Да ви питам , въведохте ли жълтък? Вчера бяхме на педиатър и ми каза да го въвеждам , а си мисля , че е рано...

. Да се представя първо. Родих малкият голям мъж на 26.01. Вече сме почти 10 кг и 73 см.Захраних го с почти всичко,но без жълтък и риба. Напоследък много ме притеснява,спря да спи вечер, буди се на 15-20 мин и мрънка постоянно.Заспива само с разредено сокче,тъй като не иска вода.ЯДе към 3 сутринта,но после пак сме на сок
. Някой има ли същият проблем и моля за съвет как да се справя с този малчиган,който не спи по цяла нощ?
. Възможно е да не му стига храната.Пробвай да дадеш от безглутеновите бисквитки на Плазмон в млякото или успокояващ чай "Лека нощ" (преди имаше на HIPP, но сега май го няма, но със сигурност се предлага подобен на други марки) .Другото което може да се направи е да дадеш по-гъсто АМ (ако сте на такова), поне да разбереш дали проблема е , че е гладен или просто се глези на мама. 
След ориза, аз лично дадох елда по препоръка на педиатъра.Когато попитах за царевичната, категорично ми каза да не давам.(нямам идея защо).Царевицата си я въведох покрай пюретата.
. Да се представя първо. Родих малкият голям мъж на 26.01. Вече сме почти 10 кг и 73 см.Захраних го с почти всичко,но без жълтък и риба. Напоследък много ме притеснява,спря да спи вечер, буди се на 15-20 мин и мрънка постоянно.Заспива само с разредено сокче,тъй като не иска вода.ЯДе към 3 сутринта,но после пак сме на сок
. Някой има ли същият проблем и моля за съвет как да се справя с този малчиган,който не спи по цяла нощ?