Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~128

• 23 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Гости моля се на всички светии да ни отърват от Максут  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Двама маниаци не мога да издържа и във втори сезон  Naughty Naughty Naughty Naughty

Диди ще видим как ще се гледат - може  като котараци  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес една мама ми каза, че Метин Чекмез - Зия бей ще участва в летен сериал. А понякога летните сериали продължават през целия сезон....

Дали Зия бей ще се оттегли - няма да понесе банкрута, или по други причини....Дано да си вземе и Къймет  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 16:00 от MAMA-AN

# 706
Привет Ани ,Гости,Ели ,Злати , Диди, Деси…и последната да затвори вратата... Hug Joy
/извинявам се ако съм пропуснала някого  Blush
Не съм виждала Нерви в темичката дано е добре  Peace
Малко хумор….
Баба Яга е набрала сила,
бързо пали автомобила,
ще напусне тя конака,
след запивка,
на четири крака !

Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 16:31 от trendafilka

# 707
  • Плевен / София
Тио Party накара ме да се усмихна.....
ако искате можем да си спретнем и друга анкета....кой от героите от първи сезон .....ще липсва през втория..... Thinking няма да броим тези, които вече "изчезнаха" Naughty нали трябва да имаме занимавка за почивката....да не ни е скучно.... Joy Joy Joy
може да си напишем и сценарии за първия епизод след почивката и ще видим до колко сме познали......други идеи искате ли.... Rolling Eyes

# 708
Тио  Hug
Дали ще има автомобил за баба Яга   car003 Нали конфискуваха тези на Йорукхан....ама тя нали е богата - ще си купи....Може и на Кахраман да купи..... Thinking

За Нерви - видях, че беше писала в другата тема за Съдбата...Снощи би трябвало да е на кино - КПА....Дано да е добре  Hug Ама да мине да я видим и да се успокоим....

Гости - аз съм за всякакви анкети, защото няма да спра да мисля за Съдбата и през лятната ваканция на актьорите....
В следващата тема може да направим анкета  във връзка с финала на сезона - ама да формулираме заедно въпроса и възможните отговори....
Че анкетата, която аз направих, се оказа провал - не познахме....

# 709
Гости  Hug  Ани   Hug
Много добра идея !
Всички много се вълнуваме от ставащото в "Съдбата" и наистина можем да направим не една анкета !
Аз съм "за" !  Peace

# 710
Гости  Hug  Ани   Hug
Много добра идея !
Всички много се вълнуваме от ставащото в "Съдбата" и наистина можем да направим не една анкета !
Аз съм "за" !  Peace

Предлагам един много обикновен въпрос, от който всички се вълнуваме  -

Ще се срещнат ли Елиф и Кахраман.....

# 711
  • Керодиспансера
Здравейте, момичета  Hug  Hug   Hug
Нещо се забавлявате със нови сценарии  Joy Joy Joy
Не я мислете Дафа- на нея кола няма да и трябва  Naughty те ще я закарат със  служебна с решетки  Mr. Green
А Кахраман като неин съпруг ще и наследи парите,  и къщата и ще ги харчат с кеф заедно с Елиф  Joy Joy Joy Joy
А другите да си заминават на село да берат нарове - за повече не им достига акъла, особено на Якуп и "умната" му женичка  Mr. Green

# 712
Ани , ами ще се срещнат но кога ,там е въпроса ?
Лично смятам ,че в последния епизод на сезона ще се видят /иска ми се / !
Аз пък имам следното предложение ,по време на ваканцията всяка от нас да направи сценарий за 2 ри сезон . Знам ,че фантазиите ни нямат граница и можем да си измисляме на воля  Peace

Ели Joy Joy Joy
Харесва ми идеята ,ще направя и колажче… Joy

# 713
  • Плевен / София
Тио  Hug
Дали ще има автомобил за баба Яга   car003 Нали конфискуваха тези на Йорукхан....ама тя нали е богата - ще си купи....Може и на Кахраман да купи..... Thinking

За Нерви - видях, че беше писала в другата тема за Съдбата...Снощи би трябвало да е на кино - КПА....Дано да е добре  Hug Ама да мине да я видим и да се успокоим....

Гости - аз съм за всякакви анкети, защото няма да спра да мисля за Съдбата и през лятната ваканция на актьорите....
В следващата тема може да направим анкета  във връзка с финала на сезона - ама да формулираме заедно въпроса и възможните отговори....
Че анкетата, която аз направих, се оказа провал - не познахме....

Ани, анкета на която аз отговорих , че Кахраман няма да свали халката....мисля, че беше верен и повечето отговори бяха за него....

# 714
Тио в следващия 34 епизод ще се срещнат ли...Във финалния епизод за сезона....

Ели - точно така й се пада - тя зад решетките, а Кахраман няма да й пипне парите - и те са отровни сигурно.....

За колекцията на Нерви  Hug

Хайде пишете, че да пускам новата тема.....

# 715

Ани, анкета на която аз отговорих , че Кахраман няма да свали халката....мисля, че беше верен и повечето отговори бяха за него....

Да права си - Кахраман не свали халката на Елиф  Peace

Наистина, че познахме....Ози сигурно е чел нашата тема и е решил затова да не сваля халката.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Защото подтекста на въпроса беше "ще се ожени ли за Дафа" - Ози разреши въпроса като Соломон  Party Party Party Party Party Не свали халката на Елиф, но се ожени за Дафа

# 716
Ани, според мен има два варианта:'' Ще се срещнат ли Елиф и Кахраман в края на финалния епизод?'' или ''Ще се срещнат ли Елиф и Кахраман във финалния епизод(или 34еп.)!'' Peace

Нерви е добре!Пише в темата на КПА! Peace

# 717

Бойрум ! "Бързи-смели-сръчни" !  Joy Joy Joy Joy Joy

# 718
Да Злати трябва да напишем конкретно, за да няма двусмислие.....
И съответно възможните отговори.....

- Да, ще се срещнат;
- Не, няма да се срещнат;
- Елиф ще види Кахраман и ще избяга, за да не се срещнат;
- Максут ще попречи двамата да се срещнат;
- Не, няма да се срещнат, но Кахраман ще види Елиф, че е жива;

Друго не ми идва на ума за сега......

Бойрум ! "Бързи-смели-сръчни" !  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Супер  newsm74 newsm74 newsm74

# 719

Бойрум ! "Бързи-смели-сръчни" !  Joy Joy Joy Joy Joy

По идея на   Ели    Wink