"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 45

Летисия - защото така си го харесаха при възникване на идеята съпродуцентките.

# 46
Девремки,нашто елмерче защо щеше да се казва Летисия,че забравих?
Вели, не знам кой е кръстникът на Летисия и защо е така  --аз бих искала да е "Йомерджан"
или Елджан...
старо от сета "Хоп"
https://vine.co/v/OdlzutnlFX5

# 47
Благодаря,аз бях изпаднала в дълбок размисъл -добре че ме светнахте. Не знам,ама като гледам ядосаната физиономия на Йомер пред интензивното и как хвърля огън и жупел към ЕРД,май работата отива към загуба на Лети-пу,пу.

# 48
# 49
Еййй, без трей ни оставиха тия хора, коравосърдечни хора такива. От следобед не надничам, викам си ще свърша всичката работа и ще си получа наградата - трей, че и преведен  Sunglasses
Оффф, оффф! Е, верно и аз не свърших всичката работа, остана и за утре  Grinning

На момичета с хубавите поводи   bouquet  bouquet  bouquet
Децата са най-голямата радост!

Ети,   bouquet Още много години заедно в добро и зло!  yes

# 50
  Нещо все пишат, че през Рамадана не можело да се гледа, да ги оставели за септември... Rolling Eyes

# 51
# 52
# 53

Е, няма трей. Вечер на свободните фантазии. Елиф няма да умре. Видяхме я в евето. Гласувалите да си посипят главата с пепел. И тези за ком'саря - също. Naughty

# 54
# 55
# 56
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78 И Туба май има?  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе ще излезе, че са издули шкембета и двамата.

# 57
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78 И Туба май има?  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе ще излезе, че са издули шкембета и двамата.

Имат. Peace Всичко обявяваме за лъжа и измама. Ама ни вързаха, нали? hahaha

Ето ги с "глътнати" кореми. Другарките могат да спят спокойно.

# 58
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78

Неееееее,пакета му е набъбнал ,щот требе да погъделичка Елифче с все що има израстъци hahaha Joy Joy

# 59

Общи условия

Активация на акаунт