wizz Simple Smile) Всеки път ме изумяват като тръгна да купувам билет Simple Smile)

Sweety_m същата работа - за 1 човек цената е по-ниска отколкото за 2 Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 16:24 от beliz

# 643

Извинявам се, но това не го разбрах. Има намаление, а като сме двама не мога да го ползвам. Странна работа са тия Wizz Simple Smile) Всеки път ме изумяват като тръгна да купувам билет Simple Smile)

можеш да купиш по отделно един билет
отиване - 52 лв
Връщане - 67 лв.

и един билет
отиване - 52 лв.
Връщане - 83 лв.

явно билетът, който е 67 лв е един и следващата цена, която предлага WIZZ е 83 лв
в случая при покупка на 2 билета за връщане не ви продават един от 67 и един от 83 лв, а 2 билета по 83 лв

# 644

За този период - края на април, началото на май поне сега не виждам поне до Мадрид такива цени. Идеята ни е София-Мадрид, после скоростния влак и връщане от Барса. Това за 8-9 дни. За съжаление сме толкова сложни в напасване на датите с отпуски , че се налага да планираме 7-8 мес. предварително, и не можем да се възползваме от добри предложения 1-2 мес. по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт