Берен Саат преди и след Intikam, в очакване на новите проекти на екипа! Тема 12

• 114 821
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Привет и на теб, Бу! Hug

Много хубави думи за нашата Берен и от теб. Изобщо не се съмнявам, че си от най-големите й фенове и знам колко много правиш, за да я браниш от всякакви нападки тук във форума. Очевидно има хора, които вместо да се възхищават на таланта, красотата и интелекта, предпочитат да критикуват и омаловажават постигнатото от някой. Но и това е част от живота.

Важното е,че ние не се съмняваме, че Берен и този път е направила безпогрешен избор и ролята на Кьосем ще е поредния връх в кариерата й. Защото всичко, до което се докосва това момиче, започва да блести. И защото прави всичко с любов и от цялото си сърце.

# 121
 wavey wavey wavey
 serenata    bouquet  Diva    bouquet   Тони   bouquet  Дъгичка    bouquet  Г-це БУ    bouquet  
Тони  Peace  актьорът Джелил Налкачан в "Пойраз Карайел" е Зюлфикяр, но имаше роля и в "Интикам" - Адем дясната ръка на Арсой Peace

Wink  За тази сцена говориш в ПК с коментара на Зюлфикяр за "протестите" в и-нета   hahaha hahaha hahaha
 https://vk.com/video-86691381_171200932

Скрит текст:
Stop  Засега само толкова   smihesorry  много задачи ме чакат в реала    33uu
Приятен и успешен ден на всички   Hug Hug Hug

# 122
Здравейте, момичета!
Следя вашата тема, за да се информирам има ли нещо ново около Берен Саат. След три години гледане на турски сериали и по повод последните новини обаче не мога да остана само с четене; ще споделя и какво мисля. 
Берен Саат е актрисата, която ме развълнува най-много: тя, заедно с почти неотделимите от самата нея нейни героини, една, която още очакваме, и  Коко Шанел, която е само мечта. Изборът на роли говори много! И също така, заедно с обратната връзка, която  самата Берен признава: ролята на Бихтер, оказала се важна за нейното израстване като жена. Такава, каквато я виждаме в публичното пространство, вероятно запазила по нещо за себе си и от всяка от другите жени, които е била за известно време: откривам го в духа, темите, начините на публичното и присъствие.
Берен е много важна цел за атака и неглижиране в публичното пространство.
Случващото се лично с нея схващам и като продължение на настъплението срещу сериалите от началото на годината, на които официално и отвисоко беше вменено, че са причина за насилието срещу жените, както и че подкопават устоите на турското семейство. Затова за мен демонстрацията пред къщата на Зиягил дава най-важния адрес, към който са отправени  разнообразните  действия срещу Берен през последните месеци: атаката срещу Берен е  атака и срещу Бихтер.  Няма нужда да казвам какво означава това. Личните  атаки срещу Берен имат много голям ефект, независимо дали това се осъзнава от всички. Напада се Берен, но това стига и до нещата, на които Берен е лице: образи, идеи,  творчески колективи, жанра като цяло, институции.
Разбира се, мисля така, защото разбирам турските сериали - някои от тях и особено тези с участието на Берен Саат -  не само като романтични любовни истории, а като сериозни културни и социални проекти.  Тъкмо затова и тя, и те са трън в нечии очи.
Личното си пристрастие към Берен Саат съм изразила чрез участието ми в обсъждането на  сериали с нейно участие, в което вложих много емоции и всичко, което мога. За мен подкрепата за нея започва оттук, от разбирането на Бихтер, Зилян, Фатмагюл..., за да видя публичното и присъствие като смело, но естествено, заразяващо със своята вътрешна убеденост.
Който иска и който може е разбрал отговора на Берен Саат на абсурдните обвинения към нея. Но това едва ли е за последно. И докога един човек може да издържи на безкрайните „малки актове на тероризъм в ежедневието“?
На всички, обичащи Берен, желая хубав ден!

# 123
  • AMS

Привет, момичета!!!
Във вашата компания много ми е приятно!!!
Тони,  Two Hearts Дъгичка,  Two Hearts БУ,  Two Hearts Дайче, Two Hearts Ваня,  Two Hearts
благодаря ви от душица и сърце за споделеното!!!
Аз няма какво да добавя освен, че ми липсва Берен!!!

Благодарение на една  Two Hearts от вас, успях да изгледам филма с Енгин Хепилери.
Много добра игра и много интересна история.

Впрочем мернах го и тук TatlıKüçükyalancıların

Скрит текст:

А нещо да знаете за нов проект на Мерт?

# 124
Здравейте! wavey wavey wavey

Ваня  Hugблагодаря за споделеното!

Дайче Hug

Дива Hug
Мисля че мернах някъде оскъдна информация за участието на Мерт Фърат в нов сериал, който се подготвя от Канал Д. Другите актьори, които се споменават бяха Фарах Зейнеп Абдулах и Тимучин Есен а телевизията - Канал Д. Засега само това.
А  снимката, която си сложила в спойлера с Хепилери знаеш ли откъде е?

“Кьосем Султан” в Кан

За първи път сериала “Кьосем Султан” ще бъде представен в Кан. В луксозна вила ще бъдат поканени 600 гости, сред тях ще са популярни актьори и телевизионни продуценти от цял свят.
За първи път сериалът ще бъде представен на изложението MIPCOM.
На приемът, организиран от “Global Agency” на френската Ривиера на 7 октомври ще присъстват също така Берен Саат, Хюлия Авшар и Екин Коч и разбира се продуцентите на сериала. На събитието са поканени също така известни певци и диджеи.

Източник: https://vk.com/club35129091

Това е вилата, в която ще се състои приемът.

# 125
  • AMS
Скрит текст:
Здравейте! wavey wavey wavey

Ваня  Hugблагодаря за споделеното!

Дайче Hug
Дива Hug
Мисля че мернах някъде оскъдна информация за участието на Мерт Фърат в нов сериал, който се подготвя от Канал Д. Другите актьори, които се споменават бяха Фарах Зейнеп Абдулах и Тимучин Есен а телевизията - Канал Д. Засега само това.
А  снимката, която си сложила в спойлера с Хепилери знаеш ли откъде е?

“Кьосем Султан” в Кан

За първи път сериала “Кьосем Султан” ще бъде представен в Кан. В луксозна вила ще бъдат поканени 600 гости, сред тях ще са популярни актьори и телевизионни продуценти от цял свят.
За първи път сериалът ще бъде представен на изложението MIPCOM.
На приемът, организиран от “Global Agency” на френската Ривиера на 7 октомври ще присъстват също така Берен Саат, Хюлия Авшар и Екин Коч и разбира се продуцентите на сериала. На събитието са поканени също така известни певци и диджеи.

Източник: https://vk.com/club35129091

Скрит текст:
Това е вилата, в която ще се състои приемът.

Дъгичка,  Hug благодаря за информацията за Кан и за представянето на Кьосем.

Ето новината в турската преса -

Cannes'da Kösem Sultan partisi

А за Хепилери съм сложила на турски името на сериала 
TatlıKüçükyalancıların - Малки сладки лъжкини.

# 126
 wavey  Добро утро на всички   wavey

Дъгичка   Hug  имахме нужда от подобна хубава новина за Берен и новата и роля Кьосем султан  Peace  Тимур С. е редом с нея в Кан на изложението MIPCOM в прием, организиран от “Global Agency” на френската Ривиера  bouquet

Дива  Hug   Peace  bouquet

vanja@   Hug   Peace  bouquet

newsm78  Струва ми се, че не само аз се дразня от "поведението" най-вече на ...  bowuu  Тимур С. и дано не съм права ...  Praynig  7 октомври не е "утре" и много бих се зарадвала на една негова пресконференция за 2-рия му мега сериал ВВ, която евентуално би могла да пресече негативните слухове за снимачния процес  Thinking  Нима е достатъчно това, че отива със "скандалните" актриси Берен и Хюлия в Кан  Crossing Arms  Берен го направи и Кенан застана до нея  Peace  
 #Shocked  А на ТС ... му липсва смелост ли  #Crazy   или пък  ... без дар слово може би е   #Silly  
https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_2872
Кёсем Султан
yesterday at 8:37 am
Цитат
ПРЕССА / ОБСУЖДЕНИЕ В СОЦ. СЕТЯХ: Странная Берен.

После того, как в соц. сетях появилась информация о том, что Берен Саат и её муж Кенан Догулу уехали в Америку на некоторое время из-за угроз, поступающих в адрес Берен, у поклонников актрисы возникло множество вопросов.
Главный вопрос, который мучает поклонников Берен звучит так: зачем актриса касается политических вопросов, вешает политические посты и тем самым ставит свою жизнь под угрозу? Они называют свою любимицу, мягко говоря, - странной.
Ведь свекровь Берен уже предупреждала её, что до добра участие в этом не доведёт. Но предупреждения не были услышаны. И как итог - угрозы и поездка в Америку.
А критиков волнует другой вопрос: Не снимут ли после таких событий Берен с роли молодой Кёсем, которая должна была бы к ней перейти после Анастасии Тсилимпоу (юной Кёсем).
Но нам остаётся только ждать, чтобы получить ответ на этот вопрос.

Перевод: Мустафа Абдирахимов
Специально для: https://vk.com/kosem_sultan

https://vk.com/kosem_sultan?w=wall-78481828_2648
Цитат
Кёсем Султан
September 24, 2015 at 6:39 pm
ТВИТТЕР: Работники сериала "Кёсем" говорят, что "Хулья - никудышная актриса с капризным характером"
Из-за неё даже режиссёра Зейнеп Гюнай Тан уволили.

#КесёмСултан

Приятен ден  Hug Hug Hug

# 127
                        Здравейте в първия ден от новия месец! wavey

Със сигурност това ще е месецът на началото на чакания от нас нов проект на любимата ни Берен.

Дива Hug

Дайче Hug
Нали не вярваш, че всичко което сипе жълтата преса и сайтове в Турция отговаря на истината? Laughing Рускините чинно превеждат всичко и аз също го чета, но повечето неща ги пускам покрай ушите си, защото ми звучат като изсмукани от пръстите. Да, много пъти съм споделяла, че и на мен не ми харесва вече цялата тази тайнственост, която обгръща сериала и се надявам да няма обратен ефект. Но в същото време смятам, че е възможно да има причина за това, и да е някаква добре обмислена тактика. Предполагам, че след  представянето на сериала в Кан и след грандиозния прием, всичко което очакваме да научим ще стане факт. А такъв професионалист като Тимур Савджъ изобщо не го виждам като човек, който вместо да си върши работата, ще се обяснява след всяка новопоявила се клюка. Нито като човек, който би позволил конфликти и капризи в екипа си, било то от звезда като Хюлия Авшар. И аз съм любопитна и нетърпелива, но малко остана и  всичко ще стане ясно. А клюките ще бъдат заменени от новини от извора. С две думи, оптимист съм.  И вече нямам търпение да видя Берен на приема на 7 октомври в цялата й прелест.

Хубав ден! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 128
Да, много пъти съм споделяла, че и на мен не ми харесва вече цялата тази тайнственост, която обгръща сериала и се надявам да няма обратен ефект. Но в същото време смятам, че е възможно да има причина за това, и да е някаква добре обмислена тактика. Предполагам, че след  представянето на сериала в Кан и след грандиозния прием, всичко което очакваме да научим ще стане факт. А такъв професионалист като Тимур Савджъ изобщо не го виждам като човек, който вместо да си върши работата, ще се обяснява след всяка новопоявила се клюка.

Rolling Eyes  Не съм написала ТС да дава обяснение след всяка клюка  Naughty  и ако пък е някаква добре обмислена тактика ... Shocked  за мен определено не е етично това му поведение  Crossing Arms  Добре си спомням и скандалния случай с МУ в 1-вия му мегасериал ВВ   Naughty  и само Берен открито застана на нейна страна в едно от интервюта си със спомени от снимачния процес на първите си сериали    Факт е, че беше пропусната и една сряда, заради недозаснети сцени в поредния за излъчване 100-тен епизод   Naughty  И всеки може да прочете  "оПравдателно" изявление на ТС  ... седмица или две след случилото се  doh  в което виновната беше само МУ  Хубава "тактика" ...   Money   hahaha
  33uu  Просто си написах моите разсъждения в момента и няма смисъл никой да ме убеждава в противното  Stop  Нека започне излъчването на сериала  Peace  и дано има рейтингов успех поне колкото 1-вия ВВ ...   Praynig  Flowers Four Leaf Clover
 Wink  Една снимка и на Екин   Peace

# 129
Дайче, не знам защо така тълкуваш написаното от мен. Явно не съм се изразила достатъчно ясно, съжалявам. Изобщо не съм искала да споря с теб, даже напротив. Всъщност се опитах да те успокоя, да ти вдъхна оптимизъм, а май постигнах обратното. Такава съм си, наивна може би, но когато не разполагам с достатъчно информация, аз лично предпочитам да мисля позитивно, отколкото да кроя конспиративни теории, това имах предвид. Колкото до сравнението със случая с Мерием, не мисля че ситуациите си приличат, но това  е друга тема. Дай Боже, на никой да не му се налага да изпадне в положението на Мерием Узерли, нито пък в това на продуцента и останалите от екипа на сериала "Великолепният век", които за кратко време трябваше да решат проблема по такъв начин, че да не провалят усилията на толкова много хора, полагани няколко поредни години. Не искам да съм на мястото на нито един от двамата, и затова не ги съдя. Но това е друга история и друг сериал, а и вече е минало. Само да не си помислиш пак, че споря, защото не е така, изразявам мнение и с интерес слушам чуждите, дори да са различни от моето. Мислех, че си го разбрала досега.

Признавам, че не ми харесват особено колажите, за които са използвани снимки на Ямур, направо ревнувам, но този ми допада и затова го споделям.

Приятна вечер!

# 130
 wavey  Добро утро на всички   wavey

Rolling Eyes  Никакви "конспиративни теории" не строя и съжалявам  smihesorry  че в момента нямам време да потърся това интервю на Берен (преведено и сложено от теб Дъгичка  bouquet) в нашата тема  Peace  в което говори за проблемите на всички участници в заснемането на един или друг сериал  Naughty  Може и грубо да ви прозвучи  Thinking  но с това отиване в Кан за 2-я мегасериал ВВ   bowuu  ТС го оприличавам на ...  циганин с танцуваща мечка на панаир   Crossing Arms  Не мога така лесно да простя папарашките "новини" и оскърбления в социалните мрежи най-вече към Берен и не само към нея Naughty  защото с имената си толкова добри актьори обират позора и негативизма в реала  Sick  (дори и в темите на този форум) за спирането на един или друг сериал  ooooh!  В недоумение съм защо например и как така заради "загуби" TV каналите веднага спират сериали с рейтинг под 4, а за други с рейтинг под 3 дори им се увеличават епизодите и понасят стоически "загубите" си newsm78  Отново сигурно ще бъда неразбрана  Sad  но с толкова акъл в главата така ми се пада  ...  

Grinning  Има ли фен, който да не си мечтае за такава снимка в реала  Heart Eyes  Peace

https://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_58359
Цитат
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
today at 8:10 am
#BerenAlican #BerenSaat

В окружении сильной половины человечества.

Приятен ден   Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 08:29 от dai4e

# 131
  • AMS

Привет, момичета!!!
Минавам да сложа само новините от Кан.
https://www.facebook.com/MYKosemSultan/photos/a.1441787142763756 … ype=3&theater
Представянето на Кьосем султан ще е в сряда.
За първи път ще бъде представена продукцията пред света.
Ще има и 35 мин. презентация, 200 участници, пресконференция, ...
Очаква се голямо парти, както и присъствието на Берен Саат.

Скрит текст:
Sanırım Kösem lansmanı Çarşamba günüymüş. Bugün eski dizilerimiz tekrar gösterildi. Çarşamba günü hem lansman hem parti var. Partiye Beren Saat te katılıyor. Kesin bilgi...

# 132
  • София
 Привет мили дами  .... да озаря и аз с  нещо от архивите ми, но струва ми се подходящо в очакване на това, което ще ни поднесе Берен този сезон  надявам се  Praynig

Рива Hug
Скрит текст:
Много се радвам да те видя сред нас!  И не се притеснявай от метлата, който трябва те е прочел. За мен беше удоволствие. А ако някого си разгневила, ами нека... Знам колко много обичаш Берен, аз също те помня от една друга тема за един сериал, който няма да забравим какви чувства събуди у нас. Онази тема вече я няма, или поне отдавна не е това, което беше, тези времена отминаха, а и този форум не е същия като преди. Но нашите усещания никой не може да ги промени, нито да ни ги отнеме. Както и любовта и възхищението ни към една изключително талантлива актриса, но и смела и прекрасна жена. Не могат да ни отнемат и желанието да бъдем добри един към друг. Ще те чакаме отново!
Радвам се, че „Попитай ме за името си“ ти е харесал. Филмът е наистина изключително вълнуващ,с един невероятен Енгин Хепилери.
smile3521   ..... когато на повечето съфорумки обектите на екстаз бяха актьорите от мъжки пол(съвсем в реда на нещата), а моите емоции се провокираха от играта на Берен, прецених, че е време да се оттегля питайки се галиба изкуквам ли  Joy
Шегата на страна, но за поста ти  thumbsup а за това че намирате сили и време да поддържате темата, която Чики поде моите адмирации!

Мисля, че тук няма човек, който да не знае, че аз не просто харесвам Берен аз ОБОЖАВАМ БЕРЕН!
Скрит текст:
Тя е мноооого важна част от мен, в нея намерих една част от себе си, а другата част от мен иска да прилича все повече на нея. Берен е красива, умна, талантлива, мила, нежна. С една дума това момиче е прекрасно. Берен докосва човек с това което прави, тя може да бъде силна, но и ранима, кучка, но и нежна, може да изиграе всичко. Има прекрасен запас от мимики и жестове, владее прекрасно играта с очи, в мига в който Берен заплаче в която и да е нейна роля моите сълзи също рукват.  Но това е актрисата Берен, но не само тя е прекрасна, прекрасно е и младата жена живееща вътре в нея. Истински съвременен човек, отдадена на работата си, но и на каузите в които вярва, казва винаги това което мисли, никога с думи не е наранила някой. Никога за никой не е казала лоша дума, дори за журналистите които и преписват всички грехове на света. Берен е невероятна, тя е една фурия която те зарежда с енергия и емоции. Друго което харесвам в Берен е, че когато някой се допита до нейното мнение за съвет кой да изиграе дадената роля тя винаги дава реално мнение, а не казва, това е работа на някой друг. Тя винаги казва това което мисли. И знаем, че Берен никога не е сгрешила в преценката си най-светлия пример ни е Енгин, с който бяха невероятен тандем в КВФ, заради този и избор я обичам още повече  Heart Eyes Харесвам в Берен и това, че когато всички нападнаха Кенан тя застана до него въпреки постоянните заяждания на медиите, въпреки, че всикчи писаха, че тя е с него заради пари, че той е такъв или онакъв Берен гордо стоеше зад своя избор. А Кенан с времето показа, че подкрепата която Берен му засвидетелства тогава е напълно заслужена. Когато човек ги види от тях строи истинска любов и привързаност. Напук на всички негативни коментари и лоши мнения за него. За Берен съм сигурна, че и в Кьосем ще ни очарова, мисля, че това ще е апогея на нейната кариера. Надявам се след Кьосем обаче Берен да се ориентира повече към филмите защото мисля, че те са истинското и призвание. Надявам се скоро да видим нашето любимо момиче и в най-важната роля за една жена, мисля, че и там ще се справи страхотно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

..... Може би ще те изненадам, но аз не знаех Laughing,  НО след текста в спойлера  newsm26 на 100% ме спечели!  В подкрепа на думите ти ще споделя, наблюденията си, че това е единствената им актриса, която, където и който и досаден журналист да и тикне микрофон в носа тя винаги е с една лъчезарна усмивка леко свенлива дори когато си позволяват да ровят в чаршафите и. Нито веднъж до сега не видях да се държи пред камера грубо, високомерно или с досада, въпреки отправените провокации. Възхищавам се от самообладанието и това, че съумява бремето на славата, което носи да не докосва и разрушава (досега) реалния и живот. Мисля, че този баланс е много трудно постижим при популярни личности от нейния ранг.
Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)
Скрит текст:
Нямам честта да сме обменяли мисли и мнения до сега във форума (мисля че сме се разминали във времето), но от мен  smile3501 за иновативната идея ... НОВОСТИТЕ  са полезно нещо.

vanja@,  отново съзирам етнологичният ти поглед, чрез поста ти  Wink ..... малко преди форума да ме загуби безвъзвратно  tooth прочетох анализа(другия по-късно), който бе сътворила и постнала в КВФ. Впечатляващо и респектиращо като обем четиво  .... тогава си помислих хората научни трудове създават аз тук с н`якви постни тезички се изявявам  Joy
Сега сериозно за заинтересованите буйрун

И накрая на тези 2 страници пост, ще споделя и нещо по-сериозно (без лиготии) по отношение на кампанията подета срещу Берен. Съгласна съм с мненията по-горе за това, че атаката срещу Берен е  опит за изопачаване и опорочаване на образите, идеите и проблемите, които провокират в турското общество героините и. На турската власт не и е от полза на екрана да се развяват демократични, свободомислещи и независими жени, още по-малко без страх изразяващи собствено мнение. Между другото още когато изгледах Спомни си любима/Hatirla Sevgili, си дадох сметка, че това момиче още преди 10г с тази уникална роля ( * ) се е забило като трън в задния двор на управляващите в Турция.
  ( * )
Скрит текст:
  Това сериозно произведение разглежда  живота на героинята на Берен на фона на събитията между 1958 - 1980г, а именно три военни преврата, разказвайки ни история на едно 18г момиче и нейното семейство, участници в реални събития от този период. Излишно е да казвам, че 22 годишната Берен, със скромният си актьорски опит, за 68 болума се преобрази впечатляващо от наивно, влюбено, расло в заможна среда момиче в 40г прошарена,  устояла на изпитанията жена. Вероятно тази роля е много оскъдно коментирана поради липса на превод, но за мен това е едно много стойностно произведение (застъпени са около 60 героя), а нейната Ясемин е много висока топка.

Diva, ....  ти си знаеш!  

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 00:25 от rivva

# 133

Рива, комплименти за всеобхватния пост! Събрала си в него различни мнения, пречупени и през твоето. С една дума - Берен е личност! И да добавя - Берен е личност с присъствие, с голямо присъствие!

# 134
  • София

Скрит текст:
Рива, комплименти за всеобхватния пост! Събрала си в него различни мнения, пречупени и през твоето. С една дума - Берен е личност! И да добавя - Берен е личност с присъствие, с голямо присъствие!

ORS/KRISI,   yes без съмнение .... фино телце с голямо сърце и яка гърбина са рекли по-умни от мен, така че немо`ът я препънат, камо ли да я повалят .... нека си лаят хорицата, то и тях ги разбирам, срещу нея тичат и не могат да я стигнат (нито в личен, нито в професионален план) Banghead

Между впрочем много ми се гледа Берен в една отрицателна роля, но дали би приела такова  предизвикателство ..... любопитно ми е ще успее ли да ме накара да антипатирам на героинята  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт