Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 769
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • На остров
Жане англ не разбираш ли  Hug Взимай я  Simple Smile

Рансънче благодаря, но се отказах аз, ще го полея още довечера Flutter
Ти как си?

# 646
  • София
Коте,ето още нещо което тук не се случва...Консултант по кърмене/акушерка да ти дойде у дома  Shocked Браво на тая система!Още веднъж!

Къде не се случва?

# 647
Магнет, в Северозападна Бг не се случва.

Мамче и Уанче, честити да са рожденичките ви!
Уан, и аз виждам втора черта.
За ваксините - имах много колебливо мнение, изчетох много статии в интернет, гледах документални филми, отчасти съм на мнението, че някои болести са изчезнали поради подобрените битови условия и повишената хигиена, но сега като чакам бебе, съм по-скоро за, отколкото против ваксините. Мисля да сложа всички задължителни ваксини на бебка.

# 648
Жане англ не разбираш ли  Hug Взимай я  Simple Smile

Рансънче благодаря, но се отказах аз, ще го полея още довечера Flutter
Ти как си?
Уанче, то ясно ще я взема , ама този бебешки английски силно ме смути  hahaha
Мисля, че до официалното закъснение, е позволено поливането , на каквото си решила Wink
Аааа, за ваксините. Ние сме ужасно страхливи , сигурно всичко дето ни го препоръча доктора ще сложим  newsm78
Мистик , тая система има и браво и не браво , като навсякъде ...

# 649
Уанче, все пак стискам палци да се изненадаш приятно Hug Но дори да дочакате плана поне ми се струваш по-спокойна и оптимистично настроена Peace Така че ти казвам НАЗДРАВЕ Party
Скрит текст:
При мен дойдоха на дневен ред очаквани проблеми, което не ги прави по-малко проблеми но ще се оправя Rolling Eyes

# 650
  • София
Извинявам се, но не съм съгласна. Още имам координатите на акушерката предложила да й се обадя и да дойде ско имам нужда,викала съм и конслутантка по кърмене, консултации по телефона с магистър фармацевт консултант по кърмене + тук във форума с една комуникация на лични. Визирам западна де. Плюс това независимо къде си има консултантски номер- денонощно. Консултанти има в цяла България. При нужда все ще ти кажат телефон на някой от твоя град за да дойде. Аз самата се замислям дали да стана консултант.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 20:15 от magnet_for_happiness

# 651
Рансън, кво станА бре джанъм? Работа? Това не е кахър! Гледай си здравето!

# 652
  • Истински се вижда само със сърцето.
Рансън  Hug

Жане хубава е количката Simple Smile

За консултантите, снаха ми с големия (преди 14 години) когато имаше проблем с кърменето звъня на Ла Лече лига, които и дадоха много адекватни съвети, а сега мисля че ще е още по лесно, консултанти има навсякъде Simple Smile

# 653
Магнет, говоря за педиатър, акушерка, който да дойде вкъщи, не за консултант по телефона от например "Ла лече лига" и подобни, както и за съвети във форум. Дето се вика - оплетохме туризма с емиграцията.

# 654
  • София
Хайде акушерка ОК, ама верно ли не идва педиатър, егати!

# 655
  • На остров
Магнет стани да си ми подръка като ми се наложи догодина  Simple Smile

Рансънче да помогнем ако можем с нещо Hug

Жане не съм на грешен път значи  Wink

# 656
Уанче, нещо имаш черен екран на долния подпис  newsm78

На мен количката много ми хареса, но аз не разбирам Simple Smile

# 657
оф ужасна съм .... направих ягодов сладолед.
Скрит текст:
замразени ягоди+банан; пасирах на чопъра; добавих заквасена сметана и захар на вкус; пак във фризера .... и сега само обикалям около него е чопкам ат кутията. А ММ ми вика - затваряй фризера пандишпанче Wink

# 658
Жане не съм на грешен път значи  Wink
Peace мойто бебе що вино изпи преди да го усетя  Embarassed Ама като бяха празници , какво да направя  bowuu
Дарееее   hahaha

# 659
  • На остров
Ми уж са три снимки на писанка подготвила съм се за новата тема, аз ги виждам, но явно никой друг не ги  Sad

Даре усещам, че ще имате позитивни емоции  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт