Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 759
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Добавих те Венци, и Боби също я добавих на картата. За друг не се сещам. Пратила съм ги на Шерифчето, като има време ще ги качи новите.

Едно време едната ми леля казваше така - аз мъжа не мога да си го сменям непрекъснато, но прическата мога Simple Smile аз съм трайно руса вече, но мога други работи да променям.

# 31
Котенце, честита дъщеричка! Добре дошла на малката Изабела Кристина! Нека расте здраво, усмихнато и щастливо дете! Да внесе в дома ви много радост и детски смях!

Кали, сигурна бях, че новините ще са прекрасни   Hug  Сега ще тръпнем в очакване заедно с теб на първия преглед, и на всеки следващ! Почивай и не се натоварвай. Как е крака?

Рейнбоу, да ти е живо и здраво татенцето! Сутринта съм пропуснала, че ти е рожденик! Да продължава да се грижи добре за своята принцеса и да се гордее с такава дъщеря като теб!      bouquet

Фокси, гласувах в анкетата, ама и да си кажа - и аз мисля, че ще ти се обади младежа. Може и да греша, но такова ми е усещането. Но дори и да не се обади повече, горе главата и само напред! Имаш едно малко чудо, което скоро ще промени целия ти свят и ще те направи най-щастливата жена на света   Hug

На Шери и Дара благодарности за поредната прекрасна тема!

# 32
  • В полите на Пирин планина
Запис и от мен в новата тема   bouquet
Даре,много ти е хубава премяната в кухнята  Heart Eyes
Май и мен ме няма на картата  Naughty
Коте,радвам се че сте добре,да нацелуваш бебка.

# 33
# 34
Момичета, благодаря за темата, много е хубава   bouquet

И благодаря за подкрепата. Каквото такова. Доколкото познавам този човек, той наистина е отговорен. И мисля, че потърси всичкото си самообладание, за да завършим тази среща цивилизовано. Но веднъж вече вярвах в доброто у хората, после дълго идвах на себе си. Ако не се обади, ще ми липсва. Наистина. Но поне знае кога е термина  Mr. Green Ако можех, бих обърнала един голям джин с тоник.

Извинявайте, че пропуснах днес рождениците - да са живи и здрави и всички да са усмихнати.

Коте, прекрасно звучиш. Пожелавам ти много любов  Hug

# 35
  • София/Стара Загора
Прекрасна тема, но не съм се и съмнявала в Шерифчето и Дарето  Hug Hug Hug

дареее, ние в петък сутрин пътуваме към Стара Загора и можеше да се комбинираме с теб...пфуу...аз си мислех, че ще си с ТМ , а ти с автобус....ех, как не стана въпрос с какво мислиш да пътуваш  doh

коте, прекрасно е, че споделяш с нас този момент  Hug Hug Hug

# 36
Записвам се. Коте, ти прописа Flutter супер звучат емоциите ти Heart Eyes
ФОКСИ,дай му време на твоя човек, да осмисли нещата Whistling
Видях една хубава кухня и един проекто аватар котешки Mr. Green

# 37
  • София/Стара Загора
Елицаааа  Hug Hug Hug

# 38
Коте,радвам се,че си добре,поне до колкото е възможно.Опознавайте се и свиквайте една с друга  Hug
Фокси,дай му време да осмисли ситуацията.

Картите са оправени.Даре,благодаря  bouquet

# 39
Абе аз не съм много сигурна къде съм точно - в болница или на почивка  newsm78 Ако не ме болеше толкова гадно срязано то, щях да съм навън по пейките.... Монро коте само хърка и мърка. Цял ден спи. Съ уж да се, измъква, захапва гърда за да я ползва за биберон и пак отмърква... Дано утре засмуче както се полага на гладно коте.
А като я извадиха ми я подадоха направо до главата да мога да я целуна. И двете ми ръце бяха опънати настрани с нещо забодено по тях... Тя проплака и като започнах да й говоря млъкна. После я отнесоха за малко и баща й се отнесе с нея. Върнаха ми я и я сложиха в слинг на гърдите ми, да си захапе едната ако иска. И така ни изведоха от операционната и ни върнаха в стаята от която тръгнахме. Баща ми чакаше в коридора и се разплака като ни видя. И аз се разплаках... Малко след това дойдоха свекърите. Свекърва ми си мислеше, че още не се е родила и после я видя на гърдите ми... Така се разплака жената... и ми благодари, че стм ги ощастливила с внучка. Чак тогава взеха Изабела да я облекат и измерят. Излишно е да казвам как обиколи ИЗ ръцете на всички да я гушнат и да си направят снимка с нея...
Няма да забравя момента в конто лекарката каза Ей сега ще я извадим и после чухме кратко проплакване... С ММ потърсихме очите си и за разплакахме... И сега ми текат сълзите. Гледам я, пупам я и не мога да повярвам, че е истинска! Нашето мечтано, изстрадано и дълго чакано бебче... Божей, станах мама!

Елицоооо, стига вися на тоя балкон, а ела да рапортуваш!
Кали, знаех си   bouquet Не пускам и аз палците докато не напишеш, че си родила!
Фокси  Hug не се натъжавай предвРително. Човекът и реакцията му звучат наистина отговорно по твоите думи.
Дъгичке, да е жив и здрав татко ти и скоро да стане дядо!
Добре завърнала се на Донна! Късмет!

# 40
Едвам издържах докато стигна до компютъра, много напрежение така като не знам какво става ooooh!
Шери, Дари, благодаря за прекрасната тема, нека само с хубави новини да се напълни  bouquet
Разбрах само Изабела Кристина, много хубаво име.
Коте, да ви е жива и здрава принцесата, а на теб бързо възстановяване Hug. Доста силно ме разтърсиха и разплакаха думите ти. Ще чакам да разказваш още  Hug Да я нагушиш от лелите си тук, може и каки  Hug
Кали, разплакахте ме днес. Много много се радвам. Дано всичко да е успешно до края Praynig. Не знам дали си се отпуснала и повярвала, но се надявам да си ХепиКали Hug
Магнет, честит ви рожденик! Да е жив и здрав, много щастливо детство и много прекрасни моменти заедно! Hug
Рейнбоу, да е жив и здрав татко ти и скоро щастлив дядо да стане! Hug
Фокси, мисля, че е съвсем нормална реакция, т.е. нормално е да е изненадан и да не знае как да реагира. Аз на негово място бих се чувствала така и това съвсем не означава, че не се е зарадвал или не го е искал. Просто му трябва време. За анкетата гласувах с „да” Hug
Венци, поздравления за килограмите Hug
Сигма, дано е само период и лесно намерите решение. И да ви жива и здрава кръщелницата Hug.
Манди, браво за регистрацията, а и парички ако дават, чудесно  Peace
Перу, напасвате се и се получават нещата Peace
Илейн, поздравления за умното дете, дано да го приемат, където пожелае Hug
Дона, радвам се, че писа. Дано новият път да е успешен  Praynig
Даре, прекрасна премяна Hug
Креми, снощи на вредни пресни пържени картофи с тараторче и череши. Ама много хубаво ми дойде Heart Eyes
Сега пак ще хапна череши, не можах да се изкуша от бозата, макар че мазна баничка с боза си е класика.
Утре съм на ФМ, стиснете по едни палчета. По Цариградско по -нормално ли е движението?

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 22:07 от ivivkata123

# 41
Ививка, по Цариградско е кошмарно движението! Не знам в коя болница трябва да стигнеш, но ако е близо до метро - препоръчвам да слезете от колата.

# 42
Даре, Малинов. Предвидила съм час за там, ама .... ooooh!

# 43
  • Истински се вижда само със сърцето.
Котее, разплака ме  Hug все така да сте щастливи мамче  Heart Eyes

Ивка стискам палци за утре  Hug

# 44
Коте,разплакаме Hug,такава емоция лъха от поста ти.Повярвяй-вече си МАМА.Не се притеснявай,ще суче.Сега на принцесата и трябват няколко капки да е сита.Спокойна и щастлива вечер ви желая.

Момичета,преместих снимките на Бурак в бебета 2015.Обърнах и последните няколко снимки.Ако някой има затруднение и иска да казва докато пусне снимка,че иначе става мнооого сложно.

Общи условия

Активация на акаунт