Щъркели над нас кръжат, с бебета ще ни дарят!Бъдещи мами над 35

• 23 770
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
оооф, няма да ви чакам да спамите, отивам се нагласям

# 676
Дариии, заради твоя сладолед сега съгреших с наличната половин кутийка от фризера Embarassed
Да, проблемите са от работно естество, ама се надявам да се оправят бързо... иначе ще ме търпите много мрънкаща #Cussing out Отивам да си храня мАжо, че се прибра без риба и гладен Mr. Green

# 677
  • София/Стара Загора
температурата върви надолу smile3521 но за целта съм вир-вода...

# 678
  • Истински се вижда само със сърцето.
Жане, преобличай се бе  Mr. Green

# 679
Жане, преобличай се бе  Mr. Green
Ели , готова съм !Само Шерито да пусне темата и съм първа:) Чакам мм да ми сготви , ама като го познавам -пак ще ядем в десет . Добре че замезих една изостанала палачинка

# 680
  • София
да, семейство ейзга...днес се бях присетила и за барбароните....как ходех до библиотеката на село да си вземам книжки.... ееех спомени.....

пиаф, да пускаме ли крема в блога, че нещо напоследък никой не пише рецепти за споделяне там

О, то аз съм една пишман кулинарка - просто смесих каквото имах подръка и го пасирах. Но ако иска някой да го пробва, нещо такова :

1 кутия маскарпоне 500гр
1 кис.мляко
1 портокал
4 банана
1/2 кг кайсии
кокосово брашно на вкус
брашно от рожков на цвят Wink

Киселото мляко, маскарпоне и кокосово брашно смесих и разделих сместа на две половини;
В едната добавих 2 нарязани банана; сок от 1 портокал и 1/2 чаени лъжици рожково брашно (за да придобие цвят и вкус на какао) и пасирах;
В другата половина обелени и нарязани кайсиите и 2 нарязани банана, отново пасирани (бледо жълто/оранжево стана на цвят)

Разлях в стъклени чаши наполовина от двата цвята. Като постои в хладилника става като сладолед Wink Най-вече няма захар, не се пече и става за захранени бебета и майки на диета  Embarassed
Предполагам малко мед няма да навреди, ако някой обича по-сладичко...

# 681
Преоблякох се и съм в любимата си излегнала поза, кой като мен Heart Eyes

# 682
  • София
И къде е всъщност този кулинарен блог, че аз пак не съм в час  Rolling Eyes

# 683
  • София
За ваксините съм твърдо ЗА- за по имунизационен календар + Ротарикса която не е включена.

# 684
  • Истински се вижда само със сърцето.
Пиаф има линк на първа страница Simple Smile

# 685
Уанче, и аз ги виждам котетата.
Пиафче, на първа страница е блога.

# 686
Сега и аз се сетих, че във фризера имам сладолед, хмммм. Италиански ... сметанов ... не е честно.

Даре,
Скрит текст:
аз съм с миоми - 3-4 броя, бяха по 2 до 3 сантиметра почти 8 години. Сега са започнали да растат - стигнали са 3 - 4 см, даже другата ми докторка рече 6,5 см, но малко не и се връзвам. Матката е доста по-голяма за тези седмици заради тях. Но и двете казаха, че за момента не пречат на бебето. Ще ги наблюдават, дори не съм сигурна, че могат да направят много, ако продължат да растат. Обичайно растежът намалява като се формира окончателно плацентата.

Мистик, аз не бих пропуснала нито едно изследване за малформации, особено на тази възраст - и моята и на таткото. И ДНК изследването също ще направя.
А за ваксините съм без коментар - не смятам да пропускам каквото и да било.

# 687
Следобед съм дремнала малко и сега ще има да кукувам ..
Скрит текст:
Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 22:20 от Mam4e*

# 688
  • София/Стара Загора
Пиаф, специално за теб

Крем с маскарпоне и още нещо (от Piaff)

# 689
Жане, много хубава количка, сигурно е лека и маневрена
Уанче, мислим ги тия дизайни ама истинските са много скъпи... newsm78 но иначе, да, има много красиви неща ( за като спечелим от тотото Simple Smile ) тя къщата е стара със сламен покрив, така че ще и отиват ретро мебели/лампи донякъде. Не мога сега да ходя хич по магазини иначе бих обиколила антикварите
Коте, той Макс като най-малък сигурно ще стане първи приятел на Бела след няколко месеца Simple Smile
Даре, много хубаво за прегледа
Тази HPV ваксина за момичетата наскоро тук много я обсъждаха, а и продължават, защото се оказва, че има за някои сериозни странични ефекти, а и не е с доказан дългосрочен ефект

Общи условия

Активация на акаунт