Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 222
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
Джелато кой я постави тая диагноза?

# 691
Кога ще отварят джъмбо някой знае ли?

# 692
На мен ми казаха 15.11.

# 693
Със сигурност ще е преди празниците - такъв гювеч изтърва ли се .. то в тоя магазин няма да може човек да се размине поне месец докато всичко живо огледа и си купи нещичко .. аз със сигурност ще пропусна навалицата Simple Smile

# 694
Някой знае ли къде най-евтино разширяват сребърни пръстени?

# 695
  • на село
Здравейте ,

Има ли мами ,които вземат храна от частната кухня Туити ? Нещо напоследък да ви се струва ,че се влоши качеството на храната ? Ще се радвам на мнения и от ползващите другата частна /държавна кухня ?
Чудя се дали да пробвам друг вариант ? newsm78

# 696
Аз вземам от държавната ДК и съм доволна .. моя човек отказва само постните манджи, че имат елда вътре и са малко по-груби .. всичко останало се хапва с апетит /пу-пу-пу/ .. понеделник постно, от сряда до петък преобладаващо дават телешко, редуват една седмица пиле и една седмица пуешко във вторник , всеки петък риба .. вкусна е храната, само дето зависи кой я готви - понякога е малко безсолна, но не е нещо фрапиращо ..

# 697
Ние 3 год. бяхме на държавната, ама вече не ни дават купони че сме големички Laughing.

# 698
Чувам слухове, че държавната ползвали много долни продукти - от тия с растителни мазнини. Някой има ли инфо?

# 699
Моя приятелка работи там и когато я попитах, каза че продуктите са качествени и има контрол ..

# 700
Здравейте! Знаете ли къде в Стара Загора правят коледни фотосесии? Благодаря!

# 701
В общи линии навсякъде ..

# 702
 Grinning искаше ми се конкретно ако някой може да ми каже страница, сайт или друго, за да погледна и да се ориентирам. От Казанлък съм.

# 703
JD що не отидеш при Йонко?! Той чудесно се справя .. иначе в нашия град лично мога да ти препоръчам Невена Цветкова и Фото Стоянович .. и двамата са много добри ..

# 704
Фото Стоянович, Дрийм Он и Калина Борисова. Това са моите препоръки- от личен опит  Hug

Общи условия

Активация на акаунт