И какво толкова да чета,че се гласува дали сте"за",а за какво има да сте против?Да не сме в парламента?Айде пишете си със здраве там,пък ние ще си мишкуваме тук

Да не сме в парламента хаха!
даа..
За сополите щях да пиша - на Ема страшно й помогна Тобрекс. Това са капки за очи, но ги изписват и за нос, незнайно защо...лекарска им работа. Антибиотични са и на нея й подействаха мигновено!
Риба не е яла, но мисля да й давам сьомга заради омега 3.
Има 8 резци и си дъвче чудесно на венците - бебето трябва да се научи да дъвче на венците, преди да му поникнат кътници, което имайте в предвид става обикновено чак след 1,5г.Но не винаги, де.
Вече ходи стабилно видена за 1 ръка, но като я пусна около 10 крачки и пада. Тези дни упражнява клякане, също за 1 ръка и хваща разни неща от земята.
За спането - много зел. От както се е родила няма 1 непробудна нощ, все се събужда, за вода, за биба, напикава се и я преобличам...Ужас!
Сънят последните 3- 4 дни е ужасен, буди е през ноща, но май не сме само ние така като чета....
И аз съм доволна от Тобрекс и Тобрадекс по принцип.Но сега са страшно упорити тези сополи.Учудиха всички медицински лица дет обиколихме