За хората с увреждания, дискриминацията и други неща

• 13 834
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Полина, със сигурност можеш да се научиш да приготвяш някои прости ястия, така дори ще отмениш вашите. Все пак те работят, нали. Леща, грах с месо, печени бутчета с ориз, миш-маш - това са само няколко лесни за приготвяне неща, които няма да те изморят.

Освен това можеш да бършеш прах, да простираш, да сгъваш дрехи..абе всякакви домакински дейности, които не предполагат вдигане на тежко.

Ох, сега прочетох последните ти постове  Rolling Eyes I rest my case.

# 106
Полина, със сигурност можеш да се научиш да приготвяш някои прости ястия, така дори ще отмениш вашите. Все пак те работят, нали. Леща, грах с месо, печени бутчета с ориз, миш-маш - това са само няколко лесни за приготвяне неща, които няма да те изморят.

Освен това можеш да бършеш прах, да простираш, да сгъваш дрехи..абе всякакви домакински дейности, които не предполагат вдигане на тежко.

Ох, сега прочетох последните ти постове  Rolling Eyes I rest my case.

Лесни ястия ли каза? Shocked Тия неща ми звучат като математическа формула или висш пилотаж. Мога само да си прачя чай и айс кафе, да си притоплям млако и толкова. опитвала съм да пържа или варя яйца - ами не ме бива и туй то. от мен готвачка не става.

Прах бърша веднъж годишно в библиотеката ми, преди коледните празници. подреждам, оправям и после пак ми разхвърлят (мама и племенницата ми). ровят като къртици за дадена книга, вместо да е питат кое къде е. Confused Да простирам не мога, въжето е по - високо от мен, живея на втория етаж.  Да сгъвам дрехи опитвам - ама ми се получава грозно. Несръчна съм и тва е. Rolling Eyes Confused

# 107
  • Телиш/Плевен
Полина, на тия години като не ти е дошъл акъла, никога няма да дойде. Ти сама не искаш да се вземеш в ръце и да направиш нещо с живота си. Все оправдания за всичко. Никой не ти е виновен. За подигравки, че не се гримираш, малко се съмнявам. Аз се гримирам само по поводи (а поводите са изключително редки), а никой не ми се е подигравал. Ей го на - и мъж успях да излъжа, че да направи семейство с мен. Ти просто търсиш оправдания за всичко, ама иначе искаш да живееш нормално. Е, как да стане?! Ако сама не си го направиш, няма кой да ти го направи.
Успех с намирането на мъж, съгласен да те издържа и да ти слугува. Whistling

# 108
Полина, ако е толкова сериозно противопоказно вършенето на домакинска работа, ако лекарите изрично са го казали, ще те разберем. Но някак оставяш впечатление по-скоро за друго: че домакинството е недостойно за теб, че си родена да си интелектуалка, че спиш до късно, че мъжът трябва да се грижи за бита изцяло. Това излиза от постовете ти. Затова хората те приканват да промениш мисленето си, защото, признай си, досега не си спечелила много от него, не се чувстваш добре. Значи трябва да промениш нещо.

# 109
Хайде да повторя- спри да пишеш от името на хората с увреждания. Не им прави тази мечешка услуга.

# 110
  • Sofia
Кого се опитваш да убедиш? И главното, защо?
Хм, Полина, правиш много, много лоша реклама на хората с увреждания. Сред тях има огромен брой хора, които заслужават нашето внимание, усилия, любов. Те не мрънкат, а дават всичко от себе си. Не се поставяй в една категория с тях. Обиждаш ги. Обиден е фактът да имат нещо общо с подобно неадекватно хленцало. Домакинската работа не била за теб. Второ, трето и пето не било за теб. Права си- нищо не е за теб. Направи услуга на хората с увреждания- не пиши от тяхно име или просто се гръмни и спри да замърсяваш пейзажа.
Съгласна съм с горния пост, без последните думи с гръмването де!  Peace

# 111
Полина, ти какво можеш да дадеш/предложиш/направиш на Принца? За какво си му?

# 112
  • Телиш/Плевен
Лесни ястия ли каза? Shocked Тия неща ми звучат като математическа формула или висш пилотаж. Мога само да си прачя чай и айс кафе, да си притоплям млако и толкова. опитвала съм да пържа или варя яйца - ами не ме бива и туй то. от мен готвачка не става.

Прах бърша веднъж годишно в библиотеката ми, преди коледните празници. подреждам, оправям и после пак ми разхвърлят (мама и племенницата ми). ровят като къртици за дадена книга, вместо да е питат кое къде е. Confused Да простирам не мога, въжето е по - високо от мен, живея на втория етаж.  Да сгъвам дрехи опитвам - ама ми се получава грозно. Несръчна съм и тва е. Rolling Eyes Confused
Тоя пост ме върна 10 години назад във времето...
Леле, да не мръднеш поне крачка напред за 10 години... Изгубена кауза. Stop

# 113
  • София
Хайде да повторя- спри да пишеш от името на хората с увреждания. Не им прави тази мечешка услуга.

Познавам двама души с увреждания, завършихме заедно СУ. Страхотно оправни, нахъсани хора, всички им се възхищавахме, преподавателите също.

# 114
Полина, ако е толкова сериозно противопоказно вършенето на домакинска работа, ако лекарите изрично са го казали, ще те разберем. Но някак оставяш впечатление по-скоро за друго: че домакинството е недостойно за теб, че си родена да си интелектуалка, че спиш до късно, че мъжът трябва да се грижи за бита изцяло. Това излиза от постовете ти. Затова хората те приканват да промениш мисленето си, защото, признай си, досега не си спечелила много от него, не се чувстваш добре. Значи трябва да промениш нещо.

Не домакинската работа, а физическата - да вдигам тежко, да работя на високо, прашно, студено или горещо място.  Казвам, че домакинстването не ми се отдава, дадох примери. просто не съм родена за готвачка, а наистина за интелектуалка. Blush Crazy Flutter ми кво да направя, така ми е съдбата.

И не съм казала, че домакинстването е недостойно. Naughty а че не е за мен.

# 115
Тя иска да е украшение, понеже не й се получава, мрази всички мацки, които стават И за това.

# 116
Ама ти си неописуемо нагла  #Crazy
 И какво предлагаш ти на един мъж, който трябва да ти готви, да глади, да бърше прах+ да ходи на работа, за да те издържа...а, да и секс да прави с теб...Та какво предлагаш ти насреща?
 Казваш, че не си хубава, космата си, зверски мързелива, поспалива, мрънкаща, разсеяна, несръчна...е, за чий някой да си обеси такъв воденичен камък на врата доброволно???

# 117

Ами да го обичам истински, да го подкрепям, да му бъда добра приятелка.......не мисля, че е маловажно. Thinking Rolling Eyes

# 118
просто не съм родена за готвачка, а наистина за интелектуалка. Blush Crazy Flutter ми кво да направя, така ми е съдбата.

И не съм казала, че домакинстването е недостойно. Naughty а че не е за мен.
Интелектуалка? Seriously? Я си премери температурата! ОК, разбрахме, че за нищо не ставаш, няма нужда да ни убеждаваш допънително. И да се потретя- твоето нагло съществуване е плюнка върху хората с увреждания.

# 119
Тя иска да е украшение, понеже не й се получава, мрази всички мацки, които стават И за това.

Не ги мразя. Мразя само комплексарките, дето ми се правят на велики, ама са такива само на думи.

Общи условия

Активация на акаунт