Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 795
  • 498
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Popule, моето мнение не е закон Божи  и едва ли е валидно за всички изневеряващи и напускащи жените си мъже.    Simple Smile
Но в голямата си част тези, които с лека ръка зарязват жена си и детето/децата си, са от породата, описана в поста ми.Изключения винаги има, но те само потвърждават правилото.    Peace

Момент. Stop Аз никъде не казах, че мъжът зарязва. Точно обратното казвам - жената трябва да зареже мъжът веднага, щом разбере, че й изневерява (прочети ми постът с разбиране Peace). Важно уточнение е това - дано ти и други жени да го разберете. Wink
А моят пост, с който написа, че не си съгласна, е точно за мъжете, които зарязват жените си заради друга.   Laughing  
А кой кого трябва да зарязва е друга тема.Нея не съм коментирала никъде.
Явно нищо не си разбрала.
Разбрала съм това, което ми трябва.А то е, че в темата един мъж напуска жена си заради друга жена.И аз лаишки, се опитвам да правя характеров профил на мъжете, които зарязват жените и децата си заради друга жена.
Това е.Никъде не съм коментирала при изневяра кой кого трябва да зарязва, защото просто не е обект на темата.

А ти кого, защо и как зарязваш, изобщо не е тема нито на тази тема, нито на мои постове.    Laughing

# 166
От друга страна не е много редно да съдим строго всички изневеряващи.
При всеки има различни причини, а любовта не е нещо вечно. Хората се променят, изстиват и т.н.
Човека е залитнал, влюбил се е - хубаво.
Само не одобрявам на такива да се прощава и да се прибират обратно.

# 167
  • София
Зарязвам Twisted Evil : grozna duma momicheta...horata prosto se razdelqt

Lubovnitzta i saprugata stanali priqtelki? Za6to ne, nali haresvat ednakvi nesta...t.e majove? Joy

Никак даже не е грозна. "Зарязвам" е една много хубава дума, която изразява чувствата на наранен човек от изневярата на някой, на когото е имал доверие. Някои ще кажат, че е слаба дума. Аз я намирам за отлична. Зарязвам ти мъжа си, който ми е изневерил с теб, да си го дундуркаш (това метафорично казано). Обаче имай предвид, че ако е изневерил на мен, ще изневери и на теб.   bouquet Вълкът козината си мени...но нрава - не. Naughty Да си го знаеш предварително, да не кажеш, че не си предупредена. Peace

Скрит текст:
Popule, моето мнение не е закон Божи  и едва ли е валидно за всички изневеряващи и напускащи жените си мъже.    Simple Smile
Но в голямата си част тези, които с лека ръка зарязват жена си и детето/децата си, са от породата, описана в поста ми.Изключения винаги има, но те само потвърждават правилото.    Peace

Момент. Stop Аз никъде не казах, че мъжът зарязва. Точно обратното казвам - жената трябва да зареже мъжът веднага, щом разбере, че й изневерява (прочети ми постът с разбиране Peace). Важно уточнение е това - дано ти и други жени да го разберете. Wink
А моят пост, с който написа, че не си съгласна, е точно за мъжете, които зарязват жените си заради друга.   Laughing  
А кой кого трябва да зарязва е друга тема.Нея не съм коментирала никъде.
Явно нищо не си разбрала.
Разбрала съм това, което ми трябва.А то е, че в темата един мъж напуска жена си заради друга жена.И аз лаишки, се опитвам да правя характеров профил на мъжете, които зарязват жените и децата си заради друга жена.
Това е.Никъде не съм коментирала при изневяра кой кого трябва да зарязва, защото просто не е обект на темата.

А ти кого, защо и как зарязваш, изобщо не е тема нито на тази тема, нито на мои постове.    Laughing

Темата не е за него (мъжът във връзката), темата е за нея - авторката. А авторката трябва да зареже изневерникът. Това е, толкова е просто. Не би трябвало изобщо да я вълнува защо, с коя и как й е изневерил. Фактът, че й е изневерил и тя е разбрала е достатъчен, за да го зареже ВЕДНАГА! Ето това ти не разбра. Тя няма нужда да се прави на жертва на зарязване, има нужда да се вземе в ръце и да си продължи животът без него. Така постъпват силните жени. А слабите да си дундуркат изневерниците, да им се молят и да ги чакат да се върнат обратно...до следващата изневяра, когато пак всичко ще се повтори.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:25 от Popule

# 168
Зарязвам Twisted Evil : grozna duma momicheta...horata prosto se razdelqt

Lubovnitzta i saprugata stanali priqtelki? Za6to ne, nali haresvat ednakvi nesta...t.e majove? Joy

Защо са станали казах, че не знам подробности. Не съм я питала.

# 169
A сега за парцала...Никой не е парцал! Как решихте, че едно 20 годишно момиче, което се е увлякло е парцал. Aми тя е още дете. Моля излъганите съпруги да не скачат! И аз съм била лъгана. Само че с ММ бяхме по на 27, а изгората на 37 ! A сега де?

И мъжат на авторката не е парцал. Затова и тя е тъжна, затова си го иска...

Но станалото, станало: Важното е сега всички да запазят достойнство и да продължат. Схемата е проста: Aко съпругата манипулира (организира семейни вечери или измисля драми с децата), новата жена ще отмъщава, а за мъжа ...не знам какво ще прави...Детето ше гледа, ще страда и после ще реши да се възползва от ситуацията ...И вече всички ще са парцали, или ще се дъpжат като такива. И тук идва развръзката: т.е разводът. Той освобождава, всеки продължава и никой не е парцал...освен ако не пожелае да бъде.

П.С Aвторке, разбирам че ти е трудно, но дали ситуацията ще се изроди, или ще се разделите с достойнсво зависи от теб.

# 170
  • София
A сега за парцала...Никой не е парцал! Как решихте, че едно 20 годишно момиче, което се е увлякло е парцал. Aми тя е още дете. Моля излъганите съпруги да не скачат! И аз съм била лъгана. Само че с ММ бяхме по на 27, а изгората на 37 ! A сега де?

И мъжат на авторката не е парцал. Затова и тя е тъжна, затова си го иска...

Но станалото, станало: Важното е сега всички да запазят достойнство и да продължат. Схемата е проста: Aко съпругата манипулира (организира семейни вечери или измисля драми с децата), новата жена ще отмъщава, а за мъжа ...не знам какво ще прави...Детето ше гледа, ще страда и после ще реши да се възползва от ситуацията ...И вече всички ще са парцали, или ще се дъpжат като такива. И тук идва развръзката: т.е разводът. Той освобождава, всеки продължава и никой не е парцал...освен ако не пожелае да бъде.

П.С Aвторке, разбирам че ти е трудно, но дали ситуацията ще се изроди, или ще се разделите с достойнсво зависи от теб.

Съгласна съм с този пост. Peace

Човек трябва да живее живота си с достойнство. А не да се моли за любов. Любовта или я има, или я няма. Важното е партньорите да държат един на друг. Ако си изневеряват, да го правят така, че другият да не разбере. Така пазят както своето, така и достойнството на партньора си. Не че е нещо, ама и много жени изневеряват. Mr. Green Ако се стигне до там, че изневярата да бъде разкрита независимо по какви причини, връзката между двамата партньори трябва да приключи и всеки да си търси щастието другаде.

# 171
Добре, де корегирам се : приемам думата "зарязвам" и акта приемам.

Като се замисля на 27 години тои ми изневери и аз веднага...ама веднага, sashtata седмица го зарязах, изгоних, изритах и т.е, И го мразех през следваshtите 20 години Днес вече не го мразя. Все пак тои остава единственият мъж, които  успя да ми направи дете...и даже ми го остави да си го отглежам (днес се фука с дъщеря си, ама и за това вече не ме е яд)

И да уточня: не харесвам думата зарязване, но одобрявам акта ...няма друг начин, просто няма....другото е илюзия

# 172
Popule , последвай собствения си съвет и първо ЧЕТИ, преди да бързаш да пишеш.    Laughing
Как точно авторката да зареже неверника, като той ВЕЧЕ я е изпреварил??Т.е., зарязал я е?
Да го повика обратно, та да има шанса да му бие тя шута?   Laughing
В случая, "мачът вече е свирен".Неверника така или иначе си е тръгнал.
А аз, потретвам, САМО направих лаишки профил на мъже, които с лека ръка си стягат куфарчето и хукват след любовниците.И забравят дори, че са имали деца.Разбираш ли, на мъжете, които зарязват жените и децата си.НЕ на жените, НЕ  на любовниците, а на мъжете.
Ако и сега не схванеш, сори, по-ясно от това не знам как да го напиша.     Laughing

# 173
Как да го зареже като той вече си е тръ гнал?

Ето как, в три стъпки:

1. Край на семейните вечери (е много се възмущавам от такова лицемерие!)
2.Развод: честна подялба на имуществото, взема каквото и се полага без изнудване
3 Не се интересува от неговия живот: Дали новата го манипулира, дали го бие или с целувките си (и с други неща ) го кара да хвърчи в облаците...не и влиза в работата...Тя няма време за това, защото е заета със собствения си живот (дете, работа, книги, фитнес ...а може би и финтес инструктор!)

Ето така се зарязва мъж, който вече те е напуснал

# 174
  • Другата България
Точно така е. Peace

# 175
  • София
Popule , последвай собствения си съвет и първо ЧЕТИ, преди да бързаш да пишеш.    Laughing
Как точно авторката да зареже неверника, като той ВЕЧЕ я е изпреварил??Т.е., зарязал я е?
Да го повика обратно, та да има шанса да му бие тя шута?   Laughing
В случая, "мачът вече е свирен".Неверника така или иначе си е тръгнал.
А аз, потретвам, САМО направих лаишки профил на мъже, които с лека ръка си стягат куфарчето и хукват след любовниците.И забравят дори, че са имали деца.Разбираш ли, на мъжете, които зарязват жените и децата си.НЕ на жените, НЕ  на любовниците, а на мъжете.
Ако и сега не схванеш, сори, по-ясно от това не знам как да го напиша.     Laughing

Не е необходимо да обявяваш на мегданя, че зарязваш някого. Думите нищо не значат. Делата, делата гледайте. Един човек може да ти се кълне, че те обича, а делата му да говорят друго. Може да ти каже, че те зарязва, а да ти виси на врата цял живот. Разбери, да зарежеш някого означава сам, в себе си човек да знае, че си тръгва и ясно да го покаже на другият. Просто затваряш вратата и толкова. Затова писах назад, важно е да си в мир със себе си. Казваш си, че го зарязваш и точка. Прекратяваш, баста, край - и ясно показваш на другия това свое решение, а не като авторката, която го кани на вечери у дома си и тайничко се надява той да се върне?! newsm78

# 176
Здравейте отново, виждам, че много сте се задълбочили по въпроса акта на зарязването, който не ми се струва много съществен. По понеже стана въпрос, а и много критики отнесох на темата за семейните вечери, ще кажа, че колкото и странно да ви прозвучи, за мен те вероятно са част от процеса на зарязването. И също така, уважаема Лисамар, подчертавам, че никого не манипулирам с тях. Аз, като всички хора,  имам своите пороци, но манипулациите определено не са сред тях. Що се отнася до съперницата, имай предвид, че я познавам доста добре, била ми е  служител повече от година. Без да навлизам в подробности, защото тази особа ме отвращава дълбоко, имай моите уверения, че става въпрос за стопроцентова мизерница, която освен да изкрънка от някого пари, няма други стремежи в живота. Сигурно и затова често ми е жал за съпруга ми и не се държа толкова хард с него, колкото трябва. Пиша всичко това не от злоба, а защото ми е противно някой да се върти като чакал около хората /и то, които са му помагали много/ и при първа възможност, да се нахвърли върху тях, за да оглозга проблемите им.         

# 177
Е, това вече не го разбирам! Shocked
Да те е жал?! Crazy
Що бе? Той изнасилен ли е? Отвлечен ли е? Crazy
Най-доброволно е решил да бъде с нея, нали?

# 178
Само дето скоро ще е прелъстен и изоставен.  Laughing

# 179
Само дето скоро ще е прелъстен и изоставен.  Laughing
По-скоро ми се струва, че ще е захванат и недовършен.

Общи условия

Активация на акаунт