Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 065
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да си купя течен латекс

Латексът не е ли течен по принцип  newsm78

# 181
  • Пловдив
Този е по-различен ползва се при създаването на изкуствен грим, на латиница се пише liquid latex.

# 182
  • Пловдив
Сетих се за какво говориш - този латекс е като желе... Къде се продава, обаче - и идея си нямам

# 183
  • Пловдив
Момичета, някъде да сте виждали гривни за комари?

# 184
Момичета, някъде да сте виждали гривни за комари?

В аптеката до нас видях тези дни,адресът е ул.Ален мак 25

# 185
  • Пловдив
В ДМ има,но са огромни и не се регулират.Даже на мен ми е голяма,Не видях да има размери обаче

# 186
  • Plovdiv
В Джъмбо също имаше гривни против комари

# 187
  • Пловдив
Благодаря много!

# 188
Някой знае ли дали приемат стъклени бутилки от бира в Лекси или Триумф /на Кап. Райчо/? Преди години съм връщала в кауфланд и там на информация си таксуваха различно видовете бутилки, даваха бележка и на касата приспадаха сумата, но ми е далечко кауфланд.

Гривна за комари (имаше детски и за възрастни) видях преди няколко дни на касите на лекси, цените мисля бяха около 5-6лв.

Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 18:17 от Анонимен

# 189
На 20.06.2015 г (събота) от 14:00 ч.. в гр. Пловдив в Дома на Науката и Техниката ще се проведе лекция на проф. Никола Александров за пробиотиците и продуктите предлагани от Дафлорн. Вход свободен.

Ставало е въпрос за тези  пробиотици ,ето допълнителна информация.

# 190
Как мога да стигна от Кичука (бул. Македония) до Нордикс? Гледах картата на градски транспорт и така и не успях да се ориентирам...   Embarassed Линия 36 ходи ли до Нордикс или не? Или единствено 116 ходи от Кичука до Нордикс?

# 191
  • Пловдив
36 ходи по бул.М Луиза.можеш да слезеш някъде и после пеш.Май само 116.

# 192
  • Пловдив
От къде мога да си купя 3/4 клин, ама голям размер?

# 193
  • Пловдив
Момичета, моля да ми препоръчате детски стоматолог в Пловдив. Налага се утре по или вдруги ден да заведа детето, а нашата докторка отсъства от града. Извинявам де, че въпроса ми е малко встрани от темата.
 Hug

# 194
  • Пловдив
Момичета, моля да ми препоръчате детски стоматолог в Пловдив. Налага се утре по или вдруги ден да заведа детето, а нашата докторка отсъства от града. Извинявам де, че въпроса ми е малко встрани от темата.
 Hug

http://www.dr-tatyana-cholakova.com/

Общи условия

Активация на акаунт