„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 819
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Да погледнем и един друг хубавец от любимият ни сериал.

Актьорът Сермиян Мидят заслужава да бъде погледнат и видян. Хубав мъж е и с особено аристократична осанка. Поне така го показва в ролята си на Берзан. Роден на 02,12,1974 г.

Като става въпрос за турски игрални филми точно Сермиян Мидят режисира и играе в един много забавен игрален филм, наречен “Ай лав ю“. Има го във ви-бокса. Който иска да се посмее може да го погледне.

# 241
Привет!

Merhaba! Hoş bulduk, çok güzel kızlar!  Hug Hug Hug

Това е нова снимка от Twitter на Мехмет Акиф. Определено си е в Истанбул този уикенд  Simple Smile

Изглежда весел и добре. Брадата е почти овладяна.
Съгласна съм да запазим  smile3525 или   bouquet за Ваня и различните поздравления с кафенце и чайче.
Желая ви прияден съботен следобяд. Тичам да оправям агиттаблото, че няма да се излагаме пред немската рода  Grinning

Добре изглежда на тази снимка. Усмихнат и чаровен. Simple Smile
Аз също съм ЗА запазването на различните поздравления и   bouquet за   нашата прекрасна домакиня.

vania_e  Hug благодаря за почерпката. Да са живи и здрави мъничетата.

# 242
Ванче, благодаря за почерпката!
Дано успееш бързо да “разтикаш“ сладурчетата.
Голяма беля са 8.

# 243
Ваня много са сладки   Kiss  Kiss  Kiss та са ти живи и здрави

# 244
Хелен, Димана Добре дошли отново! Hug
Хелен, вече бъди само здрава!
Димана, страхотно пътуване си имала. Аз ще чакам някоя снимка да постнеш. Кажи нещо повече за Балоните... Praynig
Аз отдавна забелязах че не пишеш, но те виждах понякога в потребителите. Помислих че вече нямаш време и си се отказала  да следиш. Все пак от няколко години си в тази тема и следиш Тази Екзотика. Grinning

Мери, защо ще тръгваш за Истанбул. Я си стой тук. Там няма нищо интересно.
Откъде ти хрумна да търсиш и някой.  Sunglasses

Новата снимка не е лоша. Брадата, зъбките, усмивката и бръчките му са чудесни. Анорака трябва да свали, жилета да вземе и  ще стане пак за Обожание и прехласване.

# 245
  • София
Ваня, много са сладки. Нека майката и мъниците са живи и здрави.

# 246
Тъкмо стана интересно, темата се раздвижи и аз трябва да излизам. Close

Поне разбрахме че и акушерка има в темата. Ето кой ще изражда Първородния син на Алакурт - ВАНЯ! Grinning

Маги, ти веднага с новата снимка на профила. Wink

# 247
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Хелен радвам се че отново си на линия, бъди много здрава, че иначе ти пращаме да те вдигне веднага на крака Hug

Димана добре дошла  Hug
Отсъствието ти е било доста основателно  Grinning
поне си посетила много красиво място, с нетърпение ще чакам снимки от там  Crazy

Ванче много хубави сладкишчета си имаш   love001 да са живи и здрави

Сезонче хайде и акушерка имаш вече, остава само татко Алакурт да посетиш на живо smile3508, на сатенени чаршафи не само в сънищата  smile3521

# 248
Хелен, Димана Добре дошли отново! Hug
Хелен, вече бъди само здрава!
Димана, страхотно пътуване си имала. Аз ще чакам някоя снимка да постнеш. Кажи нещо повече за Балоните... Praynig
Аз отдавна забелязах че не пишеш, но те виждах понякога в потребителите. Помислих че вече нямаш време и си се отказала  да следиш. Все пак от няколко години си в тази тема и следиш Тази Екзотика. Grinning

Мери, защо ще тръгваш за Истанбул. Я си стой тук. Там няма нищо интересно.
Откъде ти хрумна да търсиш и някой.  Sunglasses

Новата снимка не е лоша. Брадата, зъбките, усмивката и бръчките му са чудесни. Анорака трябва да свали, жилета да вземе и  ще стане пак за Обожание и прехласване.

Сезонче, така е, наистина нямам достатъчно време да бъда по-активна в темата, но не съм се отказала да следя, само, че по-рядко и в различно от вашето време на писане, защото през деня не мога да се включвам по много  причини и най-вече ,поради интензивно-служебните ми ангажименти. Вечер, когато ми е по-лесно да влизам, вие вече сте обсъдили доста теми от деня и някак не мога да се впиша, някои неща които съм мислила през деня да кажа стават неактуални и така. Но гледам да съм горе-долу в “джаза“, поне да не изпусна някоя новина за МАА, който харесвам. Иначе вечер докато ви изчета и то трябва да се ляга. Много ме зареждате с вашият хумор и закачки, които си спрятате. Радвам се, че духът в темата е такъв. Дано не се появи някой да го отрови. Praynig И на балконът ми е добре, защото пак съм с вас. И тъй като съм доста време в тази тема, както си отбелязала, може би вече съм се изчерпала и няма какво да кажа. Общо съм станала по-ленива откъм активно участие. Пропускам някои събития, едно от които е твоят рожден ден. Макар и с голямо закъснение ти пожелавам здраве и сбъдване на мечтите ти и особено  на една:

Скрит текст:
luvbed EFP preggo stork-boy stork-girl 1stroller  love001
Peace Laughing

Обещаното за снимките ще го спазя и тогава ще разкажа и нещо повече за балоните.

Котелина,
  Hug ще има и снимки и разказ. Peace

# 249
Ваня, страхотни са твоите бебета.
Дали могат да надушат дирята на Мехмет като пораснат ??? Joy Joy Joy
Сезони, Коте, благодаря за поздравите! Всички да сме живи и здрави!

Скрит текст:
Дими, много интересно е това за  чувството, което те е обзело при посещението ти в Кападокия. На мен в сериалите, които съм гледала и е снимано там, не ме е впечатлявала природата им, както и в Съла въпреки, че много се прехласват за красотите на Мардин, аз лично не видях красива природа, видях скали, камъни, няма растителност, няма екзотика. Но...всички които са посещавали тези места са силно впечатлени и докоснати от магнетизъм на тези места. Добра рекламна политика правят турците със сериалите и филмите си. Преди да гледам първия турски сериал, не бях обръщала внимание за тези градове и за част от тях не бях и чувала.   

ето, тук казва: Десет, Десет мами мога - не повече!!! Simple Smile Simple Smile
Пу, да съм в десятката!!! Laughing Laughing Laughing
- това е физиономия след първата десятка от мами

# 250
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ваня, страхотни са твоите бебета.
Дали могат да надушат дирята на Мехмет като пораснат ??? Joy Joy Joy
Сезони, Коте, благодаря за поздравите! Всички да сме живи и здрави!

Скрит текст:
Дими, много интересно е това за  чувството, което те е обзело при посещението ти в Кападокия. На мен в сериалите, които съм гледала и е снимано там, не ме е впечатлявала природата им, както и в Съла въпреки, че много се прехласват за красотите на Мардин, аз лично не видях красива природа, видях скали, камъни, няма растителност, няма екзотика. Но...всички които са посещавали тези места са силно впечатлени и докоснати от магнетизъм на тези места. Добра рекламна политика правят турците със сериалите и филмите си. Преди да гледам първия турски сериал, не бях обръщала внимание за тези градове и за част от тях не бях и чувала.   

хехехехе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy той много весел  hahaha след размисли и страсти с 10 мами  newsm78 smile3534

# 251

wavey Hug Heart Eyes

Пу ...ВТОРАААААА... newsm44 newsm44 newsm44...най накрая и аз да се вредя по напреч... bowuu Joy Joy Joy
Хелен Hug...добре си се завърнала ,мила...живичка и здрава бъди...
Димана Hug...направо ти завиждам...и хич ...не благородно... Naughty hahaha hahaha hahaha
Ванче Hug...много са хубавки...малки ,сладки пухкавелки...каква порода са... newsm78...и аз навремето имах една душичка ...цели 15 години се гледахме...но ,така и не се реших да я заплодя... Naughty Whistling,за което много съжалявам... Sad

# 252
# 253
Свет, добре съм те заварила, мила!!!
Народа спи, така, че ние сме първи в десятката!!![smilie=smile3534.gif] smile3534 smile3534 smile3534
А тук на мен ми прилича на италианец. На кака сладкия!!!

# 254
Хелен това наистина е физиономия след кекс. Embarassed Такъв засмян, голичък и потен.
Димана Благодаря за пожеланието.
На предната страница има снимка от някакво шоу. Отдавна я гледам и все не пиша, но сега не се сдържам и казвам:
Тази жена от страната на Мехмет ми напомня на сексолога Кобилкина. Grinning
Какво съвпадение само - двама химици и до тях по случайност  жена приличаща на  Български сексолог, поне на мен де. Wink

Забелязвате ли , че когато са  били двамата на интервю или  са присъствали на събитие - Джансу много срамежливо се държи. Въобще не го поглежда. Свенлива е.
Пък всички и гледат голотиите Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт