Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 191
  • 525
  •   1
Отговори
# 360
Мерси за грубостта и отношението Wink
Останете си със здраве и вие  Stop

# 361
  • гр.Пловдив
И кой напада теб?И за коя грубост благодариш?Ако визираш мен,понеже отговаряш на моето пожелание за здраве,отговарям на твоите нападки,че пиша глупости.Глупости пишат глупавите,мисля,в отговор и на това ще ти благодаря!

# 362
Нямам думи ! Българска му работа ! Simple Smile
Няма да коментирам повече Wink

# 363
  • гр.Пловдив
 ooooh! несвързано говориш мила,аха ти не си българка,та затова....

# 364
Напротив, но трябва да се замислиш !
Българка съм, да ! Но явно имам и други наблюдения.

# 365
  • София
Здравейте ! Simple Smile

Отскоро и ние имаме проблем със заспиване. От самото начало се опитвам, да я науча да заспива сама.Обедният сън е кошмар! Става в 07:30 и така до 14:00, като все по-трудно заспива.Вече е много подвижна изправя се , скача в кошарата и играе (не оставям играчки в кошарката). Днес най-накрая се умори, та и затова пиша тук. Simple Smile Това с неспането, го отчитам от зъбите.Ние също сме с две зъбчета, но съвсем скоро чакам нови. За преспиване с гушкане, въобще не става дума , дърпа се и не иска.
Започнахме да се катерим по мебелите и да обикаляме цялата къща.Веселото тепърва започва. Simple Smile

За мамите, които си мислят, че са "лоши" , моля Ви не си мислете такива неща, Вие сте най-ценното нещо за вашето бебе.Вярвам, че децата ни в момента са в труден период, както беше и с коликите, но всичко ще премине и после ще се усмихваме когато се сетим какво е било!Идеята на форума е не само да споделяме, но и да се подкрепяме! Simple Smile

Относно ФБ групата....
Смятам, че е излишно да коментираме, решенията на хора, които просто искат да си останат необезпокоявани, в така образувалото се затворено общество.Не се смятам за дискриминира, тъй  като не желая да общувам с личности, които не виждат по-далеч от носа си (казвам го без да се опитвам да засягам някого). Нямам намерение, да позволя,  да ме одобряват или не, да ме съдят и коментират, за моите действия и решения, хора които дори не познавам, както и те мен!
Аз живея в друг свят, където всички могат да говорят свободно и да си дават мнението, каквото и да е то, без да бъдат укорявани за него.Амбицирахте ме да бъда по дейна и да продължавам да споделям опита си тук с останалите мами, част от форума.! Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 366
  • гр.Пловдив
Напротив, но трябва да се замислиш !
Българка съм, да ! Но явно имам и други наблюдения.
Изобщо няма какво да се замислям.Идваш наперено,заявяваш нещо,като твърдиш,че глупостите излизат само от нашата уста(клавиатура) след това си обидена,нагрубявана,нападана и в заключение обиждаш на "българско".Ясно ми е ,че си българка,иронично бе изказването ми.И не си мисли,че само ти си излизала извън БГ,познаваш чуждото битие ,култура и мислене и имаш наблюдения.Ние не ядем доматите с колците – типично по български казано. Wink
п.с. Извинявам се за спама .А  пък тъкмо се пораздвижи темата  Laughing

# 367
  • Ямбол
Тюх, темаа се съживила,сякаш сме в предродилно състояние и е препълнено с новини, но що да видя, заоформило се скандалЧе, в което съм участник. Без вина, боя си отнесох.
канарска-маймунка , нищо лично към теб,дори и не знам коя си във ФБ, аз самата там рядко участвам, но струва ли се някому логично гласуване като за избори , днес майка Х иска да се присъедини, гласуваме, утре Y,пак гласуване, е аз не живея в Комунизма,нито имам време да отварям теми за този и онзи длаи ще се приеме, пратих веднага покани,очакваше се прием от Админ, отказа се, искало се гласуване, а същевременно всяка си довлича своя дружка в групата.
Но и с думата"глупости", да се отрича писаното от мен, е мисля меко казано ,Прекалено.

На мен тук си ми е по-приятно,но не се и пише много в темата,а разпише ли се, то са люти думи, Не искам никого да засегна.

# 368
  • София
С риск да си спечеля много негативни коментари, бих искала да изразя възмущението си от решението на ФБ групата. Как така не искат нови членове? Тези групи не са ли за всички,желаещи да участват? И няма ли модератори в тази група,за да изключват онези,които нарушават правилата?
Пиша за пръв път...в началото ми беше интересно и полезно...нали това е целта на форума-да си помагаме,да намираме отговори на въпросите си,да научим нещо ново... В един момент обаче обсъжданията преминаха във ФБ,където аз реших,че не искам да се присъединя,защото този форум е създаден с тази цел и не виждах смисъл за себе си да ставам част и от ФБ групата. Защо пиша ли...ами много нагло ми се стори това решение,въпреки че изобщо не ме засяга. Не давате на много майки възможност да научат нещо от вас, или пък да споделят и вие да научите...
И аз съм на същото мнение! Не искам вече да участвам в никакви "елитни" групи, а да пишем и споделяме по-често в темата... Това е от мен и повече не искам да се занимавам...

Иначе Максим има 6 зъба до момента, но са тръгнали и кучешките (отгоре), които не излизат от три седмици... Има сополи, няма сополи, спи му се, не иска да спи... Добре, че го кърмя и така заспива по-лесно, но когато тръгне да се отбива, как ще заспива си нямам на идея... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Записах го на кухня (сега е на 9 1/2 месеца) и от понеделник хапва разнообразна топла храна. Харесва му, но се налага всичко да пасирам, защото не иска да дъвче... Използва си зъбките само да ме хапе по рамото...  Joy Вашите бебета дъвчат ли вече?
Пълзи стабилно и навсякъде, опитва се да ходи и се изправя по всички мебели... Мисля, че ще проходи скоро, особено покрай батко си. Това е от нас по актуалните теми...
Приятна вечер на всички!  Hug

# 369
Тюх, темаа се съживила,сякаш сме в предродилно състояние и е препълнено с новини, но що да видя, заоформило се скандалЧе, в което съм участник. Без вина, боя си отнесох.
канарска-маймунка , нищо лично към теб,дори и не знам коя си във ФБ, аз самата там рядко участвам, но струва ли се някому логично гласуване като за избори , днес майка Х иска да се присъедини, гласуваме, утре Y,пак гласуване, е аз не живея в Комунизма,нито имам време да отварям теми за този и онзи длаи ще се приеме, пратих веднага покани,очакваше се прием от Админ, отказа се, искало се гласуване, а същевременно всяка си довлича своя дружка в групата.
Но и с думата"глупости", да се отрича писаното от мен, е мисля меко казано ,Прекалено.

На мен тук си ми е по-приятно,но не се и пише много в темата,а разпише ли се, то са люти думи, Не искам никого да засегна.

Аз вече нямам нищо против да се добавят нови, тъй като спрях да споделям много лична информация там и не ми пречат. Отделно че ще ми е по-интересно да чета повече постове от различни майки, не само от 3-4.
Но така като гледам е станала пълна каша, едни казват че се взело решение да не се добавят повече, други казват, че са съгласни... Нямам идея какво става. Оттеглям се Simple Smile

# 370
На нас ни тръгна второ зъбче, първото още избива, но все пак момата си дъвче. На обяд си хапна и малко от моите макарони. Относно кърменето и приспиването на бебетата - на моя приятелка детето е малко по-голямо от нашите, не яде много пюрета и други такива, повече е на кърма, тръгна на ясла, а там видиш ли  си яде и спи, вкъщи си е както преди.

# 371
  • Пловдив
Записах го на кухня (сега е на 9 1/2 месеца) и от понеделник хапва разнообразна топла храна. Харесва му, но се налага всичко да пасирам, защото не иска да дъвче... Използва си зъбките само да ме хапе по рамото...  Joy Вашите бебета дъвчат ли вече?
И аз така-всичко пасирам,дори и надробените в храната сухари,защото иначе плюе и отказва да се храни.Обаче пък за сега я оправдавам,защото няма нито един зъб.Има ли други беззъбковци,или е само Зори?

# 372
Първото зъбче ни изби миналата седмица и изобщо не съм се притеснявала. Не бери грижа, изведнъж ще тръгнат.

# 373
И ние сме без зъбки, но не му пасирам кухнята, той си похапва всичко. Не се притеснявайте ,че нямат зъбки, колкото по-късно, толкова по-добре, според моят стоматолог Simple Smile  Спокойна вечер Simple Smile

# 374
И ние си нямаме зъбки, но... когато дойдат. Simple Smile Сънят последните 3- 4 дни е ужасен, буди е през ноща, но май не сме само ние така като чета.... 

А за храната- всичко й пасирам, то и как да дъвче като няма зъбки. Все се притеснявам, че няма да прояде "твърдо" като всичко й пасирам, но се задавя....
Споделете за менюто ви.

Нашето е следното: 

Като стане между 7- 8:00ч.- 210 мл АМ;
към  11:00ч.- попара (4 сухара й слагам, сиренце, масло); 
13- 13:30ч.- зеленчуково пюре ( 2 пъти в седмица 1/2 жълтък към него, както и 1 кубче телешки бульон), редувам през ден месно пюре (пуешко, заешко или пилешко). Вие риба давахте ли вече, каква? 
16-17ч.- каша; плодово пюре, десерт с бисквити и т.н....
20:30ч.- 210 мл АМ 

Общи условия

Активация на акаунт