"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
# 151
"Въпреки че не е привилегия само на човека, приятелството е едно от най-значимите неща в живота. Приятелството е специален вид любов. Любов, която ни вдъхновява, прави ни по-добри, по-смели, по-истински. И все пак истински приятел трудно се намира, но когато го намериш, се убеждаваш, че по-голямо богатство от него няма!"

Благодарна съм, че имах шанса да ви "срещна", дори и само виртуално!
Позволявам си да ви нарека приятели!

# 152

Създавай, нови приятели, но старите не -забравяй. Peace Hug

# 153
цвете за приятелството   Hug

# 154
# 155
 Hug
Скрит текст:

# 156
# 157
  Здравейте и от мен Hug в деня на девремите! Heart Eyes Честит празник! newsm51

Дано всеки е изживял такова приятелство или да изживее - завършило с красива любовна история.

Съгласна съм с всичко споделено за бодита,възглавници, дънки и телесни подробности. Просто го играх опозиция снощи. Hug Актьорите играят превъзходно! Heart Eyes

Деврем Фантазия:

Скрит текст:
Ютията е нова. Засега не гръмна, може би за съжаление на някого. Mr. Green

# 158
  Емре/Лево с дълга коса:

- Къде гледа той? Thinking

Това дали е подсказка от Ахмет/Арда?

Скрит текст:
Ahmet Tansu Taşanlar @nineteen0seven  18 min
gemiyi önce fareler terkeder...

# 159
Сабинка Hug
кого ли визира ,Арда newsm78

# 160
  звезди, те имаха избори и може да намеква нещо в тази насока. Но на мен все ми се привижда КРА. Laughing

Туитнах и аз за трейлър с тази снимка.

# 161
Здравейте, деврем.   Hug

Да сте живи и здрави. Щастливи бъдете винаги, не само в денят на девремите.  Grinning

Събина,   Hug  радвам се, че е оцеляла ютията. Мойта се самоизключва. Щото една глава за къде по-напред.  Mr. Green  Знам, че го игра опозиция от любов към спорта, ама и аз ти подавах пасове по същата причина.  Grinning

Чакай сега пак да ти подам пас. В началото на проекта Туба и Енги казаха, че не са се познавали. И са започнали да се опознават по време на снимки. Е както се случва понякога в живота, дали не е възможно много да си допаднеш с някой колега?  Mr. Green Особено, ако работата те поставя в едно легло с него от време на време, па макар и с дънки под юргана?  tooth

Звезди,   Hug забелязах днес, че пускаш по няколко поста един след друг. Явно някой използува това форумно правило за да те докладва. Айде днес не пускай последователни постове да видим дали пак ще те трият?  Grinning

Любима моя съфорумкеHug многоси задобряла с гифовете.   love001

# 162
Привет девремите!  Hug Остана съвсем малко до заветната сряда!

Много хубави снимки и добре, че ги слагате по няколко пъти, че някои от тях съм ги позабравила, като например тази
Скрит текст:
тук са с дрехите от епизода, когато Елифче излиза от затвора, първият затвор  Grinning

сега нещо и по темата и не толкова
Скрит текст:
Девреми, да си спестим обидите към модераторите  Peace Явно е че сме трън в очите на някой от потребителите и той докладва на модератор. Те от своя страна разглеждат всеки сигнал и взимат мерки. Не четат темите подробно и не знаят кой крив, кой прав, нито пък, че нашата дискусия тук е в по-лек/лежерен стил.
Цитат
Как да информирам модератор?

Ако не желаете да комуникирате конкретно с някой от модераторите, а само да съобщите за някакъв нереден постинг или публикация, нарушаваща правилата, то използвайте функцията "Информирай модератор" като кликнете върху линка в долния десен ъгъл на постинга, който е предизвикал Вашата реакция.
В полето "Въведи коментар" напишете какво считате, че не отговаря на правилата и е нередно и натиснете бутона ПРЕДАЙ.

След като предадете информацията, докладът ще достигне по имейл до всички, които имат права в този подфорум и този от модераторите, който пръв има възможност, ще му обърне внимание и ще реагира.
В докладите, които се получават, има линк към постинга, който визирате, както и коментара, който сте написали.
Модераторите не са задължени да Ви отговарят, но може да бъдете сигурни, че всеки един доклад се разглежда от всички администратори и модератори.

От това, че не се вижда публично порицаване на потребител, който е нарушил правилата и за когото сте информирали модераторите, не си правете извод, че не са предприети мерки.
Всеки, който е нарушил правилата, получава съответното предупреждение на лични съобщения или ако нарушаването на правилата е прекалено грубо - директна забрана за достъп.

Модератори за нашия романтичен форум не са посочени, което означава, че всеки от тях може да реагира на сигнал.

Можем да попитаме за причините да се трият постове в специалната тема за въпроси към администратори и модератори, но това не е гаранция, че ще ни отговорят, защото не са длъжни да го правят. Ще привлечем още негативно отношение и ще се "прочуем" като една друга тема.
Та, най-приятелски съветвам  Peace да спрем с епитетите и възклицанията, че сме преметени и почистени, просто не отчитаме такъв момент и рано или късно ТОЗИ, който подава сигналите ще му омръзне.
Обичайната практика е: модератора не проверява сигнализиращия, нищо,  че той е някой който желае да създаде напрежение. Модератора проверява сигнала, като прочита малко страници назад и реагира както сметне за добре, според правилата и не е длъжен да обеснява на никого.
Нашата тема ще е активна още няколко седмици и няма смисъл да си създаваме излишни конфликти, колкото и да желаят това някои от потребителите четящи темата ни.  Peace

# 163
Привет девремите!  Hug Остана съвсем малко до заветната сряда!

Много хубави снимки и добре, че ги слагате по няколко пъти, че някои от тях съм ги позабравила, като например тази
Скрит текст:
тук са с дрехите от епизода, когато Елифче излиза от затвора, първият затвор  Grinning

сега нещо и по темата и не толкова
Скрит текст:
Девреми, да си спестим обидите към модераторите  Peace Явно е че сме трън в очите на някой от потребителите и той докладва на модератор. Те от своя страна разглеждат всеки сигнал и взимат мерки. Не четат темите подробно и не знаят кой крив, кой прав, нито пък, че нашата дискусия тук е в по-лек/лежерен стил.
Цитат
Как да информирам модератор?

Ако не желаете да комуникирате конкретно с някой от модераторите, а само да съобщите за някакъв нереден постинг или публикация, нарушаваща правилата, то използвайте функцията "Информирай модератор" като кликнете върху линка в долния десен ъгъл на постинга, който е предизвикал Вашата реакция.
В полето "Въведи коментар" напишете какво считате, че не отговаря на правилата и е нередно и натиснете бутона ПРЕДАЙ.

След като предадете информацията, докладът ще достигне по имейл до всички, които имат права в този подфорум и този от модераторите, който пръв има възможност, ще му обърне внимание и ще реагира.
В докладите, които се получават, има линк към постинга, който визирате, както и коментара, който сте написали.
Модераторите не са задължени да Ви отговарят, но може да бъдете сигурни, че всеки един доклад се разглежда от всички администратори и модератори.

От това, че не се вижда публично порицаване на потребител, който е нарушил правилата и за когото сте информирали модераторите, не си правете извод, че не са предприети мерки.
Всеки, който е нарушил правилата, получава съответното предупреждение на лични съобщения или ако нарушаването на правилата е прекалено грубо - директна забрана за достъп.

Модератори за нашия романтичен форум не са посочени, което означава, че всеки от тях може да реагира на сигнал.

Можем да попитаме за причините да се трият постове в специалната тема за въпроси към администратори и модератори, но това не е гаранция, че ще ни отговорят, защото не са длъжни да го правят. Ще привлечем още негативно отношение и ще се "прочуем" като една друга тема.
Та, най-приятелски съветвам  Peace да спрем с епитетите и възклицанията, че сме преметени и почистени, просто не отчитаме такъв момент и рано или късно ТОЗИ, който подава сигналите ще му омръзне.
Обичайната практика е: модератора не проверява сигнализиращия, нищо,  че той е някой който желае да създаде напрежение. Модератора проверява сигнала, като прочита малко страници назад и реагира както сметне за добре, според правилата и не е длъжен да обеснява на никого.
Нашата тема ще е активна още няколко седмици и няма смисъл да си създаваме излишни конфликти, колкото и да желаят това някои от потребителите четящи темата ни.  Peace

Ниантаnewsm10

# 164
  Нови от 8 и 10 серии:

Деврем Фантазия, ако пасът е сериозен, ще ти отговоря сериозно. Горе съм сложила "Мистър и мисис Смит". От самия филм знаем последствията. bowuu Но едно е в ХАмерика, друго е Турция. Тук почти всички актьори са жИлезни. Ще намеря кадри за Туба, как финтира публиката и едва накрая я изловили, че в реала е с конкурента на главния герой. Peace Така че моят отговор е "Не". И аз се удивлявам, че не един двучасов филм, а в около 40 по 2 играят толкова убедително влюбена двойка. Peace

Сценаристки ли, режисьор ли, продуцент ли ги е искал за ГГ, но явно има много добър нюх. smile3521

Общи условия

Активация на акаунт