На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 798
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, здравейте, аз съм от майската тема. Искам да ви попитам къде водихте бебетата на ортопед? Може ли да препоръчате специалист в София? Мерси!

# 526
  • София
Момичета, здравейте, аз съм от майската тема. Искам да ви попитам къде водихте бебетата на ортопед? Може ли да препоръчате специалист в София? Мерси!

др Пиперов в 25то ДКЦ, Младост, преглежда по ЗК, с УЗ, не се записва час, с приоритет влизат бебета, работи всеки ден от 08:00 май.

Лина, да, май ще е утре, гледам че пише че сумата е изплатен  Peace

# 527
  • софия
Маце, утре ще ги изплатят.И моето майчинство е от 04.07.

# 528
Искам да попитам на какъв период сменяте залъгалките?
По принцип мисля, че трябва на около месец, но винаги трябва да се преглеждат и ако се наложи да се сменят по-рано. Понеже моето бебанче напоследък почти не иска залъгалка ще ги сменям на около месец и половина-два.

# 529
И мойто майчинство е от 04.07 , на ведомостта пише 02.07. Аз даже не очаквах мислех, че юнската и юлската част ще ми ги изплатят заедно на 4-ти.  

# 530
  • софия
Сега забелязах, че на Деница са и се появили 3-4 червени мънички пъпчици по срамните устни и около тях, от какво ли са?

# 531
  • София
Моят болничен за юни още не излиза в системата. Пфу, да излизаме вече в майчинство и да се свършва с тов дебнене!

Абе хора, то като ядат често се притесняваме, като ядат рядко също... Вики от няколко дни яде на 3 часа вкъщи, а навън и 4 може да си откара. Буди се и почва да приказва и да се смее, въобще не дава зор да яде:) Вчера се бях притеснила, че малко хапва, ама днеска добре си цоква, макар и рядко. Но от вчера пак почна да повръща с оригването, направо жялата съм мокра и мириша на вкиснато:( след всяко кърмене се къпя..
Снощи и на фонтан върна, както си играеше на шезлонга.

Да ви похваля сапуна за петна на ДМ. Првмахна петно от наакано. Ама сега омазах чисто новата си рокля за кърмене, на второто обличане и ще го пробвам пак. Мазах с Меглио, по съвет на свеки, но не се изпра.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 18:08 от Po3u

# 532
Аз не мога да разбера друго - всеки месец ми е различна сумата на среднодневното възнаграждение, дори и по един и същ болничен, пък заплатата ми не е променяна ... Някой знае ли защо така се получава?!  newsm78

# 533
  • софия
Vaseto, не мисля че трябва да е така.Моето среднодневно възнаграждение е еднакво от 45 дневния болничен насам.

# 534
  • Бургас
Моето е различно. За май е едно, за юни ще ми преведат по друго.

# 535
  • софия
Общата сума при мен е различна заради броя на работните дни.

# 536
И при мен среднодневното за различните месеци е различно и аз се чудя защо!?

Сега утрешното плащане ми е за юни месец, а декларацията при работодятеля ми е от 02.07. Не знам вие кое водите майчинство, но от 45-дневния в системата на НОИ ми ги водят майчинство и среднодневните суми варират с около 1 лв.

# 537
На мен юнския болнични ми го изплатиха вчера, сега останаха няколко дни от юли. А какво трябва да представя/попълня при работодателя сега? Пак трябва да търся декларации в нета, с мен индивидуално няма кой да се занимава от нашата фирма...
В нои ми казаха приложение 2 newsm78, намерих го в сайта, но какви други документи се попълват? Акта за раждане на детето дава ли се? Днес ще опитам да се свържа със счетоводството да питам, дано ме огрее..

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 08:56 от Anny_S

# 538
  • София
Пиши ми на лс мейла си, ще ти ги пусна. Една декларация и една молба

# 539
  • в ябълковата градина
Тези, които си взехте ерго раници, ползвате ли ги? Доволни ли сте?
http://roshavo.com/oc/%D0%9D%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%B … ta-standard-birds - тази дали може да се ползва от пред?

Общи условия

Активация на акаунт