https://www.facebook.com/1399839900312920/videos/vb.1399839900312920/1452471315049778/?type=2&theater

Така, че довечера ще видим ще има ли с какво да ни изненадат двете каки 
тук в тази тема отговорът е ясен химико-физически
- Кити
може да е по-обективна 

мерси за клипа. Личи си как Енгин се подготвя да влезне в образа. Трябваше да е изнервен и това добре си личи в клипа зад кадър 
ви слагам в спойлер Стар Италиански рецептурник за това какво вино какво може да лекува
Защото дозата прави лекарството 

Надявам се, че и занапред ще продължат да са добри приятели в живота 

Да не са пуснали трети трей?
Сега се връщам да ви чета

. Дали не трябваше отдавна да го сублимират
. Вече и тайните й май не са ми толкова интересни 
и се присъединявам към пожеланията
. Обаче аз тъпо продължавам да си твърдя, че не виждам нищо толкова наказуемо в това да споделиш радостта си с хора, с някои от които контактуваш само виртуално. Ама сигурно аз нещо не доразбирам
Що тогава не санкционират, когато се правят обидни квалификации
- тя, логиката /за санкциониране, де/, не трябва ли да е същата 
и се запасете с необходимите хигиенни и хранителни материали
Аз отивам да се погрижа за питието на Хрис... и за моето, де
Може да има международно наблюдение и тогава ще обясня, каква демокрация цари във форума и защо чезнат клипове,гифове,снимки,колажи и т.н. 
- тя не знае български, турски и сериален турски с българска спелация. Тя се интересува от оригиналния говор на ГГ и най-вече от тяхната химия
За физика не разбрах, но човещинка - може и това да й е интересно.
Мисля, че темата е благодатна за нея, дори да е само на балкона. 
желая ви прекрасен и усмихнат ден.
ЧРД, бъди много здрава, щастлива и обичана. Весел празник 
ЧРД и на твоята принцеса. Дано е много здрава и щастлива и да има много късмет. 
. Дали не трябваше отдавна да го сублимират
. Вече и тайните й май не са ми толкова интересни 
Виж само колко искрено е разстроена, дори китките на пеньоара й драматично са клюмнали в синхрон. Филиз и тя реве. Само Кольомбо се държи, ама дано продължи. Че зареве ли й той, е ще я втасаме.