Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~128

• 23 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • Плевен / София
Момичета, като са толкова възпитани, уважителни към родителите, защо все подслушват зад вратите, Дефне при първа възможност си показа отново рогата, а Якуп "закопа" фирмата, за да докаже, че Кахраман не е по добър.....отново ще кажа.....жалко за белите коси на Зия....бей никога няма вече да напиша след името му....не заслужава.....това, което направи на Кахраман и най големия враг не му го е причинил.....Топрак се е върнал от оня свят, а него го е нямало...Дефне се пожертвала за децата.....откога да си "майка" е жертва.....стига, че пак подпалих....Кахраман го крепи да е жив единствено спомена за преживяното с Елиф, а те и това искат да му отнемат....язък.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сиси,Деси.....какво мислите за анкетата....

# 736
Деси

Цитат
защото не сваляйки халката, за мен показа, че не смята брака си с Елиф за приключен....а защо не "отряза" че не може да се ожени.....още се чудя.... пита се Гости.
За да послуша баща си по комшийски табиет...което е глупаво за мен, но за тях това е добро възпитание и уважение.

+ newsm10
И за мен е глупаво без възражение или обсъждане на въпроса да се подчинява сляпо....
Трябва да има диалог и да се стигне до консенсус.....

Сиси  Hug

# 737
Из интернет пространството…  Joy Joy Joy Joy Joy

"Като две капки бозЪ "   Mr. Green

# 738
# 739
  • Плевен / София
Чакам с нетърпение да започнат да излизат кирливите ризи на Дефне и исие.....Зия бей да види , че Елиф е жива и да видим тогава ще има ли очи да я погледне или ще се "гътне" от срам......искам бавно да се пече в срам, че я е "погребал"....тази, която го дари с внук и наследник...не Дефне, която прави всичко за своя изгода и нагло излъга във вестника......дали някога ще си получи заслуженото......надявам се "бог забавя, но не забравя....."

Общи условия

Активация на акаунт