Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 604
  • 498
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Илина! Извинявам се, че не отразих по-рано думите ти към мен. Благодаря ти и ще се радвам да ти помогна с нещо.
  Съвети не мога да давам - просто, хората сме различни и различно преживяваме болката.
     Знам обаче, че винаги помага да чуеш, как други са преминали през подобни гадости и живеят. Не ги е затрила пустата зависимост (любов?)
 Иска ми се повече неща да ти напиша, но ми трябва и повече време, за да ги формулирам.
    Голям пич си. Не се давай! Аз няма да те гушкам Wink Прегръщам те.

# 406
Не съм чела останалите мнения,само поста на жената.Не се отчайвай ще се върне,тя на 24 той на 43,скоро ще и омръзне да си играе с чичо и пак ще ти дойде на вратата,както преди 7 години.Лошо е за теб не опитай се да не страдаш,той като може ти не можеш ли.По думите ти разбирам,че си финансово стабилна и привлекателна жена,той като може да излиза с няква пикла,ти също можеш да си хванеш някои 25-30 годишен напомпан пикльо.Ей така,за да му покажеш,че и ти не си за изхвърляне.

Ако това е живот! Да показваш нещо на някой, който вече е другаде...клуб "Отчаяни съпруги"

# 407
И аз те прегръщам Trill, като имаш време пиши, харесва ми как мислиш.

# 408
Мъжа ти ще се "наиграе" и ще се върне. Но след някоя и друга годинка пак ще минете през това. Такива като него след 60 се кротват.

Няма ли нещо, с което да си намериш среда, в която да ти е малко по-добре. Клуб, група, хоби? На танци като салса например би ли ходила? Създава се настроение, а ти имаш нужда от това.

Въобще не мисли, че не ставаш като жена. Просто мъжа ти е такъв - като се влюби и егоистично поема надето го веее вятъра. Която и каквато де е няма да се спре. Вярвам, че си страхотна жена! Многоми се иска да се появят около теб ухажори и да поемеш път далеко от тоя хаймана.

# 409
Мъжа ти ще се "наиграе" и ще се върне. Но след някоя и друга годинка пак ще минете през това. Такива като него след 60 се кротват.

А нужно ли е една жена да се унижава и да приема такъв мъж се чудя аз?

Авторката е много добра и умна и се надявам, че като се успокои и анализира цялата ситуация, ще вземе правилното решение за нея. Да за нея, защото трябва да мисли и за себе си малко.

# 410
Ами работата е там, че той е такъв, но и тя е такава каквато е. Тя смята, че това е НЕЙНИЯ мъж, харесва си го и е зависима от него емоционално. Ако бе починал щеше да остане сама и с мисълта, че загубила любовта на живота си. Сега е забегнал по чуждо и макар да е ядосана и наранена си го чака. Предполагам, че го усеща като своя половинка. Нека тя да каже така ли е и ще се радвам ако при нея нещата не са точно така.

За съжаление имам доста познати в това положение  Rolling Eyes Успяват да се откъснат от порочния кръг само ако срещнат друг мъж, който да ги накара да се почувстват сигурни и обгърнати с внимание. А то не е лесно, защото те нямат очи за друг мъж освен за своя си.   

# 411
Две неща мога да кажа за жени на които мъжете им изневеряват и си ги прибират - мазохисти са + липса на самочувствие.

Да се обича и да се чака някъв, който те е зарязал заради друго е безумие.

# 412
Разведох се, при това с малки деца и си намерих свободен мъж. Не ми се е наложило да развалям семейства.  Thinking Чудо ще да е.  Twisted Evil Как според теб съм си намерила партньор?
Късметлийка Simple Smile Жените около мен, 29-34 твърдят че са сами защото нямало мъже
Наистина няма. Останали са само п*тки и мамини синчета.
Две - три неща изисквам безусловно от мъжа да мен, за другите изисквания съм склонна на компромиси. Основното ми такова е голям препъни - камък.

Интересни са ми мъжките мнения по темата.
Скоба, шапка ти свалям за отношението ти към детето ти. Бивш съпруг има, бивш баща  - не.

# 413
Разведох се, при това с малки деца и си намерих свободен мъж. Не ми се е наложило да развалям семейства.  Thinking Чудо ще да е.  Twisted Evil Как според теб съм си намерила партньор?
Късметлийка Simple Smile Жените около мен, 29-34 твърдят че са сами защото нямало мъже
Наистина няма. Останали са само п*тки и мамини синчета.
Две - три неща изисквам безусловно от мъжа да мен, за другите изисквания съм склонна на компромиси. Основното ми такова е голям препъни - камък.

Интересни са ми мъжките мнения по темата.
Скоба, шапка ти свалям за отношението ти към детето ти. Бивш съпруг има, бивш баща  - не.

Добро утро Бързоходке Simple Smile
Като жена, обясни ми моля те що е то п*тка и мамино синче според вас. Не се заяждам, питам, защото гледам са си нормални мъже, какво не успяват да предложат на дамите?
Интересни са ми и твоите изисквания към мъжете. Толкова ли са невъзможни?

# 414
П* тка са мъже паниращи се при проблем, колебаещи се, не знаят какво искат, нямамт мнение - "както решиш ти, скъпа", плащащи данък обществено мнение (последния случай ми беше такъв).
За мамините синчета мама е най - важна, тя е номер 1. Мама се слуша за всичко.

# 415
  • София

Мили мами, какъвто си направите синът, такъв ще ви го ползва снахата. Wink Форумът е бг-мама, струва си мамите тук да се замислят над това.

# 416
  • София
Оле и моят предишният беше такъв, все аз трябваше да решавам къде да ходим и какво да правим. Иначе финансово се грижеше за мене, но само толкова, така че не, мерси!!! Сегашният няма нищо общо с него  Wink

# 417

Мили мами, какъвто си направите синът, такъв ще ви го ползва снахата. Wink Форумът е бг-мама, струва си мамите тук да се замислят над това.
То сигурно щото татито няма никакъв принос във възпитанието на синковеца, особено на тема "Употреба и взаимоотношения с жени". Rolling Eyes

# 418
Отказвам някоя мама като не си е свършила работата навреме, аз да й я върша. Ако искам да гледам мъж, ще си го родя.

# 419
То сигурно щото татито няма никакъв принос във възпитанието на синковеца, особено на тема "Употреба и взаимоотношения с жени". Rolling Eyes
Да и щото самият мъж не търпи никакво личностно развитие през годините. Майките били виновни и толкова.  Rolling Eyes

Къде сте ги намирали такива мъже наистина не знам. Дори не се сещам да познавам такъв, какво остава връзка да сме имали.

Общи условия

Активация на акаунт