„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Наде, цял ден на вилата за чинийка ягоди и шепа череши ли беше newsm62 smile3534  ( английския ми черен хумор)
Домашните са си домашни. Завиждам ти за реколтата. Simple Smile

# 346
Такаааааа, Ваня страхотни кутрета, страОтни. Heart Eyes
Хелеееен добре дошла здравичка при нас, онзи ден питах тук за теб, защото се бях сетила.
Димана, радвам се че ти е харесала екскурзията.
Мери, лек път и да видиш чуждия мъж. Laughing
На снимката, която е публикувала Свет е много готин, при все че е брадясъл, Peace но на новата(ако е такава) не ме кефи.
Продължавам с четенето, пък дано сладката ми не загорят на котлоните.

# 347
Наде, цял ден на вилата за чинийка ягоди и шепа череши ли беше newsm62 smile3534  ( английския ми черен хумор)
Домашните са си домашни. Завиждам ти за реколтата. Simple Smile

Тц, тц, тц, не случайно те нарекох като мъжа ти, Joy ненаситница Laughing ииииии с муза за чуждия мъж.
Охххх изчетох Ви, беше прекрасен маратон за мен.
Анси, много ме кефи сцената от подписа ти как Боран я гледаше Heart Eyes като и казваше, че ревността му от Емре е по-силна от него(перифразирам).
Ани, тенкс за Аданалъ, ще му хвърля един поглед, че да видя какви, ще ги върши Мая. #Cussing out

# 348
Брей, и сладкото сложи да вариш. Кадърна жена си!
Ще те взема в нашата къща, та да готвиш сладка на Мехмет. Той и от ягоди и от смокини обича. Маже си ги на филийка и на мен дава да отхапя. Laughing
После той изяжда 5, и на корема се лепят отпред hahaha

# 349
Такаааааа, Ваня страхотни кутрета, страОтни. Heart Eyes
Хелеееен добре дошла здравичка при нас, онзи ден питах тук за теб, защото се бях сетила.
Димана, радвам се че ти е харесала екскурзията.
Мери, лек път и да видиш чуждия мъж. Laughing
На снимката, която е публикувала Свет е много готин, при все че е брадясъл, Peace но на новата(ако е такава) не ме кефи.
Продължавам с четенето, пък дано сладката ми не загорят на котлоните.

благодаря ти,чул те господ newsm17 и да ви се връща

лека и розови сънища

# 350
Открих моят филм ,,Огън и вода" се казва  Su ve Ates . Луда станах цял ден ровене в нета #Crazy

За какво иде реч в този филм, Чучи?

Много хубава любовна драма. Красиво момиче се запозна със син на мафиотска фамилия. Действието се развиваше в Германия мисля..Имаше уреден брак....Понеже сутринта стана дума за хубави игрални турски филми и аз се сетих, че съм гледала нещо много хубаво, но нямах спомен за име и затова ме чоплеше мисълта цял ден Simple Smile Филмът си струва Peace

Йозджан Дениз съм го гледала в Млечния път и определено ми хареса много.
Пак така много силно присъствие, излъчване и чар има в този мъж.

Абе на мен така ли ми се струва, ама много красиви мъже има сред  турците?!! newsm78

ще го гледам този филм

# 351
Димана, и аз ти завиждам. Има нещо магнетично за мен в Кападокия. Представям си живота някак ленив, спокоен, горещ, от друга епоха. Разходка сред каменни зидове. Скали и небе. Хамам и после кафе в сенчесто кафене. Чакаме снимки.

Ваня, големи са сладури.

Има един сайт на английски, който се казва Кой с кого ходи? и там има справка за връзките на известни актьори. Та според този сайт, Джансуто е ходила с Неджат Ишлер и още двама. След това идва Джем, а след него един икономист. Джем не е гадже №1.
http://dating.famous … cansu-dere/dating

А това знаят за нашето момче - http://dating.famousfix.com/tpx_321803/mehmet-akif-alakurt/dating-history

Значи да разбираме, че на Мехмет - неговите ТРИ влюбвания в живота му, както той сам е казал,
са тези три дами??!!
Четвъртата го чака в Булгаристан!!! newsm53 newsm53 newsm53 newsm53

А дано, ама на дали!!
мисля си; тези двамата - Мехмет и Дженсу, вместо да се лутат с някакви, абсолютни не лепи партньори! особено Дженсу! защо не вземат да се съберат и най малкото, ще създадат luvbed хубави деца

# 352
Охооо готова съм Party Сезонче, седем от вишни и череши, и пет от ягоди.
Марги с нов ав си със снимката, която мислехме за нова, а се оказа стара и добре, че е такава.
Аз се оттеглям, че краката ми бъкат, Rolling Eyes лека Ви нощ. Grinning
Просто прекрасни. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 353
Наде, здрасти и добре съм те заварила!

Забелязах колко си наблюдателна, отбелязала си отсъствието ми и от колко време ме няма сред вас!
Благодаря ти за което! smile3525 smile3525 smile3525

Благодаря за пресните плодове!  newsm10 newsm10
Тази вечер можеш да изненадаш твоичкия мъж с ягоди и сметана в леглото Laughing Laughing

# 354
И аз се оттеглям. Лека и спокойна нощ!!!

# 355
Лека нощ!

image post

# 356
Здравейте момичета!
Току що изгледах препоръчания от Вас Огън и вода- Su ve Ates, страхотен филм....още капят сълзите от очите ми. Ще ме запалите окончателно по комшиите, много ги разбират тези работи ...как да правят филми. Благодаря на всички момичета във форума, както някоя от Вас писа- Дъх свеж въздух сте в деня ми...bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 01:20 от Vania555555

# 357
Здравейте мимичета!
Туку що изгледах препоръчания от Вас Огън и вода- Su ve Ates, страхотен филм....още капят сълзите от очите ми. Ще ме запалите окончателно по комшиите, много ги разбират тези работи ...как да правят филми. Благодаря на всички момичета във форума, както някоя от Вас писа дъх свеж въздух сте в деня ми  bouquet  bouquet  bouquet

Ваня, от къде го изтегли? Дай линк, моля те!

# 358
http://vbox7.com/play:8e675bdff7 - 1 част
http://vbox7.com/play:259a00e5bd -2 част
Дано стане, несъм качвала тук досега...две части са
Има го и в датата, ако искаш си го дръпни...

Дано не спамя.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 01:18 от Vania555555

# 359
Абе на мен така ли ми се струва, ама много красиви мъже има сред  турците?!! newsm78

Добро утро, момичета!

Не  издържах да не коментирам риторичния въпрос. Аз често възкликвам "Оле, тези турци много красиви!" Откакто се влюбих в турското кино, красотата на Брад Пит, Джордж Клуни, Том Круз и сие нещо не ми докосва сърцето. Източната красота ме плени! Имам си много любими турски актьори.

Не знам като цяло дали ще ми хареса средностатистическия турчин, но актьорите им много ми харесват.

И актрисите им са много красиви.

Аз пак ще гледам Огън и вода и полека-лека тръгвам по списъка на Ваня.

Хубава неделя ви желая и честито на тези, които бяха за Барса! Аз съм винаги на страната на по-слабия. Моите паднаха. Но Барса са уникални.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 07:13 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт