На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 824
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Ми ние ще си се уговорим и само ще пише къде е и кога и които иска да идва

# 451
  • Бургас
Ако искате на 30.06 вторник в 11 ч. на Пантеона (в близост има и пейки на сянка). Ако ви устройва някой да пише във ФБ групата. Ще се радвам да се видим с повече бебчета Simple Smile

# 452
Аз не съм в групата във фейсбук и не съм разбрала. Възможно е да пътувам тия дни но ако съм си тук с удоволствие ще дойда.

# 453
  • Бургас
На мен ми е удобно

# 454
Привет и от нас! Hug
Абе мами, да ви питам...Как се справяте най-лесно със слагането на бебока в ерго раничката без чужда помощ? newsm78 И нашата пристигна, Ergobaby е. Много си я харесвам, но вече два опита правя и бебка реве през цялото време, докато се нагласим и се отказвам  Crazy Първо я сложи майка ми и аз помагах - стана, но на себе си още не съм открила най-лесния метод...

И друго да питам...Как протича прегледа при ортопеда с ехограф? Ако е така, както си представям, нашата девойка пак няма да е доволна. Дано да минава бързо поне.  Naughty

# 455
И друго да питам...Как протича прегледа при ортопеда с ехограф? Ако е така, както си представям, нашата девойка пак няма да е доволна. Дано да минава бързо поне.  Naughty

При прегледа на Деа, докторът и отвори памперса, за да има по-добър достъп до ставата, намаза малко с контактния гел и прегледът с ехографа мина много бързо.

# 456
  • София
И при нас при ортопеда, на ехографа го погледна за 1 мин, иначе останалият преглед беше може би 10-15 мин.

# 457
  • София
Привет и от нас! Hug
Абе мами, да ви питам...Как се справяте най-лесно със слагането на бебока в ерго раничката без чужда помощ?

Слагаш си първо частта на кръста и сядаш. Слагаш бебето върху краката си и първо едната презрамка, придържаш го и мяташ другата.) Дано успя да си го представиш:)

Поздрави от нас от Созопол!
Малката вчера беше герой, и по пътя, и на следобедния плаж.
Само че легнахме към 12 и става три пъти да яде, като сега в 8 беше едно гукане, едно хилене, сега пръцка и й се реве... Сетете се дали не ми се спи яко:)

# 458
  • в ябълковата градина
Рози, как е в Созопол? Има ли много хора? Как изкара бебето на плажа?

# 459
  • София
Има хора, за жалост:(
Слязохме до Смокиня вчера, ама към 5... На бара:) Вече беше леко облачно, даже облякох малката с дебела блуза. Събрахме се с компанията и откарахме до 8. Ама и ние сме от тия хора, които не ходят да се пекат, така че винаги търся бар, шезлонг, дебела сянка....Simple Smile

Днес обаче е облачно. Топло, но облачно. Дано не духа много:/

# 460
Да похваля нашия татко - снощи ги оставих двамата за по-дълго и оцелаха. Аз на служебно събиране бях и имаше инструкции ако има нещо да звънят. ММ каза, че 1 час след като съм тръгнала Нико надал вой, вика с нищо не мога да го успокоя. Явно му се е спяло на дедето, ама баща му като не може да го приспи... после размразявал кърма, хранили се и като се прибрах след 5 часа моя човек спеше блаженоо, а аз щях да се пръсна, че малко изцедих, хем и попълних запаса в камерата Simple Smile. Нахранихме се в 1 часа и всичко по стару му.

# 461
И ние тръгваме към Несебър утре към обяд и се прибираме в понеделник.  Whistling Днес уж го дават, че по черноморието времето е най-хубаво, дано и в бъдещите дни да е така. Почвам да стягам багаж след малко, че сефте ще ми е за две деца и 100% ще забравя нещо ... ooooh!
ММ пък отиде за риба с преспиване, та ще го видя чак утре преди да тръгнем ... колкото да си извади дрехи.  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 18:12 от Vaseto29

# 462
Здравейте.Другата седмица записах час за ортопед и ще питам,но дотогава да питам и тук-дребното сяда в шезлонга,от полулегнало положение се надига и сяда,задържа се доста,не няколко секунди.Дали може да си навреди нещо на гръбнака,знам ли.Случва се поне по веднъж на ден,даже избягвам да я слагам там.Бутам я да се облегне и пак напъва.Ще стане на 3 месеца след няколко дена.

# 463
  • София
Привет Simple Smile май всички са пи морето вече, та успях бързо да ви изчета. Ние бягме за една седмица при мама и вече сме вкъщи. Пак направихме драма с неакането. Пет дни този път, а правя масажи на коремчето и колело с крачетата на всяко преобуване. Вече не знам какво да го правя, сега пак трети ден не е акал. Дано оплакването тук помогне.

Ludetina, не мисля че е проблем това, че сама се набира и присяда, проблем е ако остава така подпряна.

# 464
И аз да се оплача,та дано помогне - малкият се зарази от батко си и от баща си с хрема и вече втори ден е с гадна хрема. Това запушено носле не знам какво да го правя вече. Тези промивки с физиологичен разтвор  и дърпане на сополи,ако изобщо успеят да го отпушат, са с много краткотраен ефект. След 15 минути пак е пълен. Някой ползвал ли е Виброцил за такова малко бебе, че една приятелка каза,че тяхната педи го изписала на бебето й,което е на 2 месец и дми като нас?

Общи условия

Активация на акаунт