Какъв е шанса да съмбременна?

• 2 669
  • 9
  •   1
Отговори
Здравйте! Нова съм във форума, но често разглеждам и чета темите тук. Смятам, че са страхотни и много полезни. Бих искала и аз малко помощ от по-запознатите жени във форума и много ще съм благодарна за съветите ви!
На кратко - от скоро съм омъжена и вече присъства темата за бебе! С мъжа ми не се пазим, но искрено казано до сега не съм се захващала толкова сериозно с въпроса (имам предвид да следя овулация, да пресмятам и т.н.). Правим доста редовен секс, но може би фактът, че не съм наясно точно кога съм в овулация е евентуална причина да не се е получило до сега. Преди два месеца ходих на генеколог, поради съмнение за гъбички - оказа се, че имам уреоплазма и микоплазма, които лекувах с антибиотик 2 седмици и в момента, в който приключи лечението оплакванията вече ги нямаше (надявам се това да значи, че съм ги изклекувала). Генеколожката неми каза да имам някакъв проблем, каза само, че десния ми яйчник овулирал по-бавно и за това не съм "забременяла от раз", но че нямам причина да се притеснявам.
Последния ден, който трябваше да пия антибиотика беше 16 ден от цикъла ми (попринцип ми идва на  29-30 дни). В този 16 ден, в който беше последното хапче, с мъжа ми правихме секс. Сега ми закъснява с 1 ден. Чудя се възможно ли е да съм бременна, при положение, че до колкото знам сперматозоидите се придвижват около 8-10 часа до яйцеклетката и като цяло е нужно време, за да бъде тя оплодена. така че и да съм била в овулация през този 16 ден, какъв е шанса да са успели да я оплодят преди тя да свърши?
Съжалявам са дългите обяснения и за правописните грешки, ако има такива. Много ще се радвам някой да изкаже мнение. Благодаря!

# 1
# 2
Благодаря ти, сега ще се присъединя към темичката   Simple Smile

# 3
Меги, и аз съм с такъв цикъл, бебе почнахме да правим на 16 ден и после всеки ден  Crazy Беше станало, след 2 седмици имах положителен тест. За да отчете тестът си трябват 14 дни, така че явно в първите дни - 16, 17, 18 ден сме го направили бебето. (21 юли - първото бебеправене - 6 август - + тест). Не знам точно кога ми е била овулацията - не съм се сещала да следя. Чист късмет е проработил при нас.
Успех и късмет!

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 10:56 от Еовин

# 4
Благодаря ти много! Аз знам, че на този свят всичко е възможно, просто някак си не ми се вярва да е станало. Факт е, че ми закъснява (било то и с един ден), но все си мисля, че ще ми дойде и за това толкова се чудя дали да си купувам тест.

# 5
  • Ямбол
Досега да си беше купила тест.

# 6
След работа отивам да си купя и утре сутринта ще го направя, защото четох, че трябвало сутрин с първата урина. Благодаря ви за мненията Simple Smile

# 7
Здравейте на всички !!! Нова съм и за това предварително се извинявам ако въпросът ми не е по темата!
На 12 Май ми беше последния цикъл на 6 Юни получих зацапване помислих че ми идва цикъла даже се изненадах, че толкова рано!Гърдите започнаха да ми се напрягат и станаха по болезнени два дена усетих леко придърпване ниско долу и болки в кръста .... Изчаках малко да мине време и на 10 Юни си направих тест  EFP  положителен! Въпреки ,че едната чертичка беше по бледа но си я имаше и си се виждаше добре ,но аз докато не ида на лекар да ми потвърди не вярвам  Grinning ! На 18 Юни реших да не чакам повече и да ида на преглед ,но ме върнаха понеже било твърде рано и най вероятно  нямало да се види нищо ! И сега се измъчвам дали наистина съм бременна и защо ме върнаха как така било рано ?

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 10:22 от Mimozaaaa

# 8
Пусни си кръвен...аз отидах на 1 седмица от закъснението и си се видя всичко.Но кръвния не лъже, най-добре си направи Simple Smile Успех

# 9
Лекаря ми каза да изчакам още една седмица и да дойда да ме види тогава !  Но може и кръвен да си пусна Благодаря ти !!!   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт