Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 775
  • 498
  •   1
Отговори
# 225
Жената на 23 няма да иска да се обвърже с мъж на 43, това ти го казвам от опит, Scooba. Mr. Green Mr. Green
Не се заблуждавай, че жените на 23 са се засилили да раждат деца на мъже, които може да са им бащи. Sunglasses
Ще се забавлява с него и ще си намери по-млад.
А той ще иска да се прибере при жена си, не защото драпа за нея, а защото младата вече не го иска. Grinning

Много точно. Как пък една млада жена ще се обвърже с мъж, който скоро ще стане дядка и ще гушне букета много преди нея.
И какво тя примерно с дете и остава млада вдовица. Пропилян живот.
Хората трябва да се женят с приблизително еднаква възраст.
Абе с възрастни мъже не си заслужава, освен ако още ги бива и то не за дълго.

# 226
И докато е платежоспособен. Sunglasses

# 227
Жената на 23 няма да иска да се обвърже с мъж на 43, това ти го казвам от опит, Scooba. Mr. Green Mr. Green
Не се заблуждавай, че жените на 23 са се засилили да раждат деца на мъже, които може да са им бащи. Sunglasses
Ще се забавлява с него и ще си намери по-млад.
А той ще иска да се прибере при жена си, не защото драпа за нея, а защото младата вече не го иска. Grinning

Грам не се заблуждавам. Изключение са финансово красивите мъже, и над 50 да са искат да йм раждат дете, то е ясно защо.
Аз не разбирам мъжете които се връщат при жена си но явно са много като ви чета.
Тя кат си намери по-млад и той ще си намери нова, все пак всяка 23-годишна няма да е все на 23 Simple Smile И по някое време почва да мрънка за деца и семейство, УЖАСА НА ВСЕКИ МЪЖ. Докато този мъж иска само да се забавлява. Но не и да се върне при жена си.

# 228
мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.
Joy Joy Joy
Доста си далеч от истината.

# 229
мъж който може да си позволи 23-годишна няма как да е смачкан и комплексиран, иначе 23-годишната няма да го отмъкне защото на нея комплексиран не й трябва.
Joy Joy Joy

Дай да чуем твоята истина тогава...
Защо й е на 23-годишната комплексиран че и дърт мъж?
Ок, в този случай за да направи мръсно на съпругата защото се познават.
Но във всички останали случаи мъжо е над 40 и винаги с млада любовница. До 30. Щото след 30 просто не е млада

# 230
  • София
Мъжко мнение - остави го да се нахойка. Докато не му писне младата няма да го върнеш. В твоя полза е че младите много бързо омръзват и се прибираме при добре познатото. Кротваме се за известно време и пак при младото.
И накрая - мерака умира последен Simple Smile

Айде бре, да го оставела била да се нахойка? Че защо? Да може после да й се довлече немил-недраг да се напуха в кухнята и да захърка?  hahaha Толкова много други мъже (и размери) има на този свят...заслужава си човек да опита нещо различно, особено ако е бил в дълга връзка.

# 231
Joy Joy Joy

Защо? Thinking

Scooba, ами къде да ходи?
Връща се, защото му е сигурно в къщи.
Аз се чудя на жените им, които ги приемат. Crazy
Мъжете ми е ясно защо се връщат. Wink

# 232
Joy Joy Joy

Дай да чуем твоята истина тогава...
Защо й е на 23-годишната комплексиран че и дърт мъж?
Ако говориш за млади тупалки, съм съгласна.
Ама разни провинциални девойчета, за които и София е лукс... Стига им старчо да ги гледка със заплатката, че да си седят на д-то.

# 233
Мъжко мнение - остави го да се нахойка. Докато не му писне младата няма да го върнеш. В твоя полза е че младите много бързо омръзват и се прибираме при добре познатото. Кротваме се за известно време и пак при младото.
И накрая - мерака умира последен Simple Smile

Айде бре, да го оставела била да се нахойка? Че защо? Да може после да й се довлече немил -недраг да се напуха в кухнята и да захърка?  hahaha Толкова много други мъже (и размери) има на този свят...заслужава си човек да опита нещо различно, особено ако е бил в дълга връзка.

Природа Popule, природа. Все едно да ме питаш защо хойкам. Ми де да знам. Работя много, искам да разпусна. Да не говорим че след дълга връзка вече не ме влече тази жена.
Предимството на любовницата е че можеш да се видиш с нея когато поискаш докато при жена си щеш не щеш се прибираш. Ако не се прибереш звъни, досажда, вдига скандали.
Ето тази вечер не ми се ходи никъде, телефона изключен, искам да си пия вино и да не ми се мотае никоя пред очите
Кат има толко много мъже що има теми кат тази дето се иска конкретен мъж? Щото мъже има ма свестни няма. Или по-скоро свестни според вашите разбирания. Според нашите си сме свестни Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:53 от Анонимен

# 234
Аз не разбирам мъжете които се връщат при жена си но явно са много като ви чета.
Ами нали искат някой да им сготви, да ги изпере и да ги дундурка. Пък и като почне да не му става и да омалее в кревата, какво ще прави...
Кат има толко много мъже що има теми кат тази дето се иска конкретен мъж? Щото мъже има ма свестни няма. Или по-скоро свестни според вашите разбирания. Според нашите си сме свестни Simple Smile
Свестни сте, само докато нямате деца. После просто не ви се пораства.

# 235
Ами нали искат някой да им сготви, да ги изпере и да ги дундурка. Пък и като почне да не му става и да омалее в кревата, какво ще прави...
Свестни сте, само докато нямате деца. После просто не ви се пораства.

Не съм съгласен. Веднага ще обясня защо: бившата любовница правеше най-невероятната мусака. Но е бивша защото омръзна, натяква и иска да живее у нас. ЗАЕДНО - е те тая дума толко да я ненавиждам. Айде яденето не ми е проблем че имам ресторант. Но и 2 приятелки, просто приятелки които никога не са ми отказали да сготвят и изчистят без преспиване.
Кат вече не ми става ще му мисля, малката засега не се оплаква. То кат не го вдигаш вече ни младата ни старата ще го вдигнат ни ще те гледат, еле пък ако си съгрешил и после те е прибрала Simple Smile

Да, мен малките деца ме плашат. Много са сладки и много ми се радват че съм на техния акъл но това не е за мен. Виж след 12 нещата се променят

# 236
  • В мечтите
....по тази логика горепосочената на Господина...значи да я караме на любовници,но колко време...по колко часа,ако може да ни просвети,защото да не вземат да се появят чувства и ...да "започнем" да се дундуркаме  отново,като в типичната брачна ситуация...Любовник,любовница...ама до колко време..дни,години Rolling Eyes..нали по едно време отново  влизаме в рамката на една клиширана връзка и си знаем..бенките по..бузките  Mr. Green..Та въпросът ми е докога я караме на резерви,докато се появат децата...чуствата,това ли е клишето и вечно "мрънкащата" жена??

# 237
....по тази логика горепосочената на Господина...значи да я караме на любовници,но колко време...по колко часа,ако може да ни просвети,защото да не вземат да се появят чувства и ...да "започнем" да се дундуркаме  отново,като в типичната брачна ситуация...Любовник,любовница...ама до колко време..дни,години Rolling Eyes..нали по едно време отново  влизаме в рамката на една клиширана връзка и си знаем..бенките по..бузките  Mr. Green..Та въпросът ми е докога я караме на резерви,докато се появат децата...чуствата,това ли е клишето и вечно "мрънкащата" жена??

За вас не знам Belloslava, аз споделям мнението си от мъжка гледна точка, кое ме устройва. Но да се виждаш всеки ден с любовницата (от мъжка гледна точка) е тъпо, то си е връзка а тя не е любовница а приятелка или съпруга. И се губи тръпката на любовницата.
Колко време? Ми не знам, аз ако можех щях да си карам така от 20 след казармата та до след 50.

Проблема е че и любовницата с годините се превръща в мрънкаща жена Simple Smile И се появява нова любовница, която поне в началото не мрънка и се задоволява с малко

# 238
  • София
Природа Popule, природа. Все едно да ме питаш защо хойкам. Ми де да знам. Работя много, искам да разпусна. Да не говорим че след дълга връзка вече не ме влече тази жена.
Предимството на любовницата е че можеш да се видиш с нея когато поискаш докато при жена си щеш не щеш се прибираш. Ако не се прибереш звъни, досажда, вдига скандали.
Ето тази вечер не ми се ходи никъде, телефона изключен, искам да си пия вино и да не ми се мотае никоя пред очите

Скуба, защо си мислиш, че жените нямаме нужда да разпускаме? Имаме, обаче в този живот има едно нещо, което се нарича ОТГОВОРНОСТ. Когато си създал дете, когато имаш сериозна връзка, носиш отговорност за това семейство, което е ТВОЕТО семейство. Ти си го създал, с твоя ум и уй. Та така, затова се тръшкат жените, защото виждат, че някои, не казвам, че всички са такива, но някои мъже са безотговорни. Виждат това и разбират, че са се доверили на човек, който ги е предал. Това се опитвам да ти обясня, ама ти не вдяваш.

Смяташ, че вместо дебелия ми 40 плюс мъж няма да се наслаждавам повече на младо момче ли? Нали се сещаш, че ако една жена има кинти, може да си позволи младо ярешко. В този смисъл, няма разлика между мъжете и жените. Разликата е само в това, че мъжете вярват, че младата мацка наистина ги обича, а ние, жените, си даваме ясната сметка, че младия пич е с нас заради парите ни. Wink

Бившият ми наистина е смятал, че младото парче е залетяло по него. Ох, ще почина от смях направо... Joy Е, видя се колко е залетяло...дванадесет години по късно искам да ти кажа, че ако му щракна с пръсти, веднага ще дотича. Ама няма да стане, защото мястото му вече е заето, а и да не беше, никога нямаше да го приема обратно, след като съм го зарязала веднъж. Sunglasses

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 21:16 от Popule

# 239

Скуба, защо си мислиш, че жените нямаме нужда да разпускаме? Имаме, обаче в този живот има едно нещо, което се нарича ОТГОВОРНОСТ. Когато си създал дете, когато имаш сериозна връзка, носиш отговорност за това семейство, което е ТВОЕТО семейство. Ти си го създал, с твоя ум и уй. Та така, затова се тръшкат жените, защото виждат, че някои, не казвам, че всички са такива, но някои мъже са безотговорни. Виждат това и разбират, че са се доверили на човек, който ги е предал. Това се опитвам да ти обясня, ама ти не вдяваш.

Смяташ, че вместо дебелия ми 40 плюс мъж няма да се наслаждавам повече на младо момче? Нали се сещаш, че ако една жена има кинти, може да си позволи младо ярешко. В този смисъл, няма разлика между мъжете и жените. Разликата е само в това, че мъжете вярват, че младата мацка наистина ги обича, а ние, жените, си даваме ясната сметка, че младия пич е с нас заради парите ни. Wink

Бившият ми наистина е смятал, че младото парче е залетяло по него. Ох, ще почина от смях направо... Joy Е, видя се колко е залетяло...дванадесет години по късно искам да ти кажа, че ако му щракна с пръсти, веднага ще дотича. Ама няма да стане, защото мястото му вече е заето, а и да не беше, никога нямаше да го приема обратно, след като съм го зарязала веднъж. Sunglasses

Мила Popule, жената също е човек и иска да разпусне, напълно разбираемо. Според мен проблема е че жената във връзка отдава всичко на нея и детето. Мъжа остава на заден план. Бившата любовница казваше ,,тъпо е да спираш секса на мъжа си защото секс има навсякъде. Защо реват че е отишъл при друга?,,

Дали съпругата или любовницата, и двете не са с нас щото сме много красиви или ни обичат. Изобщо не се заблуждавам. При тези условия нека вземем по-младата

Общи условия

Активация на акаунт