Януарско бебче,слънце го напече ,зъбче има вече .

• 64 227
  • 525
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дали има проблем, ако заменя марката пюрета? Примерно: ако е яло бебето ХИП морков- след което Ганчев (или др.) морков- ще се прояви някаква алергия?  Пф... май ви обърках :Д Simple Smile
Аз май от всичко въведено съм давала от поне 2 марки (даже и по време на въвеждане съм сменяла, понеже се беше изчерпала едната марка, а не е много разпространена) и проблем не съм имала. Даже умишлено гледам да предлагам различни, та уж да разбера кое на коя фирма предпочита.

# 226
...Като цяло върви дълъг и кльощав - 73см., 7,600кг. на 6м., в понеделник ще видя новите мерки.

ПФФФФ Blush

Ема е 5700 гр. и 65см hahaha

# 227
  • Ст. Загора
Вики яде 5 пъти: в 8 АМ, в 11 АМ, в 14 зеленчуково или месно пюре с няколко лъжици плодово, 17 каша с плод, 20-21 АМ с една бисквитка Плазмон безглутенова. Количеството АМ сутрин и вечер е 170 ml, а в 14 е 150 ml. На 6 м. e 69 см., 8.300 кг.Simple Smile)

# 228
На 7 месеца мойта внучка е 7.500 кг и 66.5 см.
Храни се 5 пъти . Като две хранения са занестени със зеленчуково пюре и каша. Другото е АМ.
Сега ще включим месо и жълтък. 

# 229
Вики яде 5 пъти: в 8 АМ, в 11 АМ, в 14 зеленчуково или месно пюре с няколко лъжици плодово, 17 каша с плод, 20-21 АМ с една бисквитка Плазмон безглутенова. Количеството АМ сутрин и вечер е 170 ml, а в 14 е 150 ml. На 6 м. e 69 см., 8.300 кг.Simple Smile)

Здравей. Интересувам се от тези безглутенови бишкоти на Плазмон. Хубави ли са ?Четох, че имат захар- много ли са сладки и от кой месец ги даваш?
Моят малък мъж се храни 5 пъти от скоро. В 7ч. Ам,10ч Ам,и после към 14:30-15 яде зеленчуково или месно пюре към 18:30 каша с плод и преди лягане мляко към 20:30- 21 ч. Това е режима му от скоро не искаше да си яде пюретата, а то не бил гладен. Интервала ми се струва голям, но се съобразявам с него заспива преди часа за ядене и за това яде по късно като се събуди. Днес става на половин годинка близо 9 кг. е.Няма заместено хранене ,иска си АМ.

# 230
  • Ст. Загора
Tsveti, тези, които аз купувам са бисквити на Плазмон и са доста твърди, не са като бишкоти. Опитах ги, според мен са нормално сладки бисквити, може би в комбинация с АМ се получава по - голяма сладост. Давам го от 5 и половина месеца, харесват му. А и особено вечер, доста го засищат. Peace

# 231
  • София
От тези бисквитки на Плазмон , може ли да се направи нещо като каша ? Да сменим малко менюто Simple Smile

Относно пюретата, старая се да давам всякакви и отделно правя и домашни, за да свикне с различни вкусове.До сега не съм имала никакъв проблем при смяна на пюре с едно и също съдържание на различна марка.

# 232
От тези бисквитки на Плазмон , може ли да се направи нещо като каша ? Да сменим малко менюто Simple Smile

Относно пюретата, старая се да давам всякакви и отделно правя и домашни, за да свикне с различни вкусове.До сега не съм имала никакъв проблем при смяна на пюре с едно и също съдържание на различна марка.

До колкото знам от тези бисквити има и гранулирани в кутии са като АМ и предполагам, че става като каша. Аз съм  виждала в нета, че ги водят бишкоти, но сигурно става въпрос за едно и също.
А за пюретата бебчо свикна само на домашни и отказваше да яде купешки бях пробвала на Хип и на Ганчев -не ги одобри. Това доста ме затрудни ,когато трябваше да ходим на почивка за 4 дни. Направих домашни и ги заварих,но изглежда нещо капачките били развалени и се наложи да хвърля всичко. Яде тиква на Гербер и пащърнак на Ганчев. Вчера му взех Бебивита и го одобри -Градински зеленчуци и сега заредих, че ще ходим на море. Simple Smile

# 233
  • Ст. Загора
Бисквитките стават на каша ако се разтворят в една лъжичка вода, мляко или сок. С по - голямо количество се стопяват веднага.

# 234
  • гр.Пловдив
Здравейте и от мен.Моят малчо вече опита от всички видове пюрета(като марка и асортимент).Обаче яде само комбинации,чисто пюре само морков обича  Grinning Яде различно,някога 5,някога 6 пъти,зависи от това колко време спи.На обяд яде зеленчуково ,след обяд каша,останалото време сме на АМ.От вчера вкарах и глутен.Днес сме на консултация ще видим колко е порастнал,беше преди седмица 8 400.От 6 дни пълзи и е един малък ужас за мен.Постоянно съм наведена след него и вече кръста боли ужасно.С баткото използвах юздите за прохождане да го "управлявам" на къде да пълзи,ама съм ги затрила някъде,ще купувам други  Grinning Много трудно ми става вече,иска навсякъде да отиде,всичко да пипне,изправя се вече полека,цялото внимание ми отива върху него и баткото е леко пренебрегнат,да не говорим за домакинската работа  ooooh! Това засега.Лек ден желая!

# 235
Тези бишкоти се слагат в млякото нали и си го пие от шишето? По 1 ли слагате? Нежелани реакции предполагам , че няма? Simple Smile 

# 236
  • Ст. Загора
Тези бишкоти се слагат в млякото нали и си го пие от шишето? По 1 ли слагате? Нежелани реакции предполагам , че няма? Simple Smile  
По 1 бисквита в млякото, раздрусваш шишето и бисквитката е разтворена. Няма никакви реакции, този вид са без глутен. Peace

# 237
  • София
Какво е полезното на тези бисквити, че почти всички дават ?
И аз ги гледах, но реших да не купувам, защото смятам, че няма нищо полезно в тях и не искам да я тъпча.
Днес бяхме на консултация на 6 мес.и 11 дни е 67 см.и 7160 гр., сестрата ми се струва, че не я опъва достатъчно, защото ми се вижда по-дълга  Wink
След оризова и царевична каша, сега давам елда  Sunglasses

# 238
  • Ст. Загора
Apolonia, никой не те задължава да тъпчеш детето си с каквото и да било. Това е форум за обмяна на идеи, въпроси и отговори.
И аз не намирам за нужно да давам на детето си елда, но не го демонстрирам заядливо.

# 239
  • София
Apolonia, никой не те задължава да тъпчеш детето си с каквото и да било. Това е форум за обмяна на идеи, въпроси и отговори.
И аз не намирам за нужно да давам на детето си елда, но не го демонстрирам заядливо.

CapricornS,
Не смятам, че е заядливо това, че попитах какво толкова полезно има във въпросните бисквити !  Shocked
Извинявай, ако си го приела така, изобщо не целя да се заяждам и т.н.
Разбира се, че е форум за обмяна на опит и съвети Wink
А за елдата много бъркаш, но всеки сам решава как и с какво да храни детето си  Sunglasses
За твое инфо, ако ти се чете  Simple Smile
http://www.edna.bg/zdravoslovno/bio/chudodejnite-svojstva-na-eldata-4629440

Хубав уикенд на всички  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт