Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 214
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте! Препоръчайте ми ЛЛ за възрастен,че моя реве за смяна. Желая да ми е що-годе близо, живея зад Харизма. Благодаря!

# 736
д-р Диамандиева, до баня пиперка ие кабинета (Граф Игнтиев 32В)

# 737
Здравейте знаете ли от къде мога да купя олекотена завивка 2/2.20 на сносна цена понеже гледах в нета и ми се видяха мн скъпи. Ако може някой да ме ориентира и за цени как вървят. Ако някой е купувал скоро или....

# 738
  • В къщурката на хълма на феите
Миналата година купувах от роксима дрийм 300гр 1.5х2.0 за 34лв. Помня, че разликата с 2х2.20 беше 7-8лв Peace

# 739
  • Стара Загора
+1 за роксима, цялото ни спално бельо е на тях.Олекотените ни много топлят.

# 740
Благодаря ви дами, ще посетя магазина , а за чаршафи можете ли да ми кажете магазин на достъпни цени, понеже като гледам в сайта на раксима дрийм са мн скъпи не са по моя джоб. Аз не искам луксозни или нещо кой знае какво най обикновени чаршафи

# 741
Чаршафи обикновено на някакви промоции купувам, иначе виж на пазара или има едно магазинче на алана /имат магазин и на Верея под спирката в уличката/ - там предлагат чудесни неща на добри цени Peace

# 742
Здравейте,
може ли някой случайно да ми препоръча място, рехабилитационен център или нещо подобно за успешно лечение на сколиоза при дете на 6г.

# 743
Здравейте,
може ли някой случайно да ми препоръча място, рехабилитационен център или нещо подобно за успешно лечение на сколиоза при дете на 6г.

Нашият син е със 2-ра степен Tired
Започнахме ЛФК при Мечкарова (работи със ЗК), а сега ще го водим в МБАЛ"Тракия"-д-р Гьонкова сформира групи именно за гр.изкривявания (обадете ѝ се, за да прегледа детето и да го включи).
Преди това ходихме в "Кинези 3"-изключително разочарована съм!  #2gunfire
При нашия син се оказа че има и плоскостъпие..не знам как е при вашето дете, но погледнете и крачетата за всеки случай  Peace
Процеса по лечение е с години...добре е да започне и плуване; йога/пилатес също са добър вариант Peace

# 744
В Тракия нямаше ли и плуване?! При нас заради ДЦП ни изпратиха там, но пък веднага след това ни забраниха след това всякаква рехабилитация, така че не успях да проверя нещата как се случват ..

# 745
Не съм чувала да имат басейн, но ще питам Peace
За сега чакам да открият градския..
Tired

# 746
Моля те, ако научиш нещо да споделиш тук, изключително благодарна ще съм ти bouquet

# 747
Моля те, ако научиш нещо да споделиш тук, изключително благодарна ще съм ти bouquet

Обезателно Peace, но чакам още да ни извикат за ЛФК-то там..

# 748
Повече ме интересува някакъв център, където ти осигуряват и престой, но благодаря все пак за предоставената информация.

# 749
Повече ме интересува някакъв център, където ти осигуряват и престой, но благодаря все пак за предоставената информация.

Престой..в смисъл дни-седмици ли? Rolling Eyes
Принципно сколиозата се лекува към/над 2години с ЛФК/плуване и пр...

Общи условия

Активация на акаунт