Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 232
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета!

Извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но имам нужда от съвет.

От гр. Сливен съм и имам дете на 5г.Преди една година по мое настояване и без видими причини и симптоми го заведохме на профилактичен преглед при очен лекар.Оказа се,че е имал проблем и съответно големи диоптри.След първоначалния шок се взехме в ръце и го заведохме в София в специализирана детска клиника.От там ни успокоиха,че всичко е поправимо и се израства с времето.Вече цяла година носи очила и за това време сме ходили няколко пъти до София.Искам да ми препоръчате добър очен лекар във вашия град,тъй като всяко ходене по-надалеч е обвързано със средства,отсъстване от работа,много път и чакане пред кабинета.Да не говорим,че записват часове за след два месеца напред,а самия преглед трае не повече от 10мин...От Сливенската група майки чувам добри отзиви за д-р Кроснева в  св"Лука",но все още се колебая.Благодаря ви предварително за отделеното време!

# 661
Здравейте момичета!

Извинявам се,че нахлувам в темичката ви,но имам нужда от съвет.

От гр. Сливен съм и имам дете на 5г.Преди една година по мое настояване и без видими причини и симптоми го заведохме на профилактичен преглед при очен лекар.Оказа се,че е имал проблем и съответно големи диоптри.След първоначалния шок се взехме в ръце и го заведохме в София в специализирана детска клиника.От там ни успокоиха,че всичко е поправимо и се израства с времето.Вече цяла година носи очила и за това време сме ходили няколко пъти до София.Искам да ми препоръчате добър очен лекар във вашия град,тъй като всяко ходене по-надалеч е обвързано със средства,отсъстване от работа,много път и чакане пред кабинета.Да не говорим,че записват часове за след два месеца напред,а самия преглед трае не повече от 10мин...От Сливенската група майки чувам добри отзиви за д-р Кроснева в  св"Лука",но все още се колебая.Благодаря ви предварително за отделеното време!

Аз също от дете съм с висок диоптър, и признавам само варненските офталмолози  Peace

# 662
  • Стара Загора
Единственият детски очен лекар в града е д-р Рускова на ул. Христо Ботев 30 - 0888649599

# 663
  • В къщурката на хълма на феите
Единственият детски очен лекар в града е д-р Рускова на ул. Христо Ботев 30 - 0888649599
колкото по-далеч от тази, тоооолкова по-добре ..

# 664
колкото по-далеч от тази, тоооолкова по-добре ..

Thinking И аз в последно време чета мн.негативни мнения за нея..
Личното ми впечатление: свърши си работата(обстойно) след лек скандал от моя страна, относно спазване на часовете.

# 665
Изкара племенницата ми полусляпа .. не виждала цветове и какво беше още, едното око за операция .. трима лекари след това се чудеха къде е видяла отклонение от нормата ..

# 666
някой може ли да ми каже къде се намира магазин па па?

# 667
В Сити център на пресечката на цар Калоян и Батенберг  Peace

# 668
  • Стара Загора
Здравейте интересува ме по колко плащате на чистачката на жилищен блок? /почистване на вход/

# 669
  • Стара Загора
Какъв е проблема на детето освен високия диоптър?
Ние ходим във Варна..доцент Контрова. Големият ми син има очила...имаше мързеливо око също така.
Кроснева....на времето ми предписа очила за късогледство а се оказа, че съм с астегматизъм и далекогледство. В следствие на което ретините ми блокираха и виждах как цветовете ми се стичат буквално. Беше ужасно...помислих, че ослепявам. Бърз преглед другаде и правилните очила...сега съм ок. Аз съм с малък диоптър по принцип.

# 670
Хера как лекувахте мързеливото око?

# 671
При моя син се оказа по-висок диоптър на едното око.С далекогледство е и +5.75 на ляво и +3.50 на дясно.Като е имало опасност да стане мързеливо лявото ако не е открито на време.За сега трябва да си носи очилата (стана цяла година).Проблема му се израства с годините и си мисля,че вече трябва да намалят диопъра на очилата.Ходим при доцент Чернодринска в София.Доволна съм от нея,но пък прегледа протича бързо тъй като на всеки 15мин има записани деца и то от  цяла България и с много по-сериозни проблеми,някои от тях за операции...и нас ни претупва още по-набързо.Просто за сега исках да ни е по-наблизо някой лекар и да му се обърне малко повече внимание.Кроснева май ще я отписвам...Благодаря за информацията.

# 672
Някой знае ли кога ще открият JUMBO?

# 673
Като го направят.

# 674
Мнения за д-р Цонева, аг?

Общи условия

Активация на акаунт