Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 014
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Берлин
Аз да се включа по въпроса за златото - на Отец Паисий, точно до Златна круша - Ерол май се казва. Има интересни модели, прави добри отстъпки и поддържа добри цени. От 3 години пазарувам само и единствено там, а златото в нашето семейство е чест подарък. Преди 2 месеца си купих ланец+висулка на цена 57 лв/грам

# 571
  • Пловдив
Искам да попитам от спирката на Четвъртък пазар до Католическата църква в Тракия с какво мога да стигна? Трябва да отида до Аримага.

# 572
  • гр.Пловдив
Мацки, знам, че няма смисъл, но въпросът е принципен в случая. Къде изкупуват хартия?

# 573
Искам да попитам от спирката на Четвъртък пазар до Католическата църква в Тракия с какво мога да стигна? Трябва да отида до Аримага.

№ 44

# 574
  • Пловдив

№ 44

Благодаря !

# 575
  • о`майна лунна нощ е
№ 44
Благодаря !

99 също отива в близост, но ще трябва да се повърви една малко /колкото да се мине покрай пазарчето за зеленчуци и цветя до високия блок/.
Има спирка на ъгъла срещу Форума, до ресторант Арбанаси /не знам дали все още се казва така/. От там Аримаг се вижда.

# 576
  • Пловдив
За кръщене препоръчвам Св. Св. Константин и Елена в стария град. Светла е, отецът е много приятен.

Циганинът в пресечката срещу Св. Марина е абсолютен мошеник. Преди 4 години ми върна злато вместо пари, и следващият път когато отидох ми каза, че това не е злато.

# 577
  • Пловдив
Записах кръщене в Иван Рилски. 86 лева, взеха ми ги веднага, иначе не записват  Mr. Green Лелката промърмори, че всички искали на 15 август, какво толкова му било на деня, но си настоях за него и ме записаха за 15 часа. Поне вече правят кръщенетата индивидулно, а не по няколко наведнъж, но предполагам, че за тази цена поне това заслужаваме. Попитах дали се освещава питка отделно, казаха, че си върви с кръщенето и после си я вземаме и си я раздаваме. Не се плаща, но и не ми каза, че се освещава.

# 578
Мацки, знам, че няма смисъл, но въпросът е принципен в случая. Къде изкупуват хартия?

защо да няма смисъл? зависи колко е де. иначе изкупуват зад търговиите на Брезовско. близко до задния вход е. мисля, че се казваше Папир.бг. уличката където е цеха за щори. ама и едно обяснение тряснах. Simple Smile)))

# 579
  • Пловдив
№ 44
Благодаря !

99 също отива в близост, но ще трябва да се повърви една малко /колкото да се мине покрай пазарчето за зеленчуци и цветя до високия блок/.
Има спирка на ъгъла срещу Форума, до ресторант Арбанаси /не знам дали все още се казва така/. От там Аримаг се вижда.
44 изобщо не стига до Аримаг-а! От спирката на Четвъртък пазар може да се качиш на 21, 93, 99 и маршрутка 3. Автобус 21 и маршрутка 3 спират на спирката точно срещу Аримаг-а. 93 спира на Форума и ще трябва да се върнеш малко назад към светофара, в посока бензиностанцията на Газпром. Срещу нея има едно пазарче, Аримага е точно след него. Автобус 99 спира след завоя на светофара, след Форума. Тогава пресичаш светофара в посока пазарчето и Аримаг-а е след пазарчето.
Просто спирките са от всяка страна на кръстовището, дано съм обяснила правилно.

# 580
  • Пловдив
№ 44
Благодаря !

44 изобщо не стига до Аримаг-а! От спирката на Четвъртък пазар може да се качиш на 21, 93, 99 и маршрутка 3. Автобус 21 и маршрутка 3 спират на спирката точно срещу Аримаг-а. 93 спира на Форума и ще трябва да се върнеш малко назад към светофара, в посока бензиностанцията на Газпром. Срещу нея има едно пазарче, Аримага е точно след него. Автобус 99 спира след завоя на светофара, след Форума. Тогава пресичаш светофара в посока пазарчето и Аримаг-а е след пазарчето.
Просто спирките са от всяка страна на кръстовището, дано съм обяснила правилно.

Е,ама се качих точно на 44 и повървях доста Simple Smile На връщане си хванах 99 Simple Smile Благодаря !

# 581
  • Пловдив
Момичета, моля препоръчайте пекарна където правят хубави питки за кръщене, по възможност Кичук Париж или Центъра. Hug

# 582
  • Майничка
Сладкарница Амброзия на "Богомил", на ъгъла с "Родопи"

# 583
  • Пловдив
Питки правят на Сточна гара.

# 584
Питки правят и в перакната срещу Алеко Константинов.

Уникални питки прави една жена ( Питките на Катя) във фейсбук ( бавен ми е нета,за да дам линк).
Казва се Катерина,народна певица е по професия. Участвала е в разни кулинарни предавания по телевизията,може и да сте я срещали.
Около 30-тина лв + доставката по Еконт. Но са много красиви,ако държиш да е нещо впечатляващо .

Общи условия

Активация на акаунт