Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 072
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
  Здравейте, търся детски гинеколог в Пловдив. Ако имате мнения и координати за някой ще съм Ви много благодарна!

# 211
Д-р Елена Димитрова, работи със зк в Торакс.

# 212
  • Пловдив
Д-р Елена Димитрова, работи със зк в Торакс.

Благодаря  Peace

# 213
  • Gotham City
Кажете някое симпатично заведенийце на достъпни цени? Не държиме на лукс  Mr. Green дори и да е в стил морските капанчета е ок, въпроса е да предлагат рибка  Mr. Green

# 214
Детски гинеколог е д-т Димитрова от ВМИ. Приема и в частния си кабинет в Кършиака, след 17 часа, винаги има деца, често бебета. Слушала съм от родители докато чакам, че е от малкото специалисти в страната, които помагат при вродени проблеми при бебета.

# 215
  • Пловдив
Кажете някое симпатично заведенийце на достъпни цени? Не държиме на лукс  Mr. Green дори и да е в стил морските капанчета е ок, въпроса е да предлагат рибка  Mr. Green

Двете Рибки в Кършака.

# 216

https://www.facebook.com/pages/%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0 … 0/525540967464572
Златната рибка зад Военна болница

# 217
Детски гинеколог е д-т Димитрова от ВМИ. Приема и в частния си кабинет в Кършиака, след 17 часа, винаги има деца, често бебета. Слушала съм от родители докато чакам, че е от малкото специалисти в страната, които помагат при вродени проблеми при бебета.
Д-р Димитрова отдавна не работи във ВМИ, преместила се е в Торакс, където следи ЖК по ЗК.

# 218
  • Пловдив

Рибарника /околовръстното на Тракия/, Синьото /Смирненски до Т-маркет/

# 219
Витамин В 17, ми трябва в Пловдив или поръчка от страната, от читав източник и приемлива цена по възможност, като второто не е с предимство. Благодаря предварително.

# 220
 Здравейте, търся детски гинеколог в Пловдив. Ако имате мнения и координати за някой ще съм Ви много благодарна!

Аз съм доволна от д-р Йончева, работи обаче само частно. В линка има адреса на кабинета и телефон на който, ако искаш може да си запазиш час.
http://spravochnik.framar.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B … D0%B5%D0%B2%D0%B0
Водих при нея малката ми дъщеря, отнесе се много внимателно към детето и решихме проблема, който имаше.

# 221

Д-р Димитрова отдавна не работи във ВМИ, преместила се е в Торакс, където следи ЖК по ЗК.

Извинявам се не знаех, тя е доста на възраст. Значи говорим за един и същи човек. Да е жива и здрава още дълги години и дано младите гинеколози се доближат поне малко до нея - и като професионализъм и като човечност.

# 222
  • Gotham City
Мерси, момичета, ние вече хапнахме  Mr. Green в Хепи Джо отидохме, рибката и картофките бяха много вкусни  Mr. Green

# 223
Моля да ми препоръчате шивачка за подгъване на завеси и пердата.

# 224
  • Пловдив
polyq, на центъра отст
рани на Халите, Изгрев блока срещу Златорог 32,  Тракия в блока срещу Тони 2000 на Хлебозавода.

Общи условия

Активация на акаунт