Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 326
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
А дадох 25 лв. за снимката, в лабораторията, която се намира точно срещу кабинета на д-р Владиславова на ул. Васил Левски, под Детска поликлиника.

# 226
Здравейте!
Искам да споделя нещо. Детето ми е в 1- ви клас и съответно няма бележник. Поискаха от у-щето само "ученическа лична карта". Днес отивам в една книжарница да купя и оттам ми казват, че ги продават само в комплект с бележника. Купих ги аз и двете за 0.85 лв.Когато се прибрах, видях че на бележника има посочена цена 0.30лв, а на картата - 0.05 лв. Та въпроса ми е - могат ли да ме задължават да ги купувам заедно, и имат ли право да ги продават на по-висока от обявената цена?...

# 227
Здравейте!
Искам да споделя нещо. Детето ми е в 1- ви клас и съответно няма бележник. Поискаха от у-щето само "ученическа лична карта". Днес отивам в една книжарница да купя и оттам ми казват, че ги продават само в комплект с бележника. Купих ги аз и двете за 0.85 лв.Когато се прибрах, видях че на бележника има посочена цена 0.30лв, а на картата - 0.05 лв. Та въпроса ми е - могат ли да ме задължават да ги купувам заедно, и имат ли право да ги продават на по-висока от обявената цена?...

Теб са те прецакали-аз ги взех двете за 0.60лв  Mr. Green
Също забелязах цената на гърбовете им и попитах-толкова била-0.60лв; виж за НАП не се бях сетила да им звънна...или пък КЗП..(но не пазя кас. бел....ако ти случайно я пазиш-сигнализирай Peace)

Да се допълня-след като двете имат отделни цени, не би следвало да задължават клиента да ги купува в к-т!!!!

# 228
На мен изобщо не ми издадоха касова бележка, но в бързината не обърнах внимание тогава !

# 229
имат право да ги продават на цени, различни от отпечатаните на гърба.
имат право да ги продават и само като комплект, ако желаят.
имат право и да ги подаряват - в моя случай, направихме сметка от над 25 лв  итези двете бяха подарък.
мисля, че имат право да продават дори нещата, на които изрично пише, че са безплатни в системата на народната просвета, защото когато са в книжарницата - те вече не са в системата на народната просвета. на нас ни се наложи да си купим повторно учебна тетрадка, платих си я и така.

# 230
  • Стара Загора
А дадох 25 лв. за снимката, в лабораторията, която се намира точно срещу кабинета на д-р Владиславова на ул. Васил Левски, под Детска поликлиника.

правихме снимката на същото място , но бяха две и качени на диск , панорамна и профилна

# 231
имат право да ги продават на цени, различни от отпечатаните на гърба.
имат право да ги продават и само като комплект, ако желаят.
имат право и да ги подаряват - в моя случай, направихме сметка от над 25 лв  итези двете бяха подарък.
мисля, че имат право да продават дори нещата, на които изрично пише, че са безплатни в системата на народната просвета, защото когато са в книжарницата - те вече не са в системата на народната просвета. на нас ни се наложи да си купим повторно учебна тетрадка, платих си я и така.

Нищо от това не е вярно!
Току що говорих с КЗП (имат горещ телефон)-нямат право да продават на цена различна от коричната;
нямат право да ги продават в к-т, след като имат отделни цени!Т.е. да те задължат да купиш и двете!

# 232
  • Ст. Загора
Здравейте,
моля за информация относно заплащане на детегледачка за времето от 8 до 17 от понеделник до петък, без празници и с годишен отпуск 20 дни. Детето ще бъде на 10 месеца. Задълженията ще са свързани само с него, бдз никаква домакинска работа.
Предварително благодаря   bouquet

# 233
  • В къщурката на хълма на феите
Каприкорн ако са включени и легални осигуровки - 20лв. на ден чисто .. в общи линии около тази сума се въртят поне от приятели и познати, които използват детегледачки, това ми е инфото на мен ..

# 234
  • Ст. Загора
Mecani, благодаря ти за бързото инфо  bouquet

# 235
MTV, както и предположих - прецакали са ме! Не съм им за стотинките, ама ме е яд че ме правят на глупак!  
Всъщност, има ли смисъл да подам сигнал, след като нямам доказателства?...

# 236
Всъщност, има ли смисъл да подам сигнал, след като нямам доказателства?...
според мен има основателно съмнение, ако не за друго, то поне, че не издават касов бон, което си е укриване на доходи Twisted Evil

# 237
  • Стара Загора
Разбира се, че има смисъл. Винаги има.
А ако искате да сте сигурна най-добре утре отиде пак и купете същото нещо, но с касова бележка. И кажете къде е това място, да знаем да не ходим там. То вярно, че сега им е сезона, но леко прекаляват някои.

# 238
Въпросната книжарница се намира срещу бебешките магазини до Райфайзенбанк, до Централна поща. Там са 2 книжарници, аз говоря за тази, която е до един магазин за бельо.

# 239
яя вижте, вижте .. - цък тук

Общи условия

Активация на акаунт