Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
При всички положения е най-добре да се реши всичко мирно и тихо. И без да се прекалява от нито една от страните.

И аз така смятам Hug. Успех! И дано да не стигате до съдебни дела, защото е много вероятно да са в твой ущърб. В чл45 от ЗЗД изрично е казано всеки, който причини щети другиму трябва да ги поправи. Закона е за задълженията и договорите, а не само за договорите  Wink. В случая за теб това е задължение.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 22:22 от Greene

# 166
  • Пловдив
ЗлаВещица,тая бабахопределено не си пие редовно хапчетата.Ще ти коства малко повече пари,но си викни вещо лице,плюс домоуправителя за да се установят точно щетите.Подписва се протокол и се действа по него.Това е съвет не от мен,а от хора от занаята-просто споделих проблема ти

# 167
  • Пловдив
Благодаря много, момичета!   bouquet

# 168
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми ателие за ремонт на пръстен - искам да му направя сребърно покритие.

# 169
  • Берлин
renydent е абсолютно права. И протоколът да е детайлен - даже може и м2 да пишете - например :засегнат таван в спалня 1,2 м2...
И пак да попитам за златар с прилични цени...ланец търся

# 170
renydent е абсолютно права. И протоколът да е детайлен - даже може и м2 да пишете - например :засегнат таван в спалня 1,2 м2...

Най-ниските цени на златото са в Изгрев,до пазара,има няколко магазинчета едно до друго.Цените обикновено са с около 10 лв под тези на Отец Паисий.

# 171
  • Берлин
Скрит текст:

Най-ниските цени на златото са в Изгрев,до пазара,има няколко магазинчета едно до друго.Цените обикновено са с около 10 лв под тези на Отец Паисий.

Благодаря. Не е ли опасно да се ходи там?

# 172
Аз съм пазарувала в тези магазинчета в Изгрев, имат прилични модели, не съм се замисляла дали е опасно да се пазарува от там, но аз лично не съм имала проблем.

# 173
Скрит текст:

Благодаря. Не е ли опасно да се ходи там?

Не отивай сама,за да си по-спокойна,вземи някой мъж с теб Simple Smile

# 174
  • о`майна лунна нощ е
Сама там - не.
Аз съм ходила, но с приятел, който се познаваше със собственика на един от магазините и ме заведе при него. Всичко се претегля и окаратява на място. После за моя сигурност ходих да проверя каратите и грамажа и на друго място и не показаха отклонение от това, което ми беше демонстрирано в магазина в махалата.
Преди години ме заведоха в една къща, като там разликата в цената беше още по-значителна, но и рискът по-голям. И в двата случая не съм имала проблеми, защото ме водиха на проверени места, а не из улиците.
Златото наистина е по-евтино от това на центъра. Това, което не предлагаха, бяха кръстчета. От религиозни съображения имаха от пиле мляко, но не и кръстове.

# 175
  • Берлин
Аз така и така търся ланец за подарък. Ако намеря придружител, там ще да е купуването.
Благодаря за съветите

# 176
Имате ли идея дали тази година плажа на 9 ти км работи? А какви са цените по другите плажове и евентуално от колко часа сутрин отварят? Търсих информация, но намирам само от 2011г ooooh! Grinning

# 177
  • Пловдив
Има билбордове за 9-ти километър, но изобщо не съм се заглеждала за цени и работно време. Минавам всеки ден покрай такъв, ще взема да прочета какво пише.  Laughing

# 178
Имате ли идея дали тази година плажа на 9 ти км работи? А какви са цените по другите плажове и евентуално от колко часа сутрин отварят? Търсих информация, но намирам само от 2011г ooooh! Grinning

Ето актуална информация за цените:
http://trafficnews.bg/news.php?id=20256

# 179
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да си купя течен латекс

Общи условия

Активация на акаунт