На планина или море - юнско лято ни зове, априлски бебета 2015 тема 2

• 35 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Маце, появява се, с баткото така беше.

# 646
  • София
Ти имаш ли я вече? Че нали беше ден след мене? Уфф са не са омазали нещо пак, че още май месец дадох декларацията

# 647
  • Бургас
Появява се. Ще ти пише после и кога ще имаш превод. Имаше май срок и за тази декларация,ама не си го спомням.

# 648
  • софия
Не, нямам още ама с баткото ми излизаше в подадени и изплатени.

# 649
Giada - нашият шезлонг е от ОЛХ за 20 лв. Ако знаех че толкова ще го ползваме нов щях да му купя. Като го взех го изпрах, то се сваля целия плат, защото той реално лежи на плата  и в момента е почти като в хамак и си минах със спирт металните части.

И аз много се чудех дали ще се появи в сайта им, ама викам да не бързам още, че реално моят почва от 02.07.

Е, времето не е за излизане и се възвърна активността тук!

# 650
  • София
Аа щом при теб го няма значи е ок.  Wink аз писах де до работа.

Велини да. Wink аз да се похваля нали все ви разправях как ще тренирам със Синди Крафорд New dimension, свалих си я сега, качих на една флашка и я пуснах на тв-то. Доволна съм. Тя я е заснела като бебчето и е било на три месеца. Разделена е на няколко части, като първата част е само 10 мин, и е супер раздвижващо, всичко ае прави поеатпно. Има и упражнения как се правят коремни преси с диастаза. Кефи ме че е направена от майка за майки.Пробвайте я, сега за горещия обяд е идеална.  Wink

# 651
Привет от нас- днес бяхме на ваксини- Ира плака малко при слагането, псоле бързо се успокои и заспа в таксито- засега няма температура, дано мине леко.
Навън наистина е ад, вчера за 1 път се организирахме да идем рано в парка (в 9) и седяхме до 11- е пак си беше ад на връщане Sad

Ира си е направила такъв режим- спи по цял ден- будна е само по час м/у храненията. Но пък вечер се приспиваме до 1 Sad Опитвам да променя ама май само моя график си променям - тя си спи. Някаква идея какво да правя или няма оправия? Като заспи към 1 откарва сутрин до 7-8 - вече дори не я будя за ядене, без нощно сме. През деня през 2-3 часа, различно.

Уфф аз все забравям да я оставям по корем, иначе през деня прекарва времето, в което не спи на шезлонга- занимава се там с играчките, гука им. Кога да започна да я слагам на активна гимнастика?

# 652
  • софия
Аз пък да се оплача, преди няколко дни смених каучуковите биберони със силиконови(с такива силиконови бяха шишетата като се роди) и моята бебка отказва АМ , се дохранваме.И аз сега се чудя от бибероните ли е, млякото ли вече не харесва или кърмата и стига?Утре ще купя пак каучукови.Пробвах да се цедя нищо не излиза, тя пък няма признаци да е гладна.

# 653
Пепино е от най-младите в групата и още няма хабер да се обръща, както и на активната гимнастика нула внимание обръща.
А, Антошката като е от най-старите, че се е скъсал ...  hahaha
Маце, излизат тук, тук и тук, но чак като започнат да ги обработват от НОИ! Моята декларация /от 30-ти/ още не е излязла, въпреки че е подадена в понеделник. Peace

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 19:00 от Vaseto29

# 654
Аз пък да се оплача, преди няколко дни смених каучуковите биберони със силиконови(с такива силиконови бяха шишетата като се роди) и моята бебка отказва АМ , се дохранваме.И аз сега се чудя от бибероните ли е, млякото ли вече не харесва или кърмата и стига?Утре ще купя пак каучукови.Пробвах да се цедя нищо не излиза, тя пък няма признаци да е гладна.
И ние не искаме силиконови,не яде от тях.

# 655
  • софия
Първите бяха силиконови, после смених с каучукови и сега пак силиконови.Мислех ,че няма да и се отрази, утре ще разбера дали е от бибероните или не.

# 656
  • София
Пепино е от най-младите в групата и още няма хабер да се обръща, както и на активната гимнастика нула внимание обръща.
А, Антошката като е от най-старите, че се е скъсал ...  hahaha
Маце, излизат тук, тук и тук, но чак като започнат да ги обработват от НОИ! Моята декларация /от 30-ти/ още не е излязла, въпреки че е подадена в понеделник. Peace

Никъде не излиза, хммм щом и твоята я няма... ама ще гона мацката,по принцип са много точни ама да ги видим

# 657
  • София
Освен и аз да се оплача, че Вики за пръв път не е акала цял ден... Дори сутрешното мега надрискване изпусна:(
Майка й с разстройство, нашата със запек...:-/
А, точно го написах и се изака

Сладоледче - може са съм слънчасала плюс някой летен вирус. ВЗех си пробиотика, парацетамол и се надявам да не е нищо сериозно и утре да съм по-добре.
Само ме е страх да не предам нещо на малката:( Лл не каза да има опасност...

# 658
Рози аз така бях с едно разстройство, малкия още месец нямаше, ама ЛЛ каза, че през кърмата нямалко проблем, не можел да се заради, дори щял имунитет чрез нея да добие!

# 659
Сладоледче - може са съм слънчасала плюс някой летен вирус. ВЗех си пробиотика, парацетамол и се надявам да не е нищо сериозно и утре да съм по-добре.
Само ме е страх да не предам нещо на малката:( Лл не каза да има опасност...
За нея е по-добре да я кърмиш в момента, защото ако е летен вирус, и предаваш антитела срещу него и е по-малко вероятно да го лепне и тя. Важи за почти всички болести това... Тъй като имунната им система още не е много зряла, природата го е измислила да аутсорсне някакви неща към майката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт