WIZZ AIR - 18

• 71 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Привет,

извинявам се, че ще дискутирам сигурно милиони пъти задаван въпрос.

Днес си купих "куфарче" (силно казано куфарче, но стабилно) с размери - 46/32/16. Продават се в карфур в Мол България на Цариградско и са намалени от 20 на 10 лева.

Приятели ги ползват за път и казват, че минават. 4 сантиметра са нищожно малко повече от разрешеното и мисля, че няма да създаде проблем. Куфарчето е куфарче с квадратна форма, което позволява малко повече неща и по-добре подредени отколкото раница например.

Разбира се, много ме кефят стюардските куфарчета, но сигурно са по 1000 лева. И няма смисъл от такова, освен ако някой не ми подари, разбира се.

Та - въпросът: Проблем ли ще са тези 4 сантиметра повече? Поздрави

# 616
Привет,

извинявам се, че ще дискутирам сигурно милиони пъти задаван въпрос.

Днес си купих "куфарче" (силно казано куфарче, но стабилно) с размери - 46/32/16. Продават се в карфур в Мол България на Цариградско и са намалени от 20 на 10 лева.

Приятели ги ползват за път и казват, че минават. 4 сантиметра са нищожно малко повече от разрешеното и мисля, че няма да създаде проблем. Куфарчето е куфарче с квадратна форма, което позволява малко повече неща и по-добре подредени отколкото раница например.

Разбира се, много ме кефят стюардските куфарчета, но сигурно са по 1000 лева. И няма смисъл от такова, освен ако някой не ми подари, разбира се.

Та - въпросът: Проблем ли ще са тези 4 сантиметра повече? Поздрави
Доста пъти вероятно няма да са проблем, но дори и когато един път стане проблема, то отговорността ще е ваша.
Куфарите и чантите не се мерят със сантиметри, а се поставят в метална ограда, където трябва да влизат!
Всяко отклонение от посочените като допустими размери е отговорност на пътуващия.

# 617
на връщане от Ларнака примерно, вероятно ще е проблем

# 618
4 сантиметра са нищожно малко повече от разрешеното и мисля, че няма да създаде проблем.
Някой проверяващ може да не мисли така. Куфарът ще стърчи с 4см извън това:

и могат да те накарат да платиш за чекиран багаж на летище Crazy

# 619
Точно до Ларнака ще пътувам:)

Но няма такъв размер - какъвто имаме нужда. Само на едно място видях за 38 лева едни чанти, които са повторение на исканото 42/32/25.

http://www.fistocommerce.com/gabol/product_info.php?products_id=1738

# 620
ами изключително старателни бяха в Ларнака
такова нещо не съм виждал от години
бая народ трябваше да плащат
имай предвид

# 621
Между другото в Лидл има чанти, точно с размерите на Уиз. Май се водят пикник или хладилни чанти и са по 10-15лв. Вчера ги видях.  Mr. Green

# 622
Хаха, това е интересна инфо:) веднага ще ги чекна. А това за Ларнака наистина е попадение, защото точно там ще бъдем. Няма смисъл да си го набием за глупости:) Благодаря за инфото:Р)

# 623
  • София
В Ларнака явно се бяха съсредоточили в мерене на куфарите, но на съдържанието не обръщаха много внимание. Един наш познат, пътуващ с нас пренесе кен с бира в големия ръчен Simple Smile.
Е, това не значи, че е позволено, но просто не го хванаха.

# 624
Просто не искам да им плащам за багаж, при положение че ще съм за два дни:)

Ще си намеря чанта дет се вика много по-скъпа, но напук ще си е с точните размери.

Ще проверя и тези в лидъл:)

# 625
мисля, че е най-добре с раница, която ако в някое от измеренията е малко по-голяма, ще може да се натъпче в рамката

# 626
 полетите до и от София рядко закъсняват, поне при мене

# 627
Чантите за лаптоп също вършат работа за 2 дена.

# 628
Не знам от кога е направено това улеснение, но днес, при регистрация и последващо отпечатване на бордна карта установявям, че вече директно излиза отпечатване в пдф. формат, което спестява цялата гимнастика, която правех(ме) преди това.

# 629
Не знам от кога е направено това улеснение, но днес, при регистрация и последващо отпечатване на бордна карта установявям, че вече директно излиза отпечатване в пдф. формат, което спестява цялата гимнастика, която правех(ме) преди това.

Потвърждавам същото!

Общи условия

Активация на акаунт