"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
За деврем СабинаHug Нема нов трей на КПА.  Sad Въртят 1 и 2.  Mr. Green

# 106
  • В Града на липите
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78 И Туба май има?  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе ще излезе, че са издули шкембета и двамата.

Малко късно се Фключвам, обаче сори. Това не е вЛъзглавница, а раницата на Йо. Просто си я носи отпред, за да му е по-удобно да си бърника из нея. Кеф ти жи си ем, кеф ти слънчеви очила, кеф ти мокри кърпички, курасани, евра... вода, това онова. Не може да се шматка из Рим, без тия съществени и важни за туриста неща. При условие, че и Ел е тръгнала с ръцете в жобовете.
Който е ходил, е наясно.  Grinning

п.п. за деврем Селфиета:
Скрит текст:
залагам четири бири, два чийзкейка, и три ягодови дайкирита, че хулигана ви е жив  Grinning

# 107
ГилЕм праз! На комисаря зърната.  Wink И какви дънки отдолу и бодита молим ви сЪ!  Naughty Нали четохме как го правят в Холивуд?  Sunglasses Прашки в телесен цвят.  Flutter ТБ в такива прашки е добре, но съм загинала да видя ЕА с такова аутфитче.  Blush Wink  tooth

Селфи, зАбрави за такива атрибути у турско. В американските гледаме доста разголени и горещи сцени. Тук под юрганчето по дънки, а нагоре едно голо рамо. Толкоз. И за толкова - глоби. Ще ти се да го видиш комисарио по трико, ама и под твърдия цип достатъчно виждаш, галиба.  Mr. Green

# 108
за деврем Селфиета:
Скрит текст:
залагам четири бири, два чийзкейка, и три ягодови дайкирита, че хулигана ви е жив  Grinning

За деврем Хрисиета:  Wink Hug
Скрит текст:
Герек йок.  Naughty Още веднага след шокиращите трейове почнаха едни съмнения, а по-късно доклади от разни разузнавания, че Хулиганът е жив.  Grinning СуперБат е безсмъртен!  Heart Eyes Шимди гледаме ала бала напъните на СЦ да приключат подобаващо любимото си чедо КД.  Wink

Ще ти се да го видиш комисарио по трико, ама и под твърдия цип достатъчно виждаш, галиба.  Mr. Green

А бе ще ми се дибидюс,  Embarassed ама йоооооооок!  Sad

# 109
Девремки,аз понеже тъпо и упорито съм захванала преповтора та да питам тези римски сценки в кой болюм бяха?

# 110
Сабина, да уточним детайлите Naughty
В тантеленото еве - студеното, едни неща ще се вирнат, но други - изобщо няма да мръднат, че може да се наложи и да се търсят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес четох в един руски форум предположение за нещото, което Йомер иска да не стига до Ел.
Значи теорията е следната:
Ел е бременна с близнаци. В резултат на раняването губи единия близнак. Това им предположение е в контекста на всемогъщата турска медицина. Peace tooth tooth

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 22:47 от kyty

# 111
  • В Града на липите
За деврем Хрисиета:  Wink Hug
Скрит текст:
Герек йок.  Naughty Още веднага след шокиращите трейове почнаха едни съмнения, а по-късно доклади от разни разузнавания, че Хулиганът е жив.  Grinning СуперБат е безсмъртен!  Heart Eyes Шимди гледаме ала бала напъните на СЦ да приключат подобаващо любимото си чедо КД.  Wink

Скрит текст:
Може  Peace Аз единственото, което видях е една надгробна плоча и май някой да реве. Не съм чула нито чела, каквото и да е Grinning Просто ми се видя супер подозрително, ако някой ще умира, да предупреждават за това в трей. Че къде е моля ви се изненадата  Crossing Arms  Grinning

# 112
Кити,това с близнаците и с един загубен близнак май вече СЦ го проиграха в Хулигана newsm78Сега ако вземат да го повторят и при нас ще ги призная за най-тепегьоз жени. Sick

# 113
Кити,това с близнаците и с един загубен близнак май вече СЦ го проиграха в Хулигана newsm78Сега ако вземат да го повторят и при нас ще ги призная за най-тепегьоз жени. Sick

Вели, аз тоз Хулиган не съм го гледала, така че СЦ е редно да разчитат на такива зрители като мен Mr. Green Mr. Green Но пък доволно се посмях на тази теория Mr. Green. Просто си припомних "Д-р Хаус" - там ни показваха такива неща Peace

# 114
И аз не го гледам,ама чета туй онуй,информирам се.

# 115

Тук Йо с интерес разглежда коженото боди на Ел Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy По-добре е акцентирано на първвата снимка  smile3521 tooth

# 116
Ами, така и така ме трият, поне да знам ,защо Joy

Това е дубльорката. Peace smile3556
Дубльорката ,ама друг път hahaha JoyКат я гледам ква е „всеотдайна„,пък кат знам ,що за морал демонстрират ,що холдинги ошетват с бурките  -невидимки newsm78

# 117
  • Burgas, Bulgaria
Хъши Hug, Вели Hug, Звезди Hug, Ринка Hug, Сабина Hug, Кити Hug, Дива Hug, Хриси Hug, Фентъзи Hug, Майче Hug, Нервич Hug, Пепелче Hug, Димони Hug, Злати Hug, Детелинко Hug, Линка Hug, Нианта Hug, Боби Hug, Благодаря ви много за хубавите пожелания, девремки!  love001

Чета сега тук за някакви метли и не мога да повярвам newsm09. Значи, като чуя за метла в нашата тема и се сещам веднага за Баба Яга afwitch. Ми то само една такава може да вилнее тук. И що пъk точно Звезди ще нарочи newsm78. Колажите и снимките, които поства, са едни такива хубавки, емоционални, възвеличаващи любовта, абе изобщо, в крак с всеобщото настроение  loveuuu. Откога пък любовта пречи на някого? Алла, алла, що за маняци има... ooooh!

Пък, девремки, туй за Лъзглавницата насреди Рим, хич, ама хич не ми се верва. Туй, издутото нещо, ще да е зрителна измама Naughty. А дали имаше вятър по това време? Може и той да ни е изиграл лоша шега. hahaha

# 118
А дали имаше вятър по това време? Може и той да ни е изиграл лоша шега. hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 119

Хубаво си , пишем и се смеем, ама ,,Биг Брадър,, ни следи, да не се окажем на 1 стр. newsm78
Нищо, че са кадри от сериала, нищо ,че тези кадри ги има интернрнет пространството.
За себе си ,знам, че ще бъда , пометена, не се съмнавам в това.

Общи условия

Активация на акаунт