Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 070
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам нужда от помощта ви за реален магазин, от който да си взема хенфри за телефона. Спряла съм се на конкретен модел -  Plantronics M70, но не мога го да намеря за Пловдив. Излизат ми само електронни магазини, а тях ги оставям за краен вариант за доставка. Искам да имам възможност да го пробвам на място, и това да не е с фиксирани 15 мин., а да не се занимавам после с връщане, ако не е съвместимо с телефона ми.
Ще се радвам, ако ми дадете насоки къде в града мога да се разгледам на живо за такива.

# 196
  • Пловдив
По въпроса за гривните против комари - днес видях нов модел, навити като пружина (ако се сещате има такива пластмасови гривнички и ластици за коса), така че стават и за по-малка ръка. В новата аптека на ъгъла срещу дома на Красотата (преди пешеходния мост).

# 197
  • В полето, под тепето.
Здравейте,
от доста време търся да си купя тези маски за коса Афродита
http://ventoni.com/bg/product.php?title=%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA … air&id=287572
 Преди ги купувах от Кауфланд, но вече не зареждат. Rolling Eyes

# 198
къде могат да ми направят печат върху тениска
намерих само една фирма емпека до автогара юг, но са с работно време от 9-17 до петък и изобщо не ми е удобно-иначе ми казаха цена 15лв тениска+печат
знаете ли къде другаде правят хубав печат

# 199
  • Майничка
къде могат да ми направят печат върху тениска
....знаете ли къде другаде правят хубав печат

Канапе, в Капана, срещу Мармалад

# 200
Гаргамела правила ли си там.доволна ли си и какви са цените  bouquet
Не мога да намеря и телефон

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 18:10 от The Invisible

# 201
От къде мога да си купя 3/4 клин, ама голям размер?

Днес гледах в подлеза на аптека Марица. Имаше изложени на витрината на доста голям манекен.

# 202
Лъвица, много ти благодаря!  bouquet

# 203
Знаете ли дали Пловдив има магазини, в които се продават млечни продукти на "Добрев"?

# 204
Знаете ли дали Пловдив има магазини, в които се продават млечни продукти на "Добрев"?
Търсила съм доста и съм питала, но не съм открила. Ако някой знае и аз се интересувам. Млекарница Добрев, нали?

# 205
  • Пловдив
Миналата седмица купих кашкавал "Добрев" от магазин за млечни продукти до автогара "Родопи". Утре ще погледна дали има и друго.

# 206
В София имат фирмени магазини на "Добрев", а също и в Бургас.  В Пловдив не съм чула да има, но вероятно в отделни магазини се предлага тяхна продукция.

Ще съм благодарна, ако споделите къде сте виждали.

# 207
  • гр.Пловдив
В Билла няма ли техни продукти  newsm78

# 208
Наскоро научих за тях и вече ще се оглеждам в магазините за техни продукти Grinning.
Ако мернете нещо на "Добрев" в големите вериги - сигнализирайте Wink.

# 209
Добро утро,цитирам от темата на ДБМ-Пловдив
Момичета, търси се лятна количка за приемна майка. Детенцето е на 1г, но е доста малко и слабичко, количката която ползват сега е зимна, тежка и пред счупване. Ако някой има познати, жената е съгласна да купи, стига цените да са приятелки. Търси се и бънджи, което стои на земята. от този тип http://www.pakostnik.com/bg/zanimatelen-b-ndzhi-cent-r-bright-starts Линка  е само примерен, не са нужни екстри и играчки. Единствено детето има нужда да развива мускулите, защото е много слабо и не се изправя все още само и не ходи.  Отново може и покупка на добра цена....

Общи условия

Активация на акаунт