„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 644
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Цвет, Сезонче, Диди,
предлагам да следваме правилото при мъж с няколко жени  Simple Smile
На всяка спалня в къщата му и всяка да го има по график поне веднъж в седмицата  Embarassed
Ползвам го като червена точка над 18 Rage

Скрит текст:
Тъй като сме самостоятелни бойни единици, груповите занимания няма да са желани. newsm78 newsm78 newsm78
съгласна съм. запозната съм с правилата на многоженсвото smile3521 най напред трябва да ни осигури удобни жилища, трябва да ни издържа финансово, да ни купува хубави неща на всички нас, и най вече да ни посещава в семейното ложе по график! това са неговите задължение. а наще???  newsm12 не съм допускала, че ще изпадна в такава ситуация!! та да се поинтересувам!!  

Ние ще се уважаваме и ще си хортуваме сладко сладко, за да ни е спокоен Агата и всяка вечер с кеф да ходи у ложето, та и на нас да ние е харно по график. Любов, любов, любов и пак любов, нали тя ще спаси света. Значи... така Мехмет Акиф ще спасява нас...

Добрееее, аз съм съгласна!!! Ще сме като мренки - покорни и щастливи!!!!  dancing dancing dancing
/Мелее, само моичкия да ми прочете излиянията и направо ще ми намаже ските предсрочно към Турция /

# 601

Ваня, разби ме с този клип  bouquet  bouquet
Няма по -секси  момче от нашето, нямааааааа!
Единствен според мен, по сексапил с МАА  може да се сравнява Бурак Йозчевит newsm78
 Марги, не се ослушвай ами спретвай график и задължения на нашата троица, че хората чакат hahaha МАЛИЙЙЙЙ ние вече сме 4, и Хеленчето се присъедини Joy

Маргиииииииииии действаааай #Crazy

# 602
Цвет, Сезонче, Диди,
На всяка спалня в къщата му и всяка да го има по график поне веднъж в седмицата  Embarassed

Скрит текст:
Тъй като сме самостоятелни бойни единици, груповите занимания няма да са желани. newsm78 newsm78 newsm78
съгласна съм. запозната съм с правилата на многоженсвото smile3521 най напред трябва да ни осигури удобни жилища, трябва да ни издържа финансово, да ни купува хубави неща на всички нас, и най вече да ни посещава в семейното ложе по график! това са неговите задължение. а наще???  newsm12 не съм допускала, че ще изпадна в такава ситуация!! та да се поинтересувам!!  

Аз  така като гледам, горкия Мехмет, той добре, че не не познава и не ни е срещнал. Тука, кой от коя по-луда сме се събрали! smile3514 smile3514
Една е готова да развее бялото знаме и да му се хвърли, другата- да си опре патлака в главата, трета без сън да го остави....не, не...момчето няма да оцелее след нас...след нас и потоп...не, не...не може така... smile3511 smile3511 smile3511
[/quot
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo аз същото си го помислих, докато си писах поста! горкият! ще го уморим  newsm53

# 603
Уауууууууууууууу

# 604
Повече от 4 сме, утре ще се появат другите ненаситници. Сега го дават покорни и верни на съпрузите си Laughing

# 605

Ваня, разби ме с този клип  bouquet  bouquet
Няма по -секси  момче от нашето, нямааааааа!
Единствен според мен, по сексапил с МАА  може да се сравнява Бурак Йозчевит newsm78
 Марги, не се ослушвай ами спретвай график и задължения на нашата троица, че хората чакат hahaha МАЛИЙЙЙЙ ние вече сме 4, и Хеленчето се присъедини Joy

Маргиииииииииии действаааай crazyeyes:

+1 солидарна съм

# 606
Цвет, Сезонче, Диди,

Скрит текст:

Ние ще се уважаваме и ще си хортуваме сладко сладко, за да ни е спокоен Агата и всяка вечер с кеф да ходи у ложето, та и на нас да ние е харно по график. Любов, любов, любов и пак любов, нали тя ще спаси света. Значи... така Мехмет Акиф ще спасява нас...

Добрееее, аз съм съгласна!!! Ще сме като мренки - покорни и щастливи!!!!  dancing dancing dancing
/Мелее, само моичкия да ми прочете излиянията и направо ще ми намаже ските предсрочно към Турция /
смея се на глас newsm62 и се чудя, какво да кажа на домочадието, ако ме пита защо се смея??!!

# 607
Сладкиши, аз изчезвам и си лягам Tired

imagehost

# 608
Скрит текст:
Марги, благодаря  smile3525
Сезони, и аз Heart Eyes

upload images free
Не могат да ме убедят в лошите им отношения. Смятайте тогава какво става, ако са в близки такива!?!
Скрит текст:
И мен, а за обратното даже не мога да си го представя щом при такива "лоши" оказват такова въздействие Heart Eyes Crazy върху зрителите.
Лека нощ на лягащите. Simple Smile

# 609
Цвет, Сезонче, Диди,

Скрит текст:

смея се на глас newsm62 и се чудя, какво да кажа на домочадието, ако ме пита защо се смея??!!

аз вече съм измислила - казвам, че чета вицове  в нета  Joy Joy Joy

# 610
Сезони, повече от 5  Embarassed Embarassed Embarassed

photo uploading

# 611
  • София

Маргиииииииииии действаааай #Crazy

Приемам предложения за график. Момчето ни е младо ще се справи и с по две на вечер.  smile3503 smile3521

Първо предложение за подарък:

Втори подарък:

Лека на сънчовците!

# 612
Нали е бил втори на Мистър Свят. Някой знае ли коя година?!

# 613
# 614
казвам ви лека нощ
и много сладки сънища
iyi geceler

Общи условия

Активация на акаунт