Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
ВСИ го видях и не искам да го коментирам
питам за другите

# 136
Грешно прочетох,че търсиш мнение за ВСИ.  Embarassed  С какво впечатление остана,сподели,ако желаеш !

# 137
не са добри затова търся друг вариант

# 138
Моля за мнение актуално за плувните басейни различни от ВСИ за 5 годишно дете
Горе долу да са спазени следните неща
Елементарна организация и уважение към родители и деца
Чистота
Горе долу обучени треньори с не застъпващи се графици (2ма или 3ма треньори по едно и също време в един басейн)

знам, че има тренировки за деца в Новотела и в Тримонциум. Като цяло май мамите бяха по-доволни от Новотела.

# 139
Канени сме на сватба в хотел Джия Бийч другата седмица. Може ли да ми препоръчате евтин хотел близо до него( е може и да не е), в който да пренощуваме. Не държим да има някакви екстри да е чистичко и удбно.

# 140
Джия Бийч е на Гребната база. Мисля, че и в него има хотелски стаи. На самата Гребна скоро откриха един  хотел, който незнайно как получи разрешение за строеж в тази защитена зона.
Иначе  "Бордо" и  "Глобус"са сравнително близо, на около 5 минути с кола. За "Бордо" съм чувала добри мнения. Аз лично съм посещавала само ресторанта му.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 07:13 от Greene

# 141
  • Пловдив
Има ли школа за танци /народни, модерни или други/ за малки деца - на три и половина?
https://www.facebook.com/pages/DA-dance/397762227069911?fref=ts

# 142
  • в обкръжаващия ме хаос
Моля за мнение актуално за плувните басейни различни от ВСИ за 5 годишно дете
Горе долу да са спазени следните неща
Елементарна организация и уважение към родители и деца
Чистота
Горе долу обучени треньори с не застъпващи се графици (2ма или 3ма треньори по едно и също време в един басейн)

Водих дъщеря си два пъти в у-ще Матевски. Тя е почти на 7 г., но имаше и по-малки дечица, което ме изненада. Пускат родителите в съблекалните с калцуни. Треньорите бяха мили. На детето му хареса.

На свой ред да помоля някой да ми препоръча шивач за ушиване на калъф за диван?

# 143
  • Пловдив
Някой да има координати на бояджия, като държа да не взема много пари. Трябва да боядиса след наводнение. Да уточня, че виновната съм аз, наводнена е комшийката отдолу. Знам си вината, ама леко взе да ми писва от изисквания и вече съм на ръба да се скарам. С две думи - миналата събота се звъни на вратата в 3 сутринта, ставам и стъпвам във вода. Чувам шуртене, отивам в банята, една от меките връзки се скъсала и водата шурти. На комшийката и прокапало и дойде да ни събуди. От 3 до 6:30 със сина ми сме попивали вода, тя през 10 минути идваше да се кара и аз всеки път и казвах, че ще и купя две кофи с латекс и ще и боядисаме. Сутринта дойде пак да се кара, заплашваше със инспектори, и комисии (идея си нямам какви), но тъй като се чувствам виновна си мълчах. На следващия ден малката беше сама в къщи, докато бях на работа, посрещна ме разревана на вратата, че баба и Донка (въпросната комшийка) и казала, че лъже, че ме няма в къщи и ме криела. Ядосах се , навиках я, че ми разстройва детето, тя нещо се беше укротила, предполагам, след двудневни оплаквания  по комшиите разбра, че ако продължава така може да не получи нищо. Доколкото може кротко ми каза да заведа някой да види щетите и да каже колко ще струва ремонта.
Днес дойде отново, уж кротка, имала всичко подготвено, ходила на нотариус, имало подписани документи (лично аз не виждам какво ще прави на нотариус и предполагам, че блъфира нещо), но черешката беше , че идвали двама майстори и и казали, че ремонта щ ял да излезе около 500-600 лева. При което категорично и заявих, че толкова пари от мен няма да види, ще закарам и аз човек и ще видя колко ще струва.
Става въпрос за банята, мокрото помещение, част от коридора и двете спални донякъде. Тя иска да ми излезе с номера, че целия апартамент е наводнен, но пък не виждам как ще е станало това при положение, че водата у нас не беше минала през коридора да отиде до хола и кухнята.
Както и да е, трябва ми евтин бояджия. В къщи боядисват момчетата, не съм си позволила да вземам външен човек, но явно няма да я задоволи това да и боядисат те. И нямам намерение да давам 500 лева за това. Колкото и виновна да се чувствам не съм го направила нарочно и не виждам смисъл да поемам цялостен ремонт на бабата.

# 144
Здравейте, търся дамски сандали,чехли,размер 42,идеи от къде-проверих Дайхман и на ул.Иван Вазов? newsm78

# 145
  • Пловдив
Злавещица,и при това всичкото,което ти е сервирала ти ще й правиш ремонт? Laughing Я,се запри.Адвокати,нотариуси,простотии-нищо не може да ти направи.Аз лично бих й казала,че имаХ намерение да й ремонтирам,но при показаното от нея отношение размислям.Дръж я в напрежение,пък след няколко месеца,ако имаш на кеф,го направи.Така или иначе в момента е силен сезон за такива неща,няма свободни майстори и ще вземат скъпо.
С майстор не мога да помогна,вкъщи мъжът ми вапца
Случва се тези връзки да се спукат и да протече.И на нас ни се случи,но хората от долу не са тъпанари като тази.

Здравейте, търся дамски сандали,чехли,размер 42,идеи от къде-проверих Дайхман и на ул.Иван Вазов? newsm78

И там няма ли?Те имат 42,но бързо свършва.Друга възможност ти е магазин Макси мод и немските магазини за обувки на главната.Има такъв срещу халите и срещу пощата.Пише Rieker и други немски марки.Така ще се ориентираш

# 146

Аз си купих чехли 42 номер от Дайхаманда в МОЛ-а миналата седмица, но нямаше голям избор, сандали така и не си намерих. Мисията ти е почти невъзможна. Успех в търсенето и ако намериш някъде такъв номер сподели.

# 147
Аз пък си търся сребристи сандали от естествена кожа. Виждали ли сте някъде?

# 148
Злавещица, по-добре боядисай на бабата и да ти се маха от главата, НО само там, където е за боядисване в резултат от наводнението. Зная, че е дразнещо, но ако е някоя заядлива наистина може да заведе дело и да те осъди, че и разноски ще трябва да плащаш тогава и да се занимаваш. Имала съм неприятни съседи

# 149
Момичета,виждали ли сте по китайските магазини,е може и по българските,плажна кърпа със Замръзналото Кралство,мразя да обикалям,ако може и в Тракия? Hug

Общи условия

Активация на акаунт