„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 901
  • 750
  •   1
Отговори
# 135

Ако мога влюбените мъжки образи в "светските" филми и сериали да ги нарека с име те ще се казват - Мехмет , Кенан, Къванч, Бурак , Еркан, Йозджан  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed.
А патриархалните ако ги нарека с име те ще казват - Ахмет ага, Али ага, Зинар ага и всякаква такава подобна паплач  bash bash bash #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето с тези ще са патриархалните им сериали. Техния президент който беше и министър педседател нали дотам иска да ги докара  newsm78 newsm78 newsm78

Няма да има борба между доброто и злото. Злото ще е единствен участник и победител в патриархалния ред. Ние какво ще гледаме тогава? Аз мога да си чета новините вместо филм.

Женските образи в светските им филми са  на разумни, морални жени, които лягат с любимия след сватбата. Лошите жени си ги знаем, но те са отрицателни образи, не будят възхищение, не са пример за подражание. Колко по- патриархално искат да стане?

# 136
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коте, ми ти и замаскирана приличаш на Чехлата.
Значи и теб не одобряваме smile3534

Аааа Сезонче я моля  Naughty освен по зодия  newsm78 newsm78по нищо друго не си приличам с госпожица ЧЕХЛА  smile3513

# 137

Скрит текст:
Ако мога влюбените мъжки образи в "светските" филми и сериали да ги нарека с име те ще се казват - Мехмет , Кенан, Къванч, Бурак , Еркан, Йозджан  #Crazy #Crazy #Crazy Embarassed Embarassed.
А патриархалните ако ги нарека с име те ще казват - Ахмет ага, Али ага, Зинар ага и всякаква такава подобна паплач  bash bash bash #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето с тези ще са патриархалните им сериали. Техния президент който беше и министър педседател нали дотам иска да ги докара  newsm78 newsm78 newsm78

Няма да има борба между доброто и злото. Злото ще е единствен участник и победител в патриархалния ред. Ние какво ще гледаме тогава? Аз мога да си чета новините вместо филм.

Женските образи в светските им филми са  на разумни, морални жени, които лягат с любимия след сватбата. Лошите жени си ги знаем, но те са отрицателни образи, не будят възхищение, не са пример за подражание. Колко по- патриархално искат да стане?
Не винаги, има и такива, които си лягат с възлюбените Mr. Green още преди да са се сгодили, а има и други, които дори и омъжени си лягат с чужди мъже.
Дизита много, съответно и различни женски образи.
За успокоение на страстите двама наши любимци. tooth

Ali Hürol( Али Ага )

Yüksel Arıcı(Ахмет Ага)

# 138
Хубу бе Коте, влизай в колата. Запалете я и тръгнете. Достигнете 250 км, спрете пред нас  и тогава ще те избутам от Беемвето на шосето... Joy
( много съм лоша, когато опира до любимия )

Преди време, някой беше писал как  хубаво правят турците във сериалите. Мъжа винаги достига първо духовното задоволяване и тогава преминава към физическата близост. ( Беше казано с по точни думи, но не мога да си ги припомня)
Тогава май бяхме около епизода с бялата нощница и въздържанието на Боран... Как въпреки желанието  и страстта напираща в него се възпира.

# 139

Не винаги, има и такива, които си лягат с възлюбените Mr. Green още преди да са се сгодили, а има и други, които дори и омъжени си лягат с чужди мъже.
Дизита много, съответно и различни женски образи.
За успокоение на страстите двама наши любимци. tooth

Да, да, съгласна. Просто идеалът в повечето филми, които аз съм гледала, е да чакат точния момент. И мъжете, и жените. Непостигането на идеала е представено като провал. В повечето филми има два образа антиподи - единият представлява идеала, за който писах, а другият е образът на жената, която преследва други цели.

# 140
Хубу бе Коте, влизай в колата. Запалете я и тръгнете. Достигнете 250 км, спрете пред нас  и тогава ще те избутам от Беемвето на шосето... Joy

Преди време, някой беше писал как  хубаво правят турците във сериалите. Мъжа винаги достига първо духовното задоволяване и тогава преминава към физическата близост. ( Беше казано с по точни думи, но не мога да си ги припомня)
Тогава май бяхме около епизода с бялата нощница и въздържанието на Боран... Как въпреки желанието  и страстта напираща в него се възпира.
Да и не само в този момент се въздържаше въпреки желанието му, но аз така и до ден днешен не мога да си обясня поведението на Съла. newsm78
Какво искаше да покаже като се фръцна пред него с бялата нощница, newsm78 искаше ли въобще нещо от него като мъж, newsm78 а в следващия момент даде на заден?! Shocked
Страннна жена, боли, сърби, драго ми е. ooooh!

# 141
Мисля, че Съла искаше, но не й стискаше. Не искаше да покаже слабост, да бъде първа, ама не се стърпя да не се фръцне. А Боран усети, че тя не знае какво иска.

# 142
Коте, ми ти и замаскирана приличаш на Чехлата.
Значи и теб не одобряваме smile3534

Сезонче, ами ти като не предприе никакви стъпки  по отношение на МАА, то не бяха проверки на миксера, то не бяха сервитьори.... Поне Котето да се уреди Laughing И Коте, да кажеш после как е с 250 на километража и с този ПОЖАР зад волана Sunglasses

Цвети ще те информирам когато мога  Whistling че Мехмет Акиф само хвърля по един досаден поглед в телефона ми и ме подпитва с кой толкова си пиша  newsm78 newsm78 че и ревнува тоз УБАВЕЦ  smile3506 ПОЖАРА ЗАД ВОЛАНА СИ Е ЦЯЛО БЕДСТВИЕ НОООО УМОПОМРЪЧИТЕЛНО КРАСИВО БЕДСТВИЕ  smile3521 smile3521 а километража изобщо не го гледам  Crossing Arms въобще не ми е интересен  Joy имам си по-добра гледка .....едни дълги ръце които като те докоснат може да те възпламенят Embarassed и дори да те изпепелят Rage Съзерцавам едни устни които се усмихват толкова.... newsm78 #Crazy секси, подканящи те да съгрешиш  newsm53  love001 и едни съвсем нормални жестове на мъж докато шофира, пушейки цигара... и аз изпуших вече няколко... smile3546 но така и не се успокоих в присъствието но този МЪЖ, а точно обратното  smile3514 smile3511 ...... и след такъв жест събуждащ у мен едни горещи и неприлични мисли  smile3534 smile3521 определено вече не гледам НОРМАЛНО  Shocked Flushed..........

TO BE CONTINUE

# 143
Мисля, че Съла искаше, но не й стискаше. Не искаше да покаже слабост, да бъде първа, ама не се стърпя да не се фръцне. А Боран усети, че тя не знае какво иска.
Шашаригава жена, добре че той я усети и не избърза.
Сега като те прочетох се сетих за нощта, в която се беше нафиркала като фитирия.
Човека се въздържа въпреки желанието й, защото не беше сигурен, че преценява ситуацията, а на следващия ден свят му се зави от нея #Crazy заради отказа му. Направи човека на луд и щастлив, и да си говори сам. ooooh!
И когато я изнасили(за пореден път казвам, че за мен не беше изнасилване) пак го желаеше, и го предизвикваше като мъж с думите си, защото се пръскаше от ревност от спомена за любовта му към Гезда, нооооо както казваш, иска и се, но не и стиска, и тя не знае всъщност какво иска. ooooh!
Тоооо никак не е лесно да не знаеш всъщност какво искаш и в такива случаи си е чист късмет да има някой който да те търпи като самия ти си непоносим, и да ти свири по гайдата. Много ме беше яд на нея в тези моменти, в които а напред, а две назад.

# 144

ето този жест имам предвид  #Crazy

# 145
Хубу бе Коте, влизай в колата. Запалете я и тръгнете. Достигнете 250 км, спрете пред нас  и тогава ще те избутам от Беемвето на шосето... Joy

Сезонче сори ама вече отдавана подминахме вашия район  smile3534 newsm62

# 146

Шашаригава жена, добре че той я усети и не избърза.
Сега като те прочетох се сетих за нощта, в която се беше нафиркала като фитирия.
Човека се въздържа въпреки желанието й, защото не беше сигурен, че преценява ситуацията, а на следващия ден свят му се зави от нея #Crazy заради отказа му. Направи човека на луд и щастлив, и да си говори сам. ooooh!
И когато я изнасили(за пореден път казвам, че за мен не беше изнасилване) пак го желаеше, и го предизвикваше като мъж с думите си, защото се пръскаше от ревност от спомена за любовта му към Гезда, нооооо както казваш, иска и се, но не и стиска, и тя не знае всъщност какво иска. ooooh!
Тоооо никак не е лесно да не знаеш всъщност какво искаш и в такива случаи си е чист късмет да има някой който да те търпи като самия ти си непоносим, и да ти свири по гайдата. Много ме беше яд на нея в тези моменти, в които а напред, а две назад.

Той й каза точно това, че и двамата го желаят, ама тя като кресна НЕ, та не. Каза му, че е пиян, което означава, че и той не знае какво иска. И го подразни, когато му каза, че ако не е той, не се знае какво е щял да бъде Емре в нейния живот. Жестоко го нарани. Много силен момент беше това изнасилване, защото показа колко много я обича, въпреки акта на насилие.

Под един клип в Ютюб със сцената коментираха насилието и една от потребителката каза, че това е най-сладкият изнасилвач на света.

# 147
Отишъл при жена дето се дърпа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78.
Ама защо не дойде при мен бе, аз няма да се дърпам, даже съм готова  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ако пък той се дърпа да му мисли, аз съм готова да го дръпна да се върне  Embarassed Embarassed Embarassed
Не знам до колко Боран и Мехмет си приличат но истината е , че той беше перфектен като Боран ага. Да си помисли човек , че образа е писан специално за него.

# 148
И в двете сцени, които коментираме нито тя беше пияна до безпаметност, че да не знае какво иска, нито пък той.

# 149
И в двете сцени, които коментираме нито тя беше пияна до безпаметност, че да не знае какво иска, нито пък той.

Много добре знаеха и двамата. Тя тръгна да го гони да му иска обяснение защо й отказва, той тръгна да я пита мъчно ли й е за ласките на Емре. Съвсем добре им работеше оная част на мозъка, която контролира желанието за другия. Той имаше повече основание да се съмнява в желанието й, защото до този момент тя се дърпаше. Докато той и с думи й каза, че и двамата го желаят. Ревността му от Емре беше още едно доказателство.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:38 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт