"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Деврем, да ви кажа тия кадри сладоледените, бяха по времето на големите санкции от СЕМ. След това май отново олАбиха дисциплината. Еле у кревата кога си хортуваха, ръцете и надвамата ошариха навсякъде. И накрая Елиф си метна крака върху Йомерко.  Mr. Green Само не ме карайте пак да ви вадя стоп кадри, че ме мързи.  Grinning

# 91
# 92

За да са раздалечени частите под шкембетата, деврем.  Wink

Joy Joy Joy Бита кауза!.... Мисия невъзможна! Joy Joy Joy

Я сложи две възглавнички, да видиш, като се допрат, как ще наклонят телата нагоре за целувка.

Амчи те си се целуваха без затруднения Mr. Green

Ама с възглавници. hahaha

# 93
# 94
Деврем, да ви кажа тия кадри сладоледените, бяха по времето на големите санкции от СЕМ. След това май отново олАбиха дисциплината. Еле у кревата кога си хортуваха, ръцете и надвамата ошариха навсякъде. И накрая Елиф си метна крака върху Йомерко.  Mr. Green Само не ме карайте пак да ви вадя стоп кадри, че ме мързи.  Grinning

Аз такова нещо с премятане на крак не съм видяла. Йомерко си бе кръстосал краката. Кооолко трябва да заметне Елиф, а пък аз да не видя? newsm78

Тук на Елиф колко фусти са наслагали. Party

# 95

Коляното на Елиф е ДО кръстосаните крака на Омер. Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Ей, деврем, не се даваш и това е.  Grinning И сам войнът е сам  newsm78, пардон, ..... е войн.  Mr. Green
Даже за твое успокоение ще вметна, че под чаршафите най-вероятно и двамата са с дънки.  Mr. Green
Обаче Елиф май е без блуза и без сутиен.  newsm78 И Йомер определено е без сутиен, защото му се виждат зърната.  Mr. Green

# 96

Коляното на Елиф е ДО кръстосаните крака на Омер. Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy

Ей, деврем, не се даваш и това е.  Grinning И сам войнът е сам  newsm78, пардон, ..... е войн.  Mr. Green
Даже за твое успокоение ще вметна, че под чаршафите най-вероятно и двамата са с дънки.  Mr. Green

И то зимни дънки. Peace Съжалявам, че Нервакова не ги е сгащила на такъв сет - всичко щеще да обясни нагледно, как се снима за балъци като нас. Hug

Но как хубаво играе влюбен. Hug

Слагам го соло, за да спи спокойно Анонимен. Wink

# 97
# 98

.....  Как му видя зърната? С бинокъл ли? Shocked Елиф е с боди. Дори може да са го докарали с телесен цвят. Joy .....

Joy Joy Joy Joy Joy

Да, Елиф е с кожено боди. А на Йомерко зърната Звезди ще ги пусне, че тя ме отменя тая вечер в стоп-кадрите.  Mr. Green

И ти да снимаш в това Тантелено еве, от студ всичко ще се навири. Нали са снимали и през прозорците. Joy

Ще има пак гуш.

Аз изчезвам и се превръщам в Изаура. Трябва да изгладя няколко ризи. Sick

# 99
  • Сливен
                Здравейте, Девреми! Hug

Ринка, Hug благодаря за новата синя къщичка!

Ети,  Hug честита годишнина! Да откарате в любов още 50 години поне! Peace Hug  bouquet  

Мамси, Hug да ти е жива и здрава принцеса Елица! Да ти е жив и здрав батко и! Да имат и двамата много щастливо детство! Peace Peace

Девреми, новата тема сте я захванали здраво. Кога изиписахте 7 страници??? Да не би да имаме трей?! Връщам се да ви чета. Дано ви догоня тази вечер! Peace

# 100

Аз зърна не виждам. Naughty Не ме връщайте, че ще ми гръмне ютията. Crossing Arms

# 101
# 102
Събинкаааааа, ето ги зърната.  Grinning Айде сега да видим дали ти е качествена ютията.  Joy Joy Joy

# 103
ГилЕм праз! На комисаря зърната.  Wink И какви дънки отдолу и бодита молим ви сЪ!  Naughty Нали четохме как го правят в Холивуд?  Sunglasses Прашки в телесен цвят.  Flutter ТБ в такива прашки е добре, но съм загинала да видя ЕА с такова аутфитче.  Blush Wink  tooth

# 104

Общи условия

Активация на акаунт