Отговори
# 300
Лелеее докъде я докарахме  Joy щом ям месо не съм християнка?

# 301
  • София - Рим и обратно
Скрит текст:
Да уточня, не съм веган, християнка съм и поради тази причина спазвам подобен режим на хранене. Излиза, че и християните сме някакви много глупави същества
.Един от ефектите на месото  е именно засилената агресивност и липсата на смирение,
Скрит текст:
мисля че ако си прочетете постовете сами ще разберете, кой какво яде. Пък кой знае, някой може и да се позамисли.
Мисля, че скоро време доста хора ще спрат месото, защото това, което ви продават масово по магазините е пълен боклук, никакви аминокиселини или полезни неща няма в него. От индустриално произведеното месо най-много децата да започват с мензиса още по-рано, както не малко случаи имаше. Така,че тенденцията на по-интелигентните хора е да консумират възможно най-малко месо и то само от семейно прозводство, който има достъп до такова, всичко друго е химия, червена боя и много сол. Яжте си го като ви е вкусно.
Тъй, тъй, дали да не вземеш да си прочетеш твоя и напълно да спреш месото, че явно и малкото ти се отразява на агресивността Confused.

# 302
Скрит текст:
Да уточня, не съм веган, християнка съм и поради тази причина спазвам подобен режим на хранене. Излиза, че и християните сме някакви много глупави същества
.Един от ефектите на месото  е именно засилената агресивност и липсата на смирение,
Скрит текст:
мисля че ако си прочетете постовете сами ще разберете, кой какво яде. Пък кой знае, някой може и да се позамисли.
Мисля, че скоро време доста хора ще спрат месото, защото това, което ви продават масово по магазините е пълен боклук, никакви аминокиселини или полезни неща няма в него. От индустриално произведеното месо най-много децата да започват с мензиса още по-рано, както не малко случаи имаше. Така,че тенденцията на по-интелигентните хора е да консумират възможно най-малко месо и то само от семейно прозводство, който има достъп до такова, всичко друго е химия, червена боя и много сол. Яжте си го като ви е вкусно.

Какво?  Shocked
Жената е християнка, ако не си разбрала... Joy
Хм, християнството откога проповядва самодоволство? Още малко и за някои потребителки Библията ще стане "Огледалце, огледалце от стената, коя е най-праведната на земята?"

# 303
  • Куциндрел
Не виждам какво общо има християнството с неяденето на месо.
Когато не са пости, християнина е свободен да яде каквото иска.
Но не е казано, че като откажеш мръвките ставаш по-умен или по-знаещ.

# 304

Никва християнка не си  Naughty

Ох, още не мога да спра да се смея  Joy

# 305
Много от веганите , които познавам са доста агресивни.
Явно от глад. Когато човек е гладен става изнервен и агресивен.
А ако е хапнал добре мръвка с гарнитура и е полял това с една чаша червено вино става един такъв благичък и спокоен.
Абсолютно моята гледна точка!   bouquet
Поредни високопарни изказвания, които наедро-наедро групират хората. Смирението не е резултат от (не)консумирането на месо, а от вътрешния мир, който цари или не цари в човека.
Както писах и преди малко, моето мнение е, че много от веганите не са в мир със себе си и затова се чувстват длъжни да "ограмотяват" останалите, белким убедят и себе си. Уви, налагайки същия режим и на децата си (нали това е темата).
Има много деца, които не обичат месо, съгласна съм. Сигурно има и такива, които не обичат мляко, масло и т.н. И все пак едно е детето да не обича, друго е да не му се предлагат или да му се забраняват.  Peace

# 306
  • София
Да уточня, не съм веган, християнка съм и поради тази причина спазвам подобен режим на хранене. Излиза, че и християните сме някакви много глупави същества.

Християните ядат месо. Христос никога не е провядвал да не се яде месо. Едиствената му забележка по отношение на храненето е, че "не е важно какво влиза в устата, а какво излиза".

# 307
  • Куциндрел

Никва християнка не си  Naughty

Ох, още не мога да спра да се смея  Joy
Mr. Green
Направо ще обединя всичките месоядни в нова религия.
Явно сме недостойни за текущите....

# 308
То си има такава религия.
Аз съм вярваща пастафарианка  Laughing

# 309
Бройте ме и мен. Явно с християнството няма да ме бъде  Crossing Arms

# 310
А прави ли ви впечатление, как винаги се самоизтъкват и често отъждествяването с веган върви в комбинация proud to be vegan? Какво пък толкова има да се гордеят чак? Споделям мнението, че се лутат и се самоубеждават /за съжаление, обикновено и околните/ в правотата си  Peace Както казва една съфорумка, в една компания веднага ще разбереш кой гей, кой веган, не мож пропусна  Laughing

# 311

Ничий мозък не се развива в пълния си капацитет.    Laughing   Без значение с какво го "храниш".Доказано е, че човек използва едва около 10 % от способностите на мозъка.А никой учен още не е открил от каква точно храна има нужда той, за да развие пълния си 100 %-ов капацитет.    Laughing

ТОВА не е ТАКА. Отдавна разбит мит е.

Напиши в гугъл 10% brain myth и ще видиш.

# 312
Абе какво спорите, доказано било! Laughing Краса го е доказала и е стигнала до съществени изводи. К'во знаем ние. Mr. Green

О, тази "любов" Краса ли била? Нейните научни познания са ми ясни. Липсват. Нямам против да защитава теза, но само да не намесва науката, че става смешно.

# 313
Скрит текст:
Много от веганите , които познавам са доста агресивни.
Явно от глад. Когато човек е гладен става изнервен и агресивен.
А ако е хапнал добре мръвка с гарнитура и е полял това с една чаша червено вино става един такъв благичък и спокоен.
Абсолютно моята гледна точка!   bouquet
Поредни високопарни изказвания, които наедро-наедро групират хората. Смирението не е резултат от (не)консумирането на месо, а от вътрешния мир, който цари или не цари в човека.
Както писах и преди малко, моето мнение е, че много от веганите не са в мир със себе си и затова се чувстват длъжни да "ограмотяват" останалите, белким убедят и себе си.
Уви, налагайки същия режим и на децата си (нали това е темата).
Скрит текст:
Има много деца, които не обичат месо, съгласна съм. Сигурно има и такива, които не обичат мляко, масло и т.н. И все пак едно е детето да не обича, друго е да не му се предлагат или да му се забраняват.  Peace

Авторката имаше друга идея  Simple Smile
Как мислите - удачно ли е държавата да "казва" как да храните детето си?

# 314
  • Ямбол
Само че държавата не ти казва как да си гледаш детето, а как да не го гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт