"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • В Града на липите

Ей такова го искам на Чичи бъдещето, в килия № 5, северно изложение, първи етаж, ляво крило. Grinning

# 31
  • Once there was a Hushpuppy...
Може ли някоя добра душа Praynig да пусне трейлърите за предстоящия епизод в сряда Praynig
За да улесни такива, като мен, на които не им се търси Blush

# 32
Девремкиии,най-после се цопвам в темата Laughing Ринка Hug за красивата ни къщичка  bouquet  bouquet  bouquet
Абе сладурки мамини,вие къщи нямате ли си,ами все тука киснете Wink
Оставих ви на 1 стр. и пак ви намирам на 1 стр.,ама на друга тема hahaha И серия нямаше даже Laughing
А аз бях строена да гледам след мача АТВ Mr. Green Чинно бях разпитала сичкото персонал за серията кога ще е и естествено на никой не му пукаше,щото великия цар Футбол е на трон в Турция #Cussing out
Много гадно се получи,ама покрай другите емоции бързо ми мина hahaha
Изчетох ви с голем зор,ама нищо не исках да пропусна Naughty Тимчо е изял кокошите крака все пак Wink
Жалко,че не можах да прочета нищо от клюките Laughing И не можах да разбера защо аджеба е минала метлата newsm78
Мами,да ви са живи и здрави слънчицата Hug Много да ви радват Heart Eyes
Ети,честита годишнина Hug Да остареете на една възглавница Hug Свирни като си свободна Wink
Нервич,другия път с мен в Истанбул,деврем Laughing
Девремки,чок саолу за фотките,инфото и суперското настроение в темата Hug
Никакви кара мисли за финал-нема такова нещо-те си казаха СЦ-не сте Фнимавали Crossing Arms

# 33
Може ли някоя добра душа Praynig да пусне трейлърите за предстоящия епизод в сряда Praynig

http://www.videoclip.bg/watch/484435_kara-para-ask49-epizod1-trejlr-bg-sub

http://www.videoclip.bg/watch/485823_kara-para-ask49-epizod2-trejlr-bg-sub

# 34
  • В Града на липите

Hug

Цитат

И мен да ме вземете  Grinning

# 35
Ехаа, мерси момичета Hug Hug    bouquet  bouquet
Сега ще ги изгледам Peace

Офф, този край, с това не можене да спасят някой вече много ме напряга Rolling Eyes #Crazy

# 36

Hug

Цитат

И мен да ме вземете  Grinning

О,мадам Хрис е нИсИриозна Naughty От четири години я чакам да доди Mr. Green

# 37
  • В Града на липите
Пъпи, в случай, че си пропуснала резюмето и подсказките:

Скрит текст:
РЕЗЮМЕ

След разговора с шофьора на линейката Йомер е сигурен, че Хюсеин е жив. Разбира, че е бил прав. Използвали са го за заговора срещу Елиф. Решава да докаже, че Хюсеин е жив и да спаси Елиф. Метин разбира, че Йомер е предприел действия и се готви да му попречи. Ще успее ли Йомер да докаже, че Хюсеин е жив?

Елиф е сериозно ранена при нападение в затвора и се бори за живота си. Йомер е до нея. Получава новина, която го разстройва много. Каква е тя и защо Йомер не иска новината да стига до Елиф.

Хюсеин разбира, че Йомер го търси. Притиснат е l ъгъла. Метин го принуждава да довърши свършената на половина работа. В замяна на това Хюсеин иска от Метин Бурхан, за да може да напусне страната. Метин търси начин да вземе Бурхан въпреки Йомер.

Търсейки работа, Мелике се хваща на акъла на Фатма и поема по лош път. Без да подозира пада в мрежата на Мюмтаз. Мелике е в задънена улица. Мюмтаз я заплашва. Ще заведе ли Мелике Мюмтаз там, където той иска.

ПОДСКАЗКА

Тази седмица няма да има епизод, но аз ще ви пусна подсказките, за да има за какво да си говорите.

„Знам, че имам любима, която може за чуе дори мълчанието ми и ще прекарам живота си с нея.“

„Не успях да я / го спася. Моите съболезнование“. Може да сте си помислили, че тези думи се отнасят за Таяр или Елиф, но има и трети вариант. Краят на този някой, ще натъжи всички.

Йомер е в болницата до Елиф, а другите търсят Хюсеин.

Йомер: Ако искате да ни помогнете, вместо да идвате в болницата, търсете доказателството, за което разбрахме. Ако Хюсеин Демир е жив, трябва да го докажа. Няма да пращам Елиф отново в този ад.

Състоянието на Елиф е сериозно. Йомер е отчаян.

Йомер: Ако си отидеш, всичко ще свърши. Няма да имам причина да се будя сутрин. Ще умрат мечтите ми, скъпа Елиф. Не си отивай! Защото ти си във всяка глътка въздух, която поемам, във всеки мой сън. Само ти. Много те моля, не ме оставяй сам, не ме оставяй без дъх. Не ме лишавай от себе си, любима.

Таяр се опитва да убеди Метин

Таяр: Смята, че брат му е жив...
Метин: Това е най-голямата глупост, която съм чувал. Хюсеин умря пред очите ми. ДНК анализът го доказва. Този Йомер съвсем е изперкал. Започнал е да взема фантазиите си за реалност.

Хюсеин разбира какво се е случило с Елиф.

Йомер се опитва да предизвика повторна ДНК експертиза. Ипек предлага идея, която ще ги доближи до Хюсеин.

Дети,  Hug то май Истанбул ми е по-близо от Бургас  Joy
Пък и там мотивациона ми е по-голям  Joy

# 38

Ей такова го искам на Чичи бъдещето, в килия № 5, северно изложение, първи етаж, ляво крило. Grinning
Хриси ,
Ма нашия човек си е веселяк /веселяк и готин/и точно това му се полага , да вземе поне да оплете шапчици, тарлъчки за  Тайра и Летисия

# 39
Хриси, мерси, не го бях чела Hug И на Варна за превода Hug  bouquet

Ами аз лично нищо не мога да предположа....много неясно е всичко.
Единственото, което знам със сигурност е, че двамата на края ще са заедно и ще си имат деца. Никой от добрите няма да умре, включително и лошия-добър Mr. Green Фето Peace
Хюсеин сега се опитва да помогне, но това не го прави добър човек, та той е сериен убиец. Ще остане жив и ще лежи в затвор.
Предполагам, че убитият ще е Чиче, защото, ако го оставят жив ще командори и от затвора да им стъжнява живота.
Останалите не ме интересуват много Peace
Мелике ме изненадва, не го очаквах от нея. Аз съм й от фен клуба и я смятах за пряма и честна, макар и простовата на моменти. Дано я "усетят" СЦ и да дойде на себе си да си гледа децата Peace
Това е май newsm78

# 40
  Една тематична песен в кавър на певицата, изпяла интродукцията към сцената "А...,А...."

# 41

Хриси ,
Ма нашия човек си е веселяк /веселяк и готин/и точно това му се полага , да вземе поне да оплете шапчици, тарлъчки на Тайра и Летисия

Чиче не искал да плете терлички. Обещал, че вече ще се поправи!  Joy Joy Joy  
Искал само повече кредит на доверие от Елмер.  Joy Joy Joy

# 42

Здравейте!  Hug
За новата тема 

Мамаси  Hug честито попълнение в семейството!  Hug Живи и здрави всички в къщи!  Hug

Хриси ,
Ма нашия човек си е веселяк /веселяк и готин/и точно това му се полага , да вземе поне да оплете шапчици, тарлъчки на Тайра и Летисия

Чиче не искал да плете терлички. Обещал, че вече ще се поправи!  Joy Joy Joy  
Искал само повече кредит на доверие от Елмер.  Joy Joy Joy

Боже, ЖДБ!
Чиче станал скаут!  Shocked

# 43
Дано скаутството на чичи не е някакъв намек Naughty, щото "Бъди подготвен!".... newsm78 hahaha

И въпреки всичко аз си мисля, че още една мъъъничка подсказчица хич нямаше да ни навреди Peace Praynig

# 44
Девремки,нашто елмерче защо щеше да се казва Летисия,че забравих?

Общи условия

Активация на акаунт