Привет на всички 

Дива

http://vk.com/berenalican?w=wall-67485558_57713
♥ Берен Саат|Beren Saat The Best ♥
today at 5:43 pm
⛔⛔НЕ КОПИРОВАТЬ⛔⛔ ТОЛЬКО РЕПОСТ⛔⛔
Турецкая певица Назли Менги высказала свое мнение о недавнем посте Берен Саат. Статья была опубликована в турецкой общественной газете "Cadde Milliyet".
Вы нашли объект своего гнева
Я смотрю на зов души Берен Саат. Когда она молчала, за молчание, когда она говорила за то, что сказала, ее линчевали! За высказывания, которые она писала в Инстаграм, она получила огромное количество оскорблений и приняла на себя удар толпы.
Она пыталась объяснить всё, ее предложения выражали ее внутреннее мнение, и она ответила на атаки с помощью них! Они даже прокляли не рожденного ребенка, когда наш народ стал таким бессердечным, бездушным, они не боятся Бога? Они думают, что они Боги клавиатуры! Смотрите на истину и не бегите за подделкой, куда вы все стремитесь такими надписями?
Вы пишете и проявляете свою душевную тьму! Самым плохим способом вы выражаете свое мнение, поставьте хоть раз себя на ее место....За одну секунду вы объявили ее предателем Родины...
Перевод #DilnozaYasinova для группы #vk.com/berenalican

очите на Берен, доколкото си спомням бяха в подписа ти. 

Влизам в темата и ... ще се въздържа и от друго определение
Наистина не мога да разбера защо е изтрит поста на
а след него и моя
след като бяха само по един и не сме нарушили правилата на форума в

не знам

защото едва ли са били снимките на Берен от ЗП, КВФ и "Интикам"или пък този клип
, които мисля (до колкото ми е възможно) биха провокирали у всеки свободолюбив и позитивен човек да изкаже мнение, макар не меродавно.... аджеба да съм объркала темата 

С този колаж и руските фенове във vk.com/berenalican споделят вашето и нашето мнение за актрисата Берен и нейната невероятна сърдечност в реала

Харесвам в Берен и това, че когато всички нападнаха Кенан тя застана до него въпреки постоянните заяждания на медиите, въпреки, че всикчи писаха, че тя е с него заради пари, че той е такъв или онакъв Берен гордо стоеше зад своя избор. А Кенан с времето показа, че подкрепата която Берен му засвидетелства тогава е напълно заслужена. Когато човек ги види от тях строи истинска любов и привързаност. Напук на всички негативни коментари и лоши мнения за него. За Берен съм сигурна, че и в Кьосем ще ни очарова, мисля, че това ще е апогея на нейната кариера. Надявам се след Кьосем обаче Берен да се ориентира повече към филмите защото мисля, че те са истинското и призвание. Надявам се скоро да видим нашето любимо момиче и в най-важната роля за една жена, мисля, че и там ще се справи страхотно.