„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 780
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро,
Снощи след онази побъркваща ума снимка от Ваня, започнах и аз с първите епизоди. И вечерта ме обхвана такъв  хубав сън:
Агата ме хвана за ръката, мина през вратата, събори ме на кревата, хвана ми краката и стана белята.
После си говорехме за страстната ни нощ и за мързеливите следобеди, които ни предстоят.

И ето сутрин настана и съня престана. Close

# 211
Цвети , аз закуската си я чакам. Аз също когато мога слагам развличащи снимки.
Предлагам да не ги скриваме, така си разкрасяваме темата.
А букетите към Ваня също да си ги постваме  към това което пишем. И така няма да запълваме темата само с Благодарности.
Кажете и вашето мнение Peace

# 212
Цвети , аз закуската си я чакам. Аз също когато мога слагам развличащи снимки.
Предлагам да не ги скриваме, така си разкрасяваме темата.
А букетите към Ваня също да си ги постваме  към това което пишем. И така няма да запълваме темата само с Благодарности.
Кажете и вашето мнение Peace

+1
И цветята за Ваня, и закуската сутрин донасят хубаво настроение. Ако пък ги придружите с размислите си или снимка, или вдъхновено откровение, тогава е още по-хубаво.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 10:22 от Дданни

# 213
  • near Sofia, Bulgaria

Гласувам с две ръце за предложението на Сезончето! Всяка сутрин с нетърпение надниквам да видя поздравите ви и се зареждам с усмивки и добро настроение за целия ден!   bouquet

# 214
 Ето нещо и от мен
post a picture

# 215
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Еййй момичета пак сте изписали света  Hug снощи и таз сутрин  Blush

А сега Добро утро!

Ех Боран ага, най-сладкия изнасилвач на света  Crazy само ще спомена че за мен тази сцена за мен не беше точно изнасилване, защото и двамата го желаеха много а и Сълата постоянно го провокираше  Naughty ами и той е човек, МЪЖ нищо че е ага  Thinking при това влюбен мъж  Blush Embarassed
но стига толкова за сега че работа ме чака  Hug

# 216
Здравейте момичета, слънчевото време предразполага и към повече пътуване.
Мехмет си смени снимката на профила

picture upload

# 217
Здравейте момичета, слънчевото време предразполага и към повече пътуване.
Мехмет си смени снимката на профила

picture upload

Сладурани мои, аз също много се кефя сутрин като някоя хубава снимчица ми каже Добро утро! Няма да ги крия Laughing А МАА прекрасеееен, секси и нещо ни казва май, а newsm78 Мацки, аз тръгвам! Хей, докога да ви чакам, скачайте..... Wink

# 218
Здравейте!

Не знам Сезони, къде е била с агата, но това е снимка на кревата... Нова спалня, за нова връзка....а коя е щастливката ....

Снимката е от Etiler.... И не ме питайте как съм се сдобила със снимкаа. Някои се срещат в сънищата си, други в виртуала, а трети в реала..

# 219
 wavey wavey wavey
За едно прекрасно начало на деня. Heart Eyes

Аз още вчера изказах мнението си по повод благодарностите ни към Ваня.
За закуските, кафетата и всички други пикантерии, които разкрасяват темата ни съм ЗА с две ръце всяка да си публикува това, което и харесва, но е желателно да придружаваме постовете си я със снимка, я с клип от сериала или на всеки един по отделно за да сме по темата, и да не последва триене на постове от админите считани за спам, ако ли не, трябва да са в скрит текст.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 11:53 от Neidjal

# 220
Привет на всички  smile3525

# 221
Здравейте!

Не знам Сезони, къде е била с агата, но това е снимка на кревата... Нова спалня, за нова връзка....а коя е щастливката ....

Снимката е от Etiler.... И не ме питайте как съм се сдобила със снимкаа. Някои се срещат в сънищата си, други в виртуала, а трети в реала..
 На печелившите, ЧЕСТИТО Joy Joy Но очаквах при този пожар, легълцето да е по-разхвърляно #Crazy

# 222
Виленцеее, ама аз не мога да плувам, ще се удавя. Laughing

# 223
Виленцеее, ама аз не мога да плувам, ще се удавя. Laughing
Вили, страхотна фотка  bouquet
Наде, абе то плуваш, не плуваш, направо като видиш това тяло, създадено за грях направо потъваш Joy

# 224
Ааааа Цветенце, не ми се ще да потъна и да мрекясам млада и зелена, по-скоро, ще трябва да ме спаси. Laughing
Скрит текст:
Охххх трябва да ставам, че, ще ходим на лозето на нашите за ягоди и череши, и на Вас, ще донеса, обещавам.
По въпроса за игралните турски филми, почти не съм гледала.
Гледах Сънят на Пеперудата с Киво(съсипах се от плач, не си е работа) и един друг, май се казваше Моят дом си ти(нещо такова) с Фахрие.
И двата са страхотни, но тъжни.
Чао Ви и до по-късно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт