Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 194
  • 525
  •   1
Отговори
# 345
  • Ямбол
Момичета,пишете ми email на ЛС,за да ви добавя.

# 346
Хей мами, как сте с бебоците ?
Има ли други ревливи змейчета, като моето ?
Просто вече се чувствам, като най- нескопосаната майка на света - не мога да го приспивам това дете и това е. Мята се, реве, спи му се и не мога да намеря позата, в която като го гушна, да се успокои и да заспи.
Споделете вашите методи за приспиване и успокояване на бебчетата ?

# 347
  • Ямбол
Много ефикасен метод е гушване право дете, главичка на рамо и покрита с кърпа/хавлия,започвам да шъткам и заспива.

# 348
Ние също сме много неспокойни,спи му се, но плаче, или по скоро хленчи и не може да заспи. Отказва и бибата,плюе и така се приспиваме почти час,а понякога и повече.Нашата кошара е люлееща и така, люшкам, галя го по лицето, пея ........

# 349
  • Ямбол
Момичетата,които ми писаха мейли за покана във ФБ, много съжалявам, но групата са решили,че НЕ желаят прием на нови, не считам за справедливо,но не мога да направя нищо Sad

# 350
С риск да си спечеля много негативни коментари, бих искала да изразя възмущението си от решението на ФБ групата. Как така не искат нови членове? Тези групи не са ли за всички,желаещи да участват? И няма ли модератори в тази група,за да изключват онези,които нарушават правилата?
Пиша за пръв път...в началото ми беше интересно и полезно...нали това е целта на форума-да си помагаме,да намираме отговори на въпросите си,да научим нещо ново... В един момент обаче обсъжданията преминаха във ФБ,където аз реших,че не искам да се присъединя,защото този форум е създаден с тази цел и не виждах смисъл за себе си да ставам част и от ФБ групата. Защо пиша ли...ами много нагло ми се стори това решение,въпреки че изобщо не ме засяга. Не давате на много майки възможност да научат нещо от вас, или пък да споделят и вие да научите...

# 351
Проблеми със заспиването и ние имаме понякога, даже се е стигало до там да качим количката в коридора на апартамента и да я бутаме Simple Smile. По правило обаче заспива като й пея тихичко до главичката и потупам по дупето или крачето. Понякога правя само едното или другото. Също съм забелязала, че като е тъмно нещата се случват по-бързо.

За фейсбук групата също не ми се струва много честно да не се приемат нови мами и би било добре момичетата да размислят. От друга страна пък ще се радвам лично аз ако форумът малко се посъживи, че е доста позамрял  Simple Smile

# 352
  • Ст. Загора
Форумът е позамрял именно, защото всички пишат във ФБ. Лично аз нямам профил там, не желая и да имам. Личен е само профилът, всички останали групи, подгрупи и т.н. са общодостъпни.

# 353
Момичетата,които ми писаха мейли за покана във ФБ, много съжалявам, но групата са решили,че НЕ желаят прием на нови, не считам за справедливо,но не мога да направя нищо Sad

Така, момичета това са пълни глупости !
На Никид няколко пъти беше обяснено, както и от мен, така и от други майки в групата, че за новите мами се пуска отделен пост в групата за всяка една. После всички гласуват дали са ЗА и ако повечето са ЗА, се приема. До сега не съм видяла някоя да не е приета Wink

# 354
  • гр.Пловдив
Здравейте и от нас!Проблем със заспиването нямаме (с малко друсане на ръце,се получават нещата) ,но имаме проблем със спането и то нощното.Все се буди,плаче,върти се.... слагам го при мен,галя го по главичката,давам вода,биберон,нооо не,не го ли взема на ръце,не млъква  Cry Все още сме само с два зъба  ooooh! прави опити да ходи сам,но неуспешни,а пък аз не бързам за никъде  Grinning сега като пълзи е добре,като проходи все до него трябва да съм.Гаден грип ни е налегнал,мен ,малчо и баткото,пием си антибиотик всички  Sad А сополите си ги влачи от месец и от нищо не минават  Sad
За ФБ групата... не съм се прехвърляла там,точно поради причината която изтъкна niaaa Всичко се върти около Фейса вече и исках просто да си имаме едно отделно местенце.Обаче почти никой вече не пише тук и щях да се вписвам и аз там в групата,ноооо хм видиш ли ние не сме достойни.Какво значи "не приемат нови членове" Не излезе ли  групата от тук,точно от тази тема?Не са ли членовте и тук и там същите.Вярвам,че са и тук тези мами,които са против,нека излязат и да кажат с какво толкова ще им пречим?Какви сме ние"новите",че не сме достойни“?
Оххх айде стига толкова ,че се дразня,вместо да си цункам бебо  Peace

# 355
Здравейте и от нас!Проблем със заспиването нямаме (с малко друсане на ръце,се получават нещата) ,но имаме проблем със спането и то нощното.Все се буди,плаче,върти се.... слагам го при мен,галя го по главичката,давам вода,биберон,нооо не,не го ли взема на ръце,не млъква  Cry Все още сме само с два зъба  ooooh! прави опити да ходи сам,но неуспешни,а пък аз не бързам за никъде  Grinning сега като пълзи е добре,като проходи все до него трябва да съм.Гаден грип ни е налегнал,мен ,малчо и баткото,пием си антибиотик всички  Sad А сополите си ги влачи от месец и от нищо не минават  Sad
За ФБ групата... не съм се прехвърляла там,точно поради причината която изтъкна niaaa Всичко се върти около Фейса вече и исках просто да си имаме едно отделно местенце.Обаче почти никой вече не пише тук и щях да се вписвам и аз там в групата,ноооо хм видиш ли ние не сме достойни.Какво значи "не приемат нови членове" Не излезе ли  групата от тук,точно от тази тема?Не са ли членовте и тук и там същите.Вярвам,че са и тук тези мами,които са против,нека излязат и да кажат с какво толкова ще им пречим?Какви сме ние"новите",че не сме достойни“?
Оххх айде стига толкова ,че се дразня,вместо да си цункам бебо  Peace

Момичета, моля ви се, четете ! Не пишете глупости !

# 356
  • Ст. Загора
Абе, момичета от ФБ групата, за какво гласувате???? Как си определяте положителния или отрицателния глас за дадена майка?

# 357
  • гр.Пловдив
Хайде сега пък пиша и глупости,значи добре е,че не съм в групата ,за да не ми четете глупостите  Thinking И какво толкова да чета,че се гласува дали сте"за",а за какво има да сте против?Да не сме в парламента?Айде пишете си със здраве там,пък ние ще си мишкуваме тук  Mr. Green

# 358
  • Пловдив
Така, момичета това са пълни глупости !
На Никид няколко пъти беше обяснено, както и от мен, така и от други майки в групата, че за новите мами се пуска отделен пост в групата за всяка една. После всички гласуват дали са ЗА и ако повечето са ЗА, се приема. До сега не съм видяла някоя да не е приета Wink
На мен пък това ми звучи като пълни глупости!
От къде на къде някакви дами,които не ме познават,ще гласуват дали ме искат в групата??? #Crazy
Отделен е пък въпроса,щом всички се приемат,защо е този цирк с гласуването? newsm78 newsm78
Просто ми стана интересно,иначе аз се отписах от ФБ групата още преди 4-5 месеца.
Спорове няма да водя с  никого! NaughtyЦелта на форумите и ФБ групите е не заяждане и дразги,а споделяне на опит!

# 359
А защо нападате мен ?!
Правилата са измислени от админ, а това не съм аз !
Сърдете се на нея, защо как и какво и аз си задавам като видя правилата, но какво мога да направя ?!

Общи условия

Активация на акаунт