„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 762
  • 750
  •   1
Отговори
# 255

Тц, тц, тц, Господ давал, давал- то чар, то красота, то харизма!!!
То как няма да се разболее човек, кат го гледа - очи пълни, ръце празни smile3518 smile3518 smile3518

# 256
Да бе спя.. Twisted Evil
Чета и ви се чудя на акъла. Хич го нямате.
Няма десетка. Няма нищо!
Има само Аз и пак Аз. С мен започва и с мен завършва.
 Joy
Аз ще съм му жена, и майка и закрилница.

# 257
Хелен това наистина е физиономия след кекс. Embarassed Такъв засмян, голичък и потен.
Димана Благодаря за пожеланието.
На предната страница има снимка от някакво шоу. Отдавна я гледам и все не пиша, но сега не се сдържам и казвам:
Тази жена от страната на Мехмет ми напомня на сексолога Кобилкина. Grinning
Какво съвпадение само - двама химици и до тях по случайност  жена приличаща на  Български сексолог, поне на мен де. Wink

Забелязвате ли , че когато са  били двамата на интервю или  са присъствали на събитие - Джансу много срамежливо се държи. Въобще не го поглежда. Свенлива е.
Пък всички и гледат голотиите Sunglasses

Те въобще не се поглеждат, ама тука той й се обяснява нещо, може да й казва: Слушай, стига си ми се правила на недостъпна, щото за мен умират всички... ей ся ше ти покажа, кат фана тая Кобилкина до мен вляво и....

# 258
Ми да, сигурно това и казва.
Какво друго  може да и обяснява за шоуто. Нали има очи, тя сама вижда.

# 259
Ми да, сигурно това и казва.
Какво друго  може да и обяснява за шоуто. Нали има очи, тя сама вижда.

само по изражението на физиономията му - сърдита и ядосана,  познавам какво й казва...
ама тя виж как съсредоточено го слуша...

както тя самата каза в една сцена, когато бягаха от журналистите в Мардин- с колата двамата, че при други обстоятелства ако се бяха запознали, нещата са щели да се случат между двамата много по-лесно
та и аз си мисля, че ако имало скрито привличане между тях, ако е било при други обстоятелства, може би да се бяха случили нещата помежду им...кой знае...само съдбата знае...

# 260
Абе тя сигурно е скромна в любовта. Или поне тогава е била. 9 млади и луди години с Джем, а е имала все пак светски живот, този подиум ти прави очите разногледи, а ума палав. Laughing
Но сигурно Джем и е бил първи, както Боран и беше Joy и тя си мисли че това е живота и не поглежда Блаженството до нея.
И после ножа и забит така болезнено в гърба,  че чак в Екзотична страна да тръгне сама, за да се отърве от всички хора и одумвания.

# 261
Е да малко сърдит е, но погледа  му е забит в земята, че от тези думи дето и казва не смее да гледа другаде.
Сигурно описва как точно прави нещата и какво ще прави с нея, като влезе през вратата. Embarassed Laughing

# 262

Свет, мноооогооо хубав бееее  Heart Eyes
Хелен, няма да повярваш, но вчера се присетих по едно време, че не си писала. Добре дошла отново Hug

Момичета 2 часа ровя в каталога на Замунда да търся въпросния филм, за който писах сутринта и НЕ, НЕ и НЕ голямо ТЦ Sick

И имам нужда от кафе Joy

# 263
Да бе спя.. Twisted Evil
Чета и ви се чудя на акъла. Хич го нямате.
Няма десетка. Няма нищо!
Има само Аз и пак Аз. С мен започва и с мен завършва.
 Joy
Аз ще съм му жена, и майка и закрилница.

Ай САКЪН, поне ролята на майка ми остави деее  Thinking

# 264

вижда ли се снимка newsm78

# 265

Вижда се, много фешън е #Crazy

# 266

Чака, ли чака....

А Чучи, човека чака чака и на вече ще плаща...тогава кафето ще е от мен Wink

И лели, баби. стринки #Crazy, е аз ще съм кръстница на наследника smile3506

Ваня, много сладки кученца, но само на екран мога да ги гледам, имам страшна алергия към дом животни Sick

# 267
За Мистър Трол / бившия възлюбен на Джансу/ постоянно има някакво инфо в тур медии, а за Мехмет и Джансу едно голямо нищо, днес пак го има в хюрриет...май за да плаши потребителите Mr. Green

# 268
Нали знаете, че Жената е един вид и Майка на съпруга си. Затова го казах. Ето един виц по темата:
Мамо, тати нали си има родители?!
Защо тогава са го дали на нас, ние да го гледаме  hahaha

Омъжените дами ще ме разберат Wink защо искам освен Любовница и друга да съм му точно на този мъж.

Я кажете Лъвовете мъже имат ли тънко чувство за хумор или всичко е въпрос на характер и начин на живот?!!!

# 269
Димана, и аз ти завиждам. Има нещо магнетично за мен в Кападокия. Представям си живота някак ленив, спокоен, горещ, от друга епоха. Разходка сред каменни зидове. Скали и небе. Хамам и после кафе в сенчесто кафене. Чакаме снимки.

Ваня, големи са сладури.

Има един сайт на английски, който се казва Кой с кого ходи? и там има справка за връзките на известни актьори. Та според този сайт, Джансуто е ходила с Неджат Ишлер и още двама. След това идва Джем, а след него един икономист. Джем не е гадже №1.
http://dating.famousfix.com/tpx_47205/cansu-dere/dating

А това знаят за нашето момче - http://dating.famousfix.com/tpx_321803/mehmet-akif-alakurt/dating-history

Общи условия

Активация на акаунт